Şimdi Ara

Xperia sola da sd kartı görüyor ama uygulama yüklenemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sola telefonumda Sd kartı telefonun Depolama menüsünde görüyorum ama içine hiç bir veri atamıyorum atarsam da pc den veri atıyorum onuda telefonda göremiyorum bi şekilde kartımı aktif edicez nasıl görücek telefon bu kartın içini
    Airdroid kurdum onla görmedi
    kartı biçimlendirdim yine olmadı
    kartın görüyor ama dosya olarak bişe atmaya kalkınca bulamıyorum kartı



  • sdcard a değilde ext-card olarak görüyor hafıza kartını...es files explorer ile düzenlemeni rahat yaparsın..bidene istersen..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tankaan

    sdcard a değilde ext-card olarak görüyor hafıza kartını...es files explorer ile düzenlemeni rahat yaparsın..bidene istersen..

    dediğiniz gibi ext card olarak görüyor bunu klasör ayarlarından ana dizin /mnt/ext_card yaparsam düzelirmi
    ya da hep es files la mı kullanıcam kartı ?
  • ana dizinde değiştirmedim ben..hep esfiles kullanıyorum..istediğim herşeyi taşı, sil kolay oluyor diye..genede size nasıl kolay geliyorsa öyle kullanabilirsiniz..bende size birşey sorayım. ana ekrandaki google play kısayolunu yanlışlıkla sildim.yerine kısayolu koydum ama eski yerine getirmek istediğimde direk çöp kovası alanına giriyor ve siliniyor..onun için üstde biyerde bırakmak zorunda kalıyorum. düzenlemeyi nasıl yapıyorsunuz ?
  • Sorun şurda 50 tane mp3 atıcam ve bir de film 16 gb sd card a ama bu attıklarımı telefonda herhangi bir program görmüyor ben o mp3 sd card a çalıştırmam için ne yapabilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tankaan

    ana dizinde değiştirmedim ben..hep esfiles kullanıyorum..istediğim herşeyi taşı, sil kolay oluyor diye..genede size nasıl kolay geliyorsa öyle kullanabilirsiniz..bende size birşey sorayım. ana ekrandaki google play kısayolunu yanlışlıkla sildim.yerine kısayolu koydum ama eski yerine getirmek istediğimde direk çöp kovası alanına giriyor ve siliniyor..onun için üstde biyerde bırakmak zorunda kalıyorum. düzenlemeyi nasıl yapıyorsunuz ?

    başka bi programın kısayolunda da aynısını mı yapıyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.