Şimdi Ara

Kusursuz Telefon Önerisi (LG OPTİMUS 4X İLE DEĞİŞECEK) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam bende bir 4x kullanıcısıyım ve bahsettiğiniz ısınma sorununa ne kadar bu kadar takıldığınızı açıkçası anlamadım. Telefonu en yoğun kullanımda dahi performansı etkileyecek herhangi bir ısınmayla karşılaşmadım ben. Her ne kadar ısınsada uygulama yada işlemi bitirdikten 3-4 saniye sonra tekrardan soğuyor tekrar alet. Bunun yanında arkadaşımın s2 sinde daha bugün 45 derece sıcaklığa şait oldum. Eski HTC sensation umdada bu civarlardaki sıcaklıkları sık sık görüyordum, çevremdeki çoğu insandan duyduğum kadarıylada S3 dede aynı ısınma miktarı mevcut. Sonuç olarak 4x e denk olarak alacağınız bütün telefonlarda bu miktarda bi ısınma doğal olarak olucaktır sonuçta 4 çekirdekli telefon kullanıyoruz. Kullanıcı desteği konusundada jelly bean e güncellemek bilgisayara bağladıktan sonra 1 saatimi aldı. Performans olarakta o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum cihazımınızın. Ancak tabiki sizin kararınızındır. Cihaz önerisi olarak ise bütçeniz çok fazla değil ise SONY xperia SP ye bir göz atabilirsiniz. F / P olarak gerçekten başarılı bir ürün.




  • valla arkadaşlar telefon mesela kapanıp açıldı hafta bir kez olan bir durum :( ısınma bence çok gibi
    bu teleffon SONY xperia SP çift çekirdekli sanırım birde ram 1 Gb sanırım ramde büyük önem taşıyor note 2 almak isterim ama büyük olması birde ekranı sanırım biraz vasatmış optimus G nasıldır acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NEANDARTEL

    valla arkadaşlar telefon mesela kapanıp açıldı hafta bir kez olan bir durum :( ısınma bence çok gibi
    bu teleffon SONY xperia SP çift çekirdekli sanırım birde ram 1 Gb sanırım ramde büyük önem taşıyor note 2 almak isterim ama büyük olması birde ekranı sanırım biraz vasatmış optimus G nasıldır acaba ?

    SP'yi ben de düşünüyorum almayı. 1 GB Ram gayet yeterli olmakla birlikte, ısınma sorunu bu cihazda minimum olacaktır. Fakat en yakın arkadaşımda 4x var ve incelemek için yeterince zamanım oldu, o cihaza haksızlık ettiğinizi düşünüyorum.
  • note 2 alabilirseniz alın 2 gb ram 1.6 ve 4 çekirdek işlemci filen baya büyük telefon 5.5 inç ve kalemi filende var rahat işler yaparsınız..oyun oynarken pc gibi gelir.. ama eğer alamazsanız nexus 4 önerebilirim veya s3 var...ama lg optimus 4x hd almayı düşünüyorum ama olumsuz yorumlar çıktı siz ne diyebilirsiniz
  • PİYASADA ÇOK TELEFON VAR GİBİ GÖRÜNSEDE ASLINDA YOK :(
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.