Şimdi Ara

Adamsın Mutu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rumen futbolcu, kanalizasyondan kurtarılan ‘mucize çocuğu’ evlat edinmek istediğini söyledi. Mutu, siyasal prosedürleri çözmek için yardım istedi.

     Adamsın Mutu!



    Adrian Mutu… O belki de Hagi’den sonra Rumen futbolunun en büyük yeteneğiydi. Ancak bir ‘gençlik hatası’ olarak kullandığı kokain kariyerini yok etti. Bu olay sonrası ağır tazminat ödemek zorunda kaldı. “Mutu” denince akla gelen ilk kelime artık ‘kokain’ değil ‘insanlık’ olacak. Futbola veda eden ünlü yıldız, Çin’in Jinhua kentinde dünyayı şoke eden kanalizasyon borusundan kurtarılan ‘mucize bebek’ için harekete geçti. Talihsiz bebeğin kurtarılma görüntülerini izlediğinden beri üzüntüden yemek bile yiyemediğini belirten Mutu, çocuğun hayatını kurtarmak için evlat edinmek istediğini söyledi.

    Üç çocuk sahibi olan Mutu eşi Consuelo ile görüşüp bebeği evlat edinmeleri gerektiği konusunda ikna etti. PRO TV’ye konuşan Mutu “O bana Tanrı tarafından gönderildi. Mutlaka evlat edinmeliyim” diye yakardı. 17 ülkenin Çinli çocukları evlat edinme hakkı bulunuyor ve maalesef Romanya bunların arasında yer almıyor.

    http://amkspor.com/2013/05/31/adamsin-mutu.html

    http://www.guardian.co.uk/football/2013/may/30/adrian-mutu-adopt-baby-sewage-pipe

    http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/4948387/Football-drugs-cheat-Adrian-Mutu-keen-to-adopt-flushed-Chinese-baby.html

    http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2333441/Ex-Chelsea-striker-Adrian-Mutu-wants-adopt-Chinese-baby-flushed-toilet.html?ico=sport

    http://sports.yahoo.com/blogs/soccer-dirty-tackle/adrian-mutu-wants-adopt-chinese-sewer-baby-165239383.html







  • Helal olsun.
  • Ne kadar duyarlı bir insan gerçekten. Görüntüleri izledikten sonra yemek bile yiyemedim diyor. Acaba hangimiz böylesine duyarlı olabildik?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kokain olayina bulasmasaydi cok iyi forvet olacakti
  • Zengin olsaydım bende aynı haraketi yapardım sonuçta hiç bir çocuk bunu hak etmiyor üzüldüm haberi duyduktan sonra bende.
  • Rasyonelist olarak bakarsak olaya menajerinin kokain olayından dolayı ismini temizletmek için ayarlamış olabileceği bir kurtarma projesi olabilir çünkü bunun daha teknik direktörlük kısmı vs.vs. var ama böyle düşünülerek yapılmamış ise helal olsun diyelim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustyzk

    Rasyonelist olarak bakarsak olaya menajerinin kokain olayından dolayı ismini temizletmek için ayarlamış olabileceği bir kurtarma projesi olabilir çünkü bunun daha teknik direktörlük kısmı vs.vs. var ama böyle düşünülerek yapılmamış ise helal olsun diyelim.

    Öyle olsa bunu yıllar önce denerdi bence, futbol hayatı bitti adamın, teknik direktörlük için ihtiyacı olduğunu sanmıyorum, herkes gençlik hatası olduğunu kabul etmiş durumda, ayrıca Daum'da kullanmıştı sanırım zamanında.
  • Daum olayı benim de aklıma geldi direk ama fenerbahçeliler üzerine alınırlar diye yorum yapmadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustyzk

    Rasyonelist olarak bakarsak olaya menajerinin kokain olayından dolayı ismini temizletmek için ayarlamış olabileceği bir kurtarma projesi olabilir çünkü bunun daha teknik direktörlük kısmı vs.vs. var ama böyle düşünülerek yapılmamış ise helal olsun diyelim.

    Yardım eder, bağış yapar, tüm eğitim masraflarını karşılıyorum der reklamını yapar. Bu tüm hayatını değiştirecek bir karar ve reklam amaçlı olduğunu sanmıyorum. Ömrün boyunca bakacaksın o çocuğa. Reklam için böyle sorumluluklar alamazsın.
  • Kokain olayı olmasa çok büyük oyuncu olabilirdi.Bu adamın topa vuruş tekniği inanılmazdı.Sağ-sol farketmiyordu.İnsanlık adına büyük iş yapmış olur haber doğruysa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.