Şimdi Ara

Kitap Bölümü Kuralları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
6.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • || Kitap Bölümü Kuralları ||



    Maddeler halinde siz üyelerimize sunacağımız bölüm kurallarını tüm bölüm kullanıcılarımız kabul etmiş sayılacaklardır. Hiçbir üyeye iltimas gösterilmeyeceği gibi kuralların ihlali durumunda da düzenin sağlanması amacıyla yaptırımlar veya cezalar uygulanacaktır.


    1-) Forum Anlaşması'nda kabul edilen tüm ön kurallar öncelikli olarak bölümümüzde de geçerlidir.

    2-) Kitap bölümümüzde sadece alt bölümler ile ilgili konular açınız. İlgisiz görülen konular kilitlenebilir ya da gösterimden kaldırılabilir.

    3-) Konu açmadan önce mutlaka Arama özelliğini kullanınız. Böylece kısa zamanda forum kirliliği yaratmadan, tekrara düşmeden bilgi alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

    4-) Tekrar niteliğindeki konular kilitlenecektir. İlgili konunun tek bir başlık altında işlenmesi, bilgi alışverişinin bütünlüğünü sağlayacaktır.

    5-) E-Book | E-Kitap
    Forumumuzda dağıtımı yazarı tarafından serbest bırakılan e-book/e-kitap eserleri dışında e-book/e-kitap istemek ve e-book/e-kitap linki vermek yasaktır.

    Telif hakkı bulunan kaynakların/kitapların forumumuz üzerinden paylaşılması kurallarımıza aykırıdır. Bu tür yasa dışı paylaşımlar silinecekleri gibi bu tarz paylaşımda bulunan ya da talep eden üyeler de uyarılacaklardır.

    6-) Spoiler İçerik Paylaşımı
    Bir kitabı daha önce bilmeyen, görmeyen, izlemeyen birinin bu içeriklere karşı ilgisini kaybetmesine neden olacak bilgi paylaşımları spoiler bilgi sayılır. Bu nedenle bu tarz konuya ilişkin mesajlar atarken, mesajı seçerek üstte yer alan "Spoiler" butonuna tıklamanız gerekmektedir. "Nasıl Kullanırım?" konusunu ziyaret ediniz.

    Bu hususa özellikle dikkat edilmesi gerekir. Seyir zevkimiz bunlarla mahvolabilir. Gördüğünüz yerde Şikayet Et butonuna basarsanız gereken müdahale yapılacaktır.

    Kitaplar hakkında spoiler sayılabilecek bilgileri açıkça yazanlara doğrudan 15 gün bölüm uzaklaştırması verilecektir. Tekrarı halinde 30 gün bölüm uzaklaştırması,bunu alışkanlık haline getiren üyelerinde hesapları sınırsız olarak kapatılacaktır.

    7-) Silinen ve kilitlenen konuların ısrarla açılması kural dışı bir davranıştır.

    8-) Açtığınız konularda gereksiz ve ısrarlı tekrar niteliği taşıyabilecek sıklıkta mesaj atmamaya özen gösteriniz. Bu tür mesajlar silinecekleri gibi bu davranışları sürekli sergileyen üyeler de uyarılacaklardır.

    9-) Konu başlıklarının açtığınız konunun içeriği ile ilgili olmasına özen gösteriniz. Konuları, lütfen ait oldukları alt bölümlere açınız. Bölüm ve başlık ihlali yapılan konular kilitlenecektir.

    10-) Bölüm içerisinde saygı ve anlayış ön şarttır. İhlali durumunda da uyarılar ve yaptırımlar uygulanacaktır.



    || Öneriler ||



    Arama özelliğini kullanınız.

  • Kurallara aykırı durumları Şikâyet sistemini kullanarak yetkililere bildiriniz.

  • İmzalarınızı kontrol ediniz. Unutmayınız ki kurallara uygun olmayan imzalar silinecektir.

    İmza Kuralları.

  • Forumla İlgili Önerileriniz, Sorunlarınız


    Konularınızı lütfen takip ediniz. Çözümüne ulaştığınız, üstesinden geldiğiniz sorunların/soruların çözümlerine ufak bir derleme ile ilgili konunuzda yer veriniz.

    Asli amacımız sizi cezalandırmak ya da bilgi alışverişinizi sancılı bir sürece çevirmek değildir. Ancak bizlere yardımcı olmanız aslında sizin size yardımcı olmanız demektir.

    Şimdiden anlayışınız ve yardımlarınız için teşekkür ederiz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.