Şimdi Ara

EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA (7577. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
172.641
Cevap
784
Favori
6.099.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 75757576757775787579
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PauLevesque kullanıcısına yanıt
    Oyun icinde 4-3-2-1 kullaniyorum. Sag ve Sol forvete gizli forvet talimati veriyorum acayip verimli oluyor. Sag ve Sol orta sahaya da serbest dolas diyip ileri cik talimati veriyorum. Yani sabit bir santraforun etrafinda bu 4 oyuncu surekli destek veriyor. Kanatli formasyonlarda ceza sahasinda bu kadar cogalmak mumkun olmuyor. Mdo’ ya ataklarda geride kal. Merkezi kapat. Ceza sahasinda hucum cesitliligi cok fazla oluyor bu sekilde. 22 de ayni taktikte beklere de ataga katil verip derinlik 71 de oynuyordum. Ancak 23 te son ikisini yapinca ben de fazla kontra yiyorum. Suanlik rakip defansi acamadigim maclarda oyun icinde ataga katil talimati veriyorum. Sag ve sol gizli forvet ice katederek oynadigindan cok guzel alanlar aciliyor beklere. Div 5 e kadar geldim bu sekilde.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • playstationda yeni hesap açtım ea play alsam fifa 23 , 10 saat deneme oynayabiliyor muyum. 10 saat ne zaman kadar geçerli.  

  • Xbox series x te oynuyorum da genelde çapraz platform açık mı oynuyorsunuz kapalı mı? Pc oyuncularıyla oynarken biraz zorlanıyor gibiyim :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Edelion kullanıcısına yanıt

    iyi ettiniz hocam. Tabiiki de paylaşacağız burada farklı yerde gördüklerimizi duyduklarımızı 👍


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadroyu dün güncelledim.Son ve Antony yedek bıraktım kimya için ve çok rahat maçlar kazandım.Haftasonu özellikle çok kötü oynarken dün rivals ve elemelerde çok rahat maçlar çıkarttım.Şutların düzelmesi gerekiyor kesinlikle.Neymarla karşı karşıya çok net pozisyonları kaçırırken ceza sahası dışı ayak dışı çok rahat gol atıyorum.Üstüne paslarında düzelmesi gerekiyor kesinlikle.Şuan acele etmeden sakin oynamak çok büyük artı.

  • Mext kullanıcısına yanıt

    Dün bana satılamaz kartı çıktı. Kimya tutmadığı için sonradan oyuna alıyorum ama değişik bir oyuncu. Garip pozisyonlarda iyi vuruşlar çıkarıyor.

  • caneria kullanıcısına yanıt

    Coop görevlerini henüz ben yapmadım. Eğer siz de hala yapmadıysanız beraber yapabiliriz.

  • dün 5-1-2-2 taktiğimle tamamen satılamaz oyunculardan olusan kadroyla 8 galibiyet art arda aldım div 7 ve 6 da. 2 farkla geriye düştüğüm maçlar oldu onlarda da 5-2-1-2 taktiğine geçtim ve sanki onun daha verimli olduğunu keşfettim. tek sıkıntı bu taktikte kanat beklerin hızlı olması. osayi samuel bile iş yapar.bir de stoperlerin üçü de 78 üstü hızı var o da savunmada çok işe yarıyor geriye pek adam kaçırmıyorlar.


    ancak kimya takımın 24. bunu artırmam ve hibrit ypmam lazım. sizce hangi ligin orta sahaları ya da bekleri iyi. stopler vve kalecileri premir ligden kullanacağım cunku satılamazlar. o yüzden bekleri hızlı ve orta sahaları sağlam bir ligden kadro kurmam lazım .forvette benzema ve rashford da iyi.

  • hayalet002 H kullanıcısına yanıt

    Ben kapalı oynuyorum series x te hocam. Kapattıktan sonra daha rahat lig atlamaya başladım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hseyinn55 kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle oynayayım madem. Zaten hiç ps den de biri gelmiyor. Çoğunlukla pc den geliyor rakip. Xbox bile nadir görüyordum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hayalet002 H kullanıcısına yanıt

    Aynen genelde pc geliyor. Alışamadım ben o eşleşmeleri çok uçup kaçıyor adamlar. Ya çok gol yiyorum ya çok atıyorum. Şuan genelde maçlar hep ortada geçiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Web App ve telefon uygulamasında sorun var sanırım takım yok hatası alıyorum şuan.

  • evet serverlar bakımda sanırım

  • Oyuna erişemiyorum sunuculara bağlanıp atıyor oyundan ne zaman izine çıkıp oyun oynamak istesem bi aksilik oluyor anlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edelion kullanıcısına yanıt

    Bu oyunda her şey mümkün hocam  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt

    Genel sorun hocam bende erişemiyorum  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt

    Kanatlardan akıyorum adam 5 mt geriden yetişiyor.

    Deliricem..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ofansif olarak Hakimi Mendy çok iyi ama defansif olarak bu lengty olayı yüzünden kimseyi yakalayamıyorlar. Sap bekte Walker bu sene daha iyi sanki defansta herkesi yakalıyor.


    Ama olay kesinlikle kadro değil yani kimi alsam rakip yakalayacak veya Haaland gibi adamı tutma imkanı yok. Sürekli kadro bozmayacağım hepsi aynı zaten. Böyle devam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayalet002 H kullanıcısına yanıt
    Bende Series x de oynuyorum.
    Bugün 4-0 40.dk da öne geçtiğim maçta rakip oyundan çıkmasına rağmen oyun bana yenilgi verdi,karşıdaki PC oyuncusuydu anlayacağınız ve hileciydi.

    Ben o yüzden direkt kapattım crossplay'i.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam. Ben 1 sene önce Pes batırdığı için Fifa'ya geçtim. PES'de myclub oynadığım için, FUT modunu çözmem çok vakit almadı, ancak yine de sizler kadar anlamadığıma eminim...

    Standart sürüm aldım ve hiç para harcamadım. Telefon uygulamasını keşfettim ve oradan baya bir kadro görevi tamamladım. Sonuçta aşağıdaki şekilde bir kadro ortaya çıktı. Size sorum, bu taktik iyi midir? (Gelişmiş ayarlardan ortadaki 2 orta saha ortayı savunsun diyorum) Kadroda hangi mevkilere kimleri alabilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 75757576757775787579
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.