Şimdi Ara

Gezi Parkı Olaylarını Desteklemeyenler? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
884
Cevap
9
Favori
26.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • .okunu çıkarmanın manası yok.Yeter...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asdfg945671

    Yani polisi destekliyorsunuz ?

    Hayır, yurtta huzurun yanındayız. Huzur bozuluyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eylemler gezilikten çıktı, neyini destekleyelim? Örneğin alkol ile ilgili düzenlemede, gss'de vs. bu kalabalıkla gidip tepkimizi gösterseydik daha yaşanabilir bir ortam oluşurdu. Şuan belirsiz kaos yaratmaktan başka bir halta yaramıyorlar.
  • desteklemiyorum.. ımf ye borç bitti hemen bunlar başladı.. düşündürücü şu videoyu izleyince daha iyi anlasılıyr
    https://www.facebook.com/video/video.php?v=471938529555509
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R.Rondo9

    Başbakanın bu söylemlerine rağmen savunan insanlar var. İnanılmaz. Düşünebilmek, sorgulamak lazım bazen. Ama kaldı ki, duvara oy kullandırırsan olacağı bu.

    Ana konu'nuza gidiniz. Hakaretlerinize orada devam ediniz, kim tahammülsüzmuş görüyoruz. Sadece hakaret etmeye geliyorsunuz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • destekliyordum en başına kadar ta ki yakıp yıkma olayına dönene kadar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asdfg945671

    Yani polisi destekliyorsunuz ?

    Evet destekliyoruz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Francouzska

    Tabikide destekliyorum.Sandikta da gorucez hepsi dusucek koseye sikistilar rahat rahat konusamiyorlar.Sen kimsin ki halka karsi geliyorsun.Ataturkun yerini yikmak kolay mi Ataturk u silmek kolay mi

    Atatürkün yerimi kaldı? Atatürke, İsmet İnönüye 2 ay..ş gibi kötü bir sıfat kondurulabiliyorsa, atatürkün yerini de laikliğide demokrasiyide insan haklarınıda daha beter ederler. Ama göreceğizki oylar bidahaki seçimde %60 ları bulacak. Eğer bir ülke bu değerleri kaybederse sonunun nasıl olacağının örneklerini yakın geçmişte gördük. Tabikide destekliyorum, ama şiddete ve irticai faailetlere her zaman karşıyım. Kaç vatandaşımızın arabası zarar gördü, kaç kişinin ekmek teknesi zarar gördü. Belki biz göremeyiz ama bu ülkenin sonu kötü arkadaşlar. Bu yazıyı okuyan çok kişi benim görüşlerimi beğenmeyecek ama bu sadece benim yorumumdur demokrasinin gerektirdiği gibi diğer görüşlere de saygı duyarım. Şunuda bilmeliyiz ki ordu tamamen bitti. Eğer tamamen temiz olsalardı ordudan ne isterlerdi? Kaç paşa içerde? Suçları ney? Delil yetersizliği(delil?) sebebiyle ertelenen davalar yüzünden bir çok paşa müebbetlik oldu. Görün bunları. Bu kadar isyan ayaklanma türk baharı yakıştırmaları sadece gezi parkı için değil..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eylemleleri desteklememeyi anlarım ama, polisi destekliyorum diyen birisini de anlayamam, kusura bakmayın.
  • Desteklemiyorum.. başta haklı bir şekilde olması gereken şekilde gidiyordu. Sonuçta özgür bir ülkeyiz. herkes fikrini savunmalı ama başkalarının hakkını gasp ederek. onun hakkına tecavüz ederek değil. artık dağdaki teröristten farkı yok gözümde. tabi ki hepsi değil lafım içlerindeki o fitneciler provokatörlere lafım.. (diğerlerine de lafım, insanda azıcık sağduyu azıcık idrak azıcık akıl olsa kendini kullandırtmaz, provokasyona gelmez)

    Edit: destekleyenlerin bu konuya cevap yazmalarındaki amaç ne? niye bu konudalar? gidin kendi konunuza. girmeyin demiyorum girin yazın ama yazacaksanız efendi gibi yazın ortamı fitillemeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benxlegend -- 3 Haziran 2013; 22:37:19 >
  • Halki paravan olarak kullanan gruplarin rant saglamasini desteklemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz kafamız çalışsın artık aşağıdaki yazıyı çok iyi okuyun

    3) 2011’de Kuzey Afrika’dan başlayıp Suriye’ye yayılan “Arap baharı” küresel çetenin işidir. Sosyal medya ve Sivil Örümcek Örgütleri öne çıkmıştır. Devrilenler ABD’ye sırtlarını vererek o günlere gelmişti, fakat ABD çıkarları ile birleştirilen kişisel gelecekleri ABD’nin ve küresel çete içindeki ayrışmaların yeni yol haritasında yoktu. Toplumlar isyana teşvik edildi, turuncu devrimler meydana geldi, demokrasi, özgürlük lâflarıyla daha Amerikancı yönetimler oluşturuldu. Küresel çeteye bağlı örgütlerin başı çektiği hareketler sömürgeciliğe, ABD’ye karşı değildi. Turuncu darbeler Orta Doğu’dan önce Gürcistan, Ukrayna gibi ülkelerde gerçekleştirilmişti.

    Dönelim Gezi Parkına…

    31 Mayıs’ta akşam ve gece süren eylemlerde bulundum. İstiklâl Caddesindeki büyük kalabalıktan önce gerçekleşen eylemde, grubun önünde polisle tartışan bazı kişilerin kafasına taktığı kaskta “#OCCUPYTURKEY” yazması dikkatimi çekti.

    Tıvitırda da en çok kullanılan etiketlerden biri “#occupyturkey”di. Türkiye ve dünya gündemi listesinde ise en üstte “#DirenGeziParkı” vardı.

    Facebook’ta ise “Occupy Turkey” adlı sayfa, bu eylemler hakkında en hızlı bilgilerin paylaşıldığı, güncel gelişmelerin aktarıldığı sayfa oldu. Sayfa 1 Haziran saat 3.00 civarında 16 bin üyeye sahipken aynı gün saat 23’te 40 bin üyeye ulaşmış durumda. Büyük olasılıkla da eylemlerin gidişâtı bu sayfadan yönlendirilmeye çalışılacaktır.

    “Occupy” işgâl etmek anlamına geliyor. Bu slogan ilk kez 2011’de Wall Street’teki eylemler için kullanıldı.

    "Occupy Wall Street" eylemlerinin başını OTPOR-CANVAS çekiyordu. OTPOR, Balkanlarda ortaya çıkmıştı ve Yugoslavya'yı parçalayan "sivil" direnişleri örgütlemişti. ABD'nin dış ülkelerdeki satılık görevlileri beslemek için kurduğu NED'den aldığı destekle ABD'nin "devrim" plânlarını gerçekleştiren bu örgüt daha sonra isim değiştirerek farklı ülkelerdeki "sivil" operasyonlarda da kullanıldı. CANVAS, OTPOR'un kurucuları tarafından kuruldu ve OTPOR çalışmalarını yine dürdürdü.




  • Bakin arkadaslar destekliyorsunuz ya da desteklemiyorsunuz uzatmayin.birisi yaziyor yok koministler digeri diyor koyun.
    Bu boyle gider sonsuza kadar.
    Lutfen tahrik edici mesajlar yazmayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya öyle bişey ki desteklesen olmuyor desteklemesen olmuyor valla kafam çok karıştı rte kendini halktan daha yüksekte görüyor gibi geliyor bana o yüzden sevmiyorum ama istifa etse başa kim gelecek düşünüyorum düşünüyorum bir sonuca varamıyorum
  • geçen oturduğum yerde eylem yapıldı. eyleme gittim de 1. beğenmediğim nokta çoğu kimse komunistti tanıyorum çoğunu resmen komunistlerin eylemine katıldım. hadi diyeceksiniz yok bu meselenin sağı solu yok. bence abd bizim orta doğudaki gibi olmamızı istiyor bu olaylar büyüyecek büyüyecek sonra iç savaş çıkcak ki çıktı sayılır şu an suriye de olanlardan ne farkımız var söyleyebilir misiniz ? aynı arap baharında olduğu her şey tak tak işliyo türk medyası haber yapmıyor bile bile,yabancılar haber yapıyolar amerikan cnn'ninde zdf de falan bizim dirineşimiz destekleniyor diye gaza geliyo millet. yok neymiş türkler şavaşırsa kazanırmış barbar dediğimiz türkler ağaç için savaşıyormuş. amerika bizi bir konu desteklediğine göre kesin bir çıkarı vardır. ondan sonra ünlülerin falan direnişe katılması, şafak sezer direnişe katılsa ne olacak. BDP milletvekili direnişe katılsa ne olacak.https://twitter.com/AlucardTurkiye/status/341109015310397441/photo/1 bakın okan bayülgen ile sırrı sürreyya keyif sigarası içiyorlar. nerede direniş? bir de geçen seneki avrasya maratonunda çekilmilş fotoğrafı yüzbinler köprüye akın etti diye paylaşmaları yokmu. eylem 24 saat daha sürerse anayasalara göre hükümet düşecek rtleyin herkese yayın diye haber yapmalarına ne denmeli ? birileri bu olayların büyümesini istiyor. şu soruları kendinize sorun. birileri kim ? ve neden istiyorlar? zaten yapı olarak çabuk gaza gelen bir milletiz.

    geçen oturduğum yerdeki eyleme de sırf niye eyleme gelmiyon la polisi mi destekliyon falan filan demesinler diye gittim. bu düşüncelirimi aynen söylediğimde de yok bu halkın birleşmesi bilmem ne dediler polis şu kadar insan yaraladı panzerle adam ezdi. benim bunlara dediğim bir şey yok ki . zaten bunlar da yapbozun bir parçası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E32D1212 -- 3 Haziran 2013; 22:38:42 >




  • Desteklemiyorum ve vatanıma zarar verenleri siddetle kınıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunanlarda desteğini esirgememiş sonunda!
    https://twitter.com/AnonOpsLegion/status/341623217460477952

    yıllardır kendine devrimci-antiemperyalist-antikapitalist diyen elemanlar dolanıyordu sağda solda kapitalist firmaların reklamlarından çıkmayan adamlar falan. 5 gün devrimcilik oynadılar. Güzel bir anı oldu onlar için.
    İlerde ne olur bence seçime kadar 2-3 ayda böyle birbirimizi kaşıyacağız.
  • Onaya aldırmayın şu konuları millet özgürce yazsın yetti be!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 3 Haziran 2013; 22:44:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Angry Again

    gezi parkı için yapılanları destekliyorum, son 2 gündeki saçmalıkları ise desteklemiyorum

    Altına imzamı atıyorum!
  • Akpli deildim secimde oyum akp ye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.