Şimdi Ara

vitopend 100 kombi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar kış geçti, kombi sorunu gündeme geldi.
    kalorifer kısmı çalışmıyor iken[duğme herhengi bir ısı ayarında(oda termostatı devreye sokmamış durumda) veya 0 konumunda olsa bile, her iki durumda da] sıcak suyu açtığımda kalorifer kısmı devreye giriyor(ışığı yanıyor) ve hem sıcak su geliyor hemde petekler ısınıyor. çözüm için yardımlarınızı bekliyorum.



  • üç yollu bobini arızalı
  • üç yollu vana değilde bobinimi diyorsunuz, 1 saattır vana üzerinde netten araştırıyorum. bu bobin ne kadara mal olur acaba bilginiz varmı ustam?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhantr26

    üç yollu vana değilde bobinimi diyorsunuz, 1 saattır vana üzerinde netten araştırıyorum. bu bobin ne kadara mal olur acaba bilginiz varmı ustam?

    200 250 tl
  • teşekkürler ilginize. nette bobin araştırması yaptım ama hiç bir bilgi yok viessmann hakkında. bayada varmış fiyatı. kötü oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhantr26

    teşekkürler ilginize. nette bobin araştırması yaptım ama hiç bir bilgi yok viessmann hakkında. bayada varmış fiyatı. kötü oldu.

     vitopend 100 kombi sorunu
  • Arıza Işığı Söndürülmesi ve Kombinin Resetlenmesi.

    Olur da başına gelen arkadaş arama motorlarından konuyu bulursa başıma gelen bir arızadan ve çözümünden bahsetmek istiyorum. 10 gün süre ile şehir dışına çıkarken kombinin bağlı olduğu sigortayı da kapatmıştık. Doğalgazı da vanadan kestik. Döndüğümüzde doğalgazı açmayı unutarak şalteri kaldırdık. (Belki alakası yoktur, sadece arıza gidişatını anlatıyorum) Haliyle sıcak su gelmedi. Doğalgazı açtıktan sonra yine sıcak su gelmeyince kombiyi kontrol ettim. Arıza lambası yanıyordu. Günlerden pazar olduğu için servisi cepten aradım. Biraz düşündükten sonra petek ısı ayarı düğmesini önce maximuma 6-7 saniye bekledikten sonra minimuma çevir ve bu işlemi dört beş defa yaparsan kombi kendini resetler dedi. Gerçekten kombinin kendini resetlediğini gördüm. Yalnız ilk resette 10 saniye sonra yeniden arızaya geçti. İkinci resette ise normale döndü. Umarım birilerinin işine yarar bu bilgi. Arızasız günler dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.