Şimdi Ara

Bilgilendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Küçükçekmece 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen ve 09 Mayıs 2013 tarihinde karara bağlanan davada, sanık Ergun Babahan, Star Gazetesi’nin 22.03.2012 ve 29.03.2012 tarihli nüshalarında Sayın Ünal Aysal’a alenen hakaret ederek onun kişilik haklarını zedelemiş ve mağduriyetine sebebiyet vermiştir.

    Sanık Ergun Babahan 08.10.2012 tarihli ifadesinde; Star Gazetesi’nin 22.03.2012 ve 29.03.2012 tarihli nüshalarında çıkan yazıların kendisine ait olduğunu, Fenerbahçe Kongre Üyesi bir yazar olarak Sayın Ünal Aysal’ın bazı sözlerinden etkilendiği için bu yazıları yazdığını belirtmiştir. Ergun Babahan savunmasında Galatasaray Kulübü’nün hisselerinin halka arzı esnasında yatırımcıların mağdur edildiğini ileri sürmüş ve bu nedenle ilgili yazıları kaleme aldığını belirtmiştir.

    Ancak Sn. Ünal Aysal hakkında hiçbir somut delil veya gerekçe göstermeden hakaret içerikli mesnetsiz, yakışıksız ve seviyesiz yazılar yazan Ergun Babahan hakkında Türk Yargısı gereken cevabı vermiştir.

    Sanığın bir karalama kampanyası niteliğinde olan bu yazıları sonucunda Sayın Mahkeme TCK.’nun 125/4. maddesi uyarınca 6.720 TL tutarında adli para cezasına hükmetmiştir. Sanık Ergun Babahan’ın sabıkalı olması nedeniyle bu ceza ertelenmemiştir.

    Dosya, sanık vekili tarafından temyiz edilmiş olup, kesin kararı Yüksek Yargıtay verecektir.

    Ayrıca Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal söz konusu şahıs hakkında ağır tazminat davası açacaktır.

    Kamuoyuna saygı ile duyurulur.







  • bide başkanın şu kazandığı paraları,o adamı rencide edici bir şekilde kullanıp reklam yapsa 10 numara olur.akılları başlarına gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.