Şimdi Ara

elektronik marketlerin indirim yalanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar uzun zamandır bu yalandan indirimler benim gururuma dokunur olmaya başladı, resmen bizi keriz yerine koymaya çalışıyorlar. Bugün en basitinden teknosanın hafta sonu turuncu indirim kataloğunu inceledim. http://www.teknosa.com/urun-katalogu/default.htm?t=20130510#Sayfa/11 mesela katalog da olan sony w805 modeli tv'lerin normal liste fiyatlarını %25 indirim varmış gibi yansıtmışlar. Bu benim bildiğim en basit olanı tabi ki, burada daha niceleri vardır. Ben artık bu saçmalıklar bıktım, bu tarz firmaları tüketiciyi yanıltmaya çalıştıkları amacıyla gerekli mevkilere şikayet etme imkanımız olabilir mi? Yoksa serbest piyasa denilip olay atlatılır mı? Konu hakkında bilgi sahibi olabileceklerin ve tavsiyede bulunacak arkadaşların yorumlarını bekliyorum.



  • bizde bıktık bu sistem değişmez %25 açılış fiyatından yapıyor yiyiyosa son fiyatından yapsınlar

    sistem bu ilk fiyat(açılış fiyatı ) - şimdiki fiyat - gerçek fiyat (teşhirden önce almak gerekiyor) gerçek fiyata en yakın zaman da alınmalı


    bindir indir hepsi aynı en ucuz nerdeyse ordan almak gerekiyor

    Sony W8 fiyatları

    Sony KDL-42W8 : 1099 €
    Sony KDL-47W8 : 1499 € 3500 bizde 3200 aslında ucuzmuş 300 tl
    Sony KDL-55W8 : 1999 €


    http://www.kieskeurig.nl/led_tv/sony/kdl-47w805/prijzen/bezorgen/1237184/#prijzen
  • hiçbiryere şikayet edemezsin.. 100 liralık ürünün fiyat etiketini 5000'e çıkarıp indirm yaptık 1000 liraya satıyoruz deseler kimse birşey diyemez.. adam sanane der dün 5000 liraya satmaya kalktıum satamayınca indirim yaptım der.. işte buna serbest piyasa deniyor.. zaten zannetmiyorum hiçbir aklı başında insan bu %25 indirim safsatalarına inanmaz.. akıl var mantık var inanacak adam varsada zaten firma tarafından düdüklenecek adammış zaten derim..
  • indirm budur diyen firma var adamlar sattıkları fiyatı zamlandırıp indirim budur diyor......

    şimdiye kadar neredeyse hiç çok nadir oluyor ama gerçekte indirim vs.. kesinlikle yapmıyorlar olmayan fiyatlardan indirim yapıyormuş gibi tüketiciyi aptal yerine koyuyorlar .... ayrıca en önemlisi adamların hepsi anlaşmalı fiyat belirliyor resmen biri gerçekten bir ürün de indirim yaparsa o da bir iki günlük sadece internetten indirim yapıyor mağazada kesinlikle indirim yapmıyorlar hepsi yapıyor... eğer bu büyük internet satış firmaları türkiyeye girsin bunlar bunun acısını internetten zaten mal satamayarak ödeyecekler hemde mağazalarını kapatmak zorunda kalacaklar işte o zaman bu yüzsüzler nasıl ağlayacak o zaman görecez........
  • evet hepsi üç kağıtçı.. anladım ki bir TV yi normal fiyatına almak istiyorsan en az 2/3 hafta her gün fiyatları takip edeceksin. genelde fahiş fiyat koyuyorlar.. arada bir normal fiyatına cekip indirim süsü veriyorlar.. bunu encok teknosa ve vatan yapıyor.. N11 ve Gittigidiyor satıcıları daha makul.. en azından fiyatları oynak değil..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.