Şimdi Ara

VW: Yatırım yaparım ama Doğuş’un anahtarını alırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Volkswagen yönetimi ile Bakan Çağlayan’ın yatırım zirvesi için geri sayım başladı. Almanlar, Türkiye’de yatırıma sıcak bakıyor. Ancak Doğuş’tan markalarının distribütörlüğünü istiyor.

    Türkiye’yi radarına alan Volkswagen (VW), Mayıs sonu Haziran ayı başında Ekonomi Bakan Zafer Çağlayan ile ‘yatırım zirvesi’ için buluşacak. VW’nin Yatırımlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Cristian Klinger, ülkemize gelerek yatırımla ilgili yaptıkları çalışmayı Çağlayan’la paylaşacak.

    Vatan Gazetesi'nden Mete Tansu'nun haberine göre, bu önemli ziyaret öncesinde yatırıma ‘yeşil ışık’ yakan VW’nin Doğuş Otomotiv tarafına şart koştuğu öğrenildi. Otomotiv kulislerinde, VW CEO’su Martin Winterkorn’un hükümetin ısrarlı yatırım davetine sıcak baktığı konuşuluyor. Ancak yeni hafif ticari araç üretimi için Türkiye ile Polonya arasında karar aşamasına gelen VW’nin 1994’ten bu yana distribütörlüğünü yapan Doğuş’tan kendi markalarını istediği belirtiliyor.

    VW, Doğuş Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk’ten Türkiye’de 1 numaraya yükselen kendi markaları VW ile Audi, Porsche, Seat, Skoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti’nin distribütörlüğünü talep ediyor. Böylece VW, Doğuş’un elindeki yüzde 65.5’lik (yüzde 34.5’i Borsa İstanbul’da işlem görüyor-Toplam piyasa değeri yaklaşık 3 milyar TL) Doğuş Otomotiv hissesini alarak, markalarının Türkiye’deki operasyonlarını üstlenmiş olacak.

    Bakarsınız fiyatlar ucuzlar belki doğuş kazığı azalınca

    http://ekonomi.milliyet.com.tr/vw-dogus-tan-markalarini-geri/ekonomi/detay/1711434/default.htm



  • Daha önce açılmadı mı bu konu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğuşla olmaz zaten o iş, vw türkiyede üretilirken bile aracınız gemide 3 ay bekliceksiniz der doğuş.. 60-70 bin lira para vericem 3-6 ay araba bekliyecem ha? renault, fiat vw'nin 2-3 katı araba satıyolar her ay onlar üretebiliyorda vw üretemiyormu? bak benim malım iyi, 6 ay sıra var o yüzden arabanın ederi 45 ama sana 60 olur hesabı doğuşun yaptığı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_75361265/tm.htm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_75361265/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.