Şimdi Ara

G.Saray'a 'Wild Card'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Diğer forumlarda fazla üye bulunmadığı için buraya yazıyorum.

    Galatasaray erkek voleybol takımı önümüzdeki sezon "Wild Card" ile CEV Şampiyonlar Ligi’ne katılma hakkı elde etti. Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) kadınlar ve erkeklerde Şampiyonlar Ligi'ne katılacak takımları açıkladı.

     G.Saray'a 'Wild Card'


    CEV'den yapılan açıklamaya göre Galatasaray, "wild card" ile davet edildiği 2014 CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi'ne katılacak 28 takım arasında yer aldı.
    Bu kupada Türkiye'den şampiyon olan Arkas Spor ile Halkbank da yer alacak. Türkiye, böylece erkeklerde ilk kez CEV Şampiyonlar Ligi'nde 3 takımla temsil edilecek.


    Bu arada, 24 ekibin yer alacağı CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde ise Türkiye'yi gelecek yıl yine Vakıfbank, Eczacıbaşı Vitra ve Galatasaray Daikin temsil edecek.

    ............................

    Çok fazla detaylı yorum yapıp voleybola uzak arkadaşları sıkmaya gerek yok. Ama bazı şeyleri doğru yapıp adını şerefli bir şekilde duyurursan neden şampiyon olamasan da Şampiyonlar Ligi'ne senin alındığını açıklıyor...



  • fener alamamış mı
  • Bayan ve Erkeklerde Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde yer almıyor. Umarım Euroligdeki saçmalığı da kırar ve oraya da biz gideriz artık.
  • İyi yerli oyuncuları yollayıp wild card a başvurmakta enterasan, kadın şubesi neysede bu yıl erkek voleyboldan zerre umudum yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D C X L

    İyi yerli oyuncuları yollayıp wild card a başvurmakta enterasan, kadın şubesi neysede bu yıl erkek voleyboldan zerre umudum yok.

    Galatasaray Voleybol Şubesi ile yakından ilgilenen biri olarak bu sene ben de erkek takımından umutlu değilim. Yapılan yabancı transferleri ilgi çekici açıkçası. Ama tüm yerli oyuncularla yolların ayrıldığı konuşuluyordu. Açıkçası yerli statüsünde oynayan Coskovic ve milli pasörümüz Ulaş'ın takımdan ayrılması beni üzmüştü. Ama bu da bir gelişmedir. Wild Card için emeği geçen herkes sağolsun. Bu sene göreceğiz CL'de ne olacak, büyük ihtimal hüsran. Bu sonuçtan sonra durumun farkına varılıp daha iyi bir kadro oluşturulabilir. Bayanlarda ise; forza diyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.