Şimdi Ara

Air ve Pro tercihi, yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Troy'da şu anda kampanya var ve Air ve Pro 13 inç modeller 2.289 TL'ye satılıyor. Bonus karta da 150 TL'lik bonus yükleniyor.

    Fiyatlar anladığım kadarıyla Amerika göz önüne alınırsa kabul edilebilir seviyede. Sorularım ise şöyle:

    1. Bilgisayarı standartlar işlemler için kullanacağım ve oyun oynamam. Genelde evde duracak, yanımda pek taşımayacağım. Günlük işlemler için Air mı daha uygun olur yoksa Pro mu? Evet SSD çok hızlı ama Pro alırsam 2 yıl sonra SSD takarım diye düşünüyorum.

    2. 10 Hazirandaki Apple tanıtımını beklemek gerekli mi yoksa bu kampanya kaçırılmayacak bir fırsat mıdır?

    3. Daha iyi bir kampanya şu anda var mı?

    Şimdiden teşekkürler.



  • bende yeniyim aslında yeni yeni araştırıyorum ama kampanyaları büyük ihtimalle 10 haziranda çıkıcak yeni modellerden dolayı yapıyolardır bende amerikadan macbook pro retina alıcam yenisini beklemek isterdim ama 10 hazirandan sonra amerikadan alabilme durumum olmadığı için mecburen alıcam ama eğer senin maddi açıdan sıkıntın olmicaksa bekle derim yenilerini. tabi türkiyeye ne zaman gelir onuda bilemicem. yeni modeller çıkarsa çıktıktan sonra pişman olmam hazırda indirim var fazla para vermek istemiyorum dersen şimdi alabilirsin.
    macbook air ile pro arasındaki farkla ilgili pek bişey yazamıcam pek bilgim yok boyle şeylerde ama ablam macbook air aldı kullanıyo bayadır hiç bi şikayeti olmadı ama tek yaptığı şey dizi,excel,internette dolanmak felan.
  • Yeni model almak gibi bir düşüncem yok, indirimsiz Mac fiyatları beni aşıyor.
  • yeni modeller cikarsa simdiki modeller dahada ucuzlayabilir belki tecrubeli arkadaslar yazarsa daha kesin seyler soylerler heralde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yerinde olsam beklerdim, aşa yukarı aynı fiyata gelecek yeni modeller. + olarak şuankinden daha iyi bir konfigürasyona sahip olacağına kimsenin şüphesi yok, anlattıkların dahilinde 13" air tavsiye ederim. onun performansı beni kesmez, ileride ram takar ssd takar uzun seneler kullanırım diyorsan pro modeline yönelmen lazım
  • Film izlemek, internet, ofis programları için kullanılacaksa macbook air yeterlidir. Ben de air kullanıyorum herhangi bir sorunum olmadı.
  • polemik

    farkındaysan fiyat bazlı düşünüyosun.. airi alırsan upgrade imkanın yok . uzun gidermi gider. ama pro kadar uzun gitmez:) taşıma derdın de yokmuş. pro al ssdlerın fıyatlar 1 yıla kadar taban yapar takarsın ssdyı ucurursun..

    hem daha uzun ömürlü olur hemde daha dayanıklı.(airin dayanalıklı oldugunu söliyen cıkmasın karşıma:D ) pro iyidir iyi:)
  • geçen sene 1tane force gt almıştım dün baktım hala fiyatı aynı, böyle giderse bunların fiyatı düşmez kolay kolay rekabet bile fayda etmiyor maliyet belli. onun haricinde uzunmu gider kısamı gider bilmem ama pro'da air'de 2sene garantili dayanıklılık konusunda evet hiçbir farkları yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

    geçen sene 1tane force gt almıştım dün baktım hala fiyatı aynı, böyle giderse bunların fiyatı düşmez kolay kolay rekabet bile fayda etmiyor maliyet belli. onun haricinde uzunmu gider kısamı gider bilmem ama pro'da air'de 2sene garantili dayanıklılık konusunda evet hiçbir farkları yok

    2side aynı malzemeden yapılmış olabilir ama bir şey inceldiği zaman(aşırı) her zaman kırılganlık kazanır. macbook pro ile air arasında dayanıklık oran verırsen en az 2 3 katıdır.
  • bu konulara hiç girmeyelim, adamın makinayı kaldırım taşı olarak kullanacağını sanmıyorum. alacak masaya koyacak çantada gezdirecek, geçenlerde uçak kazasından birkaç sıyrıkla kurtulmayı başaran bir macbook resmi geziyordu forumda. uçak düşerse bari macbook sağlam kalsın diyorsan pro alsın, geride kalanlar kullanır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.