Şimdi Ara

Galatasaray Kombine Almak [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben de burdaki herkesin hissettiği gibi Galatasaray'lıyım.Fakat bu yaşıma kadar ben de takımımı televizyondan izledim.
    Bu sene İstanbul'a geldim ve kombinem olmadığı için çok büyük sıkıntılar çektim.Takım orda maç yaparken yerimde oturmaya dayanamadığım için kombine kiralayarak gittiğim maçlara yaklaşık 2-3 kombine parası verdim karaborsa yüzünden.

    Seneye kombine almak istiyorum gs bonus'a başvurdum ama henüz cevap alamadığım için arkadaşımın kartıyla almayı düşünüyorum.
    Mâlumunuz kombine sayımız bu sene çok fazla ve yenileme döneminden sonra pek kombine kalacağını da sanmıyorum.
    Bu konuda ne yapabilirim yardımcı olabilecek olanlar olursa çok sevinirim.



  • karaborsadan kombine alabilirsin başka da bir şey zor yapılır o da pahalıya patlar. dediğin gibi yenileme döneminden sonra bulmak zor ama şansını dene, illa almayanlar olacaktır.
  • Buraya konuyu açtım milyonda bir ihtimal de olsa kombinesi olup da seneye almayacak olan olursa bana devreder belki diye.Yoksa öğrenci halimizle yine karaborsayı zengin edicez :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kafkef231

    Buraya konuyu açtım milyonda bir ihtimal de olsa kombinesi olup da seneye almayacak olan olursa bana devreder belki diye.Yoksa öğrenci halimizle yine karaborsayı zengin edicez :(

    umarım bulursun öyle birini ama zor gibi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.