Şimdi Ara

Harddisk Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Son bir kaç gündür bilgisayarın açılış hızında kendine gelmesinde ciddi azalmalar oldu. Dün 'a disk read error occurred' hatasını aldım uzun bir süre açamadım? Bunun üzerine hd tune ile bir tarama yaptım. Burada konusu vardı onu okudum ancak kararsız kaldım. Harddiskte bad sector görünmüyor ancak transferde problem olduğu belli. Laptop kullanıyorum ve garantisi devam ediyor. Sizce götürmeli miyim?

     Harddisk Problemi
     Harddisk Problemi
     Harddisk Problemi







  • Yazılımsal bir problemde olabilir. Periyodik zaman aralıklarla işlem yapmaya çalışan bir trojan da veri aktarım boğumkarına sebep olabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KillForYou!

    Yazılımsal bir problemde olabilir. Periyodik zaman aralıklarla işlem yapmaya çalışan bir trojan da veri aktarım boğumkarına sebep olabilir.

    Read error hatasını minecraft için texture pack yükledikten ve java üzerinde bazı oynamalar yaptıktan sonra aldım. Aslında bu oynamalardan sonra pc de ciddi bir performans düşüşü oldu oyunu oynamasam dahi? Acaba bununlamı ilgili diye aklım karıştı? Tekrardan bir tarama yapayım olmazsa.
  • Bir tarama yap bence de.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki health sekmesinde bulunan sarı ve turkuaz renkli uyarılar ne anlama geliyor? Hdd aktarım kablolarında hasar olabileceğini belirten uyarılarmış ama pc fiziksel bir zarar görmedi? Elektrik kesintisi vs. de yaşamadım acaba en başından beri olan bir problemmiydi?
  • Şüpheli bir dosya görünmüyor taramayı yaptım? Başka bir fikri olan, yukarıda koyduğum resimleri yorumlayabilecek yokmu, iyidir veya sıkıntılı görünüyor gibisinden bir şey söyleyecek?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.