Şimdi Ara

super lig maclari seneye dsmarttami olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Dun dsmart genel merkezden arandim 5yılı dolduranuyelere özeldir teklif sunuyorlarmis. Iste3 paketi birlestirdik size ozel sadece 10 tl. Diye yalnız içinde smartspor yok. Onun için 7 tl fark vereceksiniz dedi. Zaten seneye super ligi bizden izleyebilirsiniz dedi. Bende şu anda yayınların diğer platformda olduğunu söyledim. Temsilci maclar bize geçebilir dedi. Bende açık konuşun ne biliyorsunuz dedim, çok

    ayrıntılı bilgi veremem dedi, başka bir şey söylemeyi, bende teklifi kabul ettim. Iyi mi yaptım bilemedim. 2008 üyesiyim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • merhaba,bende 2008 üyesiyim bana spor hariç aylık 18tl teklif ettiler.Bende böyle fiyatların olduğunu söyleyince inanmadılar smart kart numarası istiyorlar eğer söylediğim doğrusuyla banada bu tarz paket tanımlayacaklar acaba kart numarası paylaşmanız mümkün mü?Bu arada sordum sizin haklarınıza herhangi bir şey yapmayacaklar sadece bu fiyat verilmiş mi ona bakacaklar
  • mümkün değil süper lig maçlarının dsmarta geçmesi
  • Kardeşim kanmayın böyle oyunlara. Sana 10 TL'ye Giriş + Sinema TV + Xtra paketini sunuyor. 3 paket deyince kulağa hoş geliyor belki fakat sana sadece 9 kanal açıyor. Zaten 2008 üyesisin, Giriş paketinin tamamını, Sinedizi paketinin ise bir kısmını toplamda 17 adet kanal olmak üzere ücretsiz izliyorsun. Sana 10 TL karşılığı açılacak kanallar:

    - Sinema TV
    - Sinema TV 2
    - Sinema TV Aile
    - Sinema TV 1001
    - Myzen TV
    - Marc Dorcel
    - Penthouse
    - Chasse & Peche
    - AB Moteurs

    Açılacak kanallar sadece bunlar sende olmayan. Ayrıca oltaya getirmek için laf atmış ortaya, belki alırsın paketi diye
  • evet bende anladım zaten oltaya geldiğimi, daha hesaplı olur diye kredi kartından aylık 9 tl ye 12 ay yaptırmıştım.. herhangi bir taahhüt altına girmememk için.. sonra açılan kanalları görünce pişman oldum.. müş. hiz. aradım, mesaj attım paketimi iptal edin paramı iade edin diye ama nafile neymiş efendim.. kredi kartı ile peşin ödemelerde iptal olmuyormuş filan falan.. Bende şikayet formlarına yazdım.. cevap bekliyorum daha olmazsa tük. hakem heyetine gideceğim. ne demek yani insan bir hizmet alınca cayma hakkı olmuyor mu??? ben 1 yıl boyunca izlemek istemiyorum... iptal ettirmek istiyorum pişman oldum 24 saat geçmeden aradım, çamura yatıyorlar... üstteki arkadaşın dediği gibi.. sadece belli kanallar açıldı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanadana -- 6 Haziran 2013; 11:54:00 >
  • BTK ya şikayet edin. Böyle bir yol izlendiğinde daha hızlı ve olumlu sonuç alınabiliyormuş.
  • ettim az önce sağolun forumu gezerken gördüm birisi böyle sonuç aldığını söylemiş.. hayret ya size tanıtım amaçlı açıyoruz diyordu.. çevrenize reklam yaparsınız diye.. fiyatlarından haberim yoktu.. bir baktım maxi paket bile 35 tl cihaz ile birlikte.. benimkinde bir kaç kapalı kanal ve sinema tvler açılmış.
    - Sinema TV
    - Sinema TV 2
    - Sinema TV Aile
    - Sinema TV 1001
    - Myzen TV
    - Marc Dorcel
    - Penthouse
    - Chasse & Peche
    - AB Moteurs
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkanadana

    ettim az önce sağolun forumu gezerken gördüm birisi böyle sonuç aldığını söylemiş.. hayret ya size tanıtım amaçlı açıyoruz diyordu.. çevrenize reklam yaparsınız diye.. fiyatlarından haberim yoktu.. bir baktım maxi paket bile 35 tl cihaz ile birlikte.. benimkinde bir kaç kapalı kanal ve sinema tvler açılmış.
    - Sinema TV
    - Sinema TV 2
    - Sinema TV Aile
    - Sinema TV 1001
    - Myzen TV
    - Marc Dorcel
    - Penthouse
    - Chasse & Peche
    - AB Moteurs


    Kabul ettiysen geçmiş olsun. 12 ay taahhüt kilitlediler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ama dün sordum taahütünz yok diyorlar peşin aldığınız için .. :( keşke taahütlü aylık ödemeli alsaydım.. o zman sadece ilk aydaki indirim tutarını öder kurtulurdum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanadana -- 6 Haziran 2013; 12:17:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkanadana

    ama dün sordum taahütünz yok diyorlar peşin aldığınız için .. :( keşke taahütlü aylık ödemeli alsaydım.. o zman sadece ilk aydaki indirim tutarını öder kurtulurdum...

    Kredi kartıyla ödediysen 12 aylık tutarı çekiyorlar zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl düştüm ya anlamadım her zaman firmaların böyle küçük ayrıntılarına bakardım. o gün hiç bakmadan kabul ettim.. demekki tecrübe de yetmiyor bunlara..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.