Şimdi Ara

Oto Kiralamada Yeni Trend Kullan Bırak Otomobiller

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başka bir forumda gördüm bir hayli ilgimi çekti doğrusu kullan bırak otomobiller yeni bir oto kiralama sistemi sadece İstanbul'da varmış ,daha önce verildiyse affola ,İstanbul'da oturanlar veya İstanbul'a işi düşüpte bu sistemden araç kiralayan var mı ? , gördüğüm kadarıyla bu araçlar bildiğimiz kiralık araçlardan değil en düşük model renault clio 4 mercedes A 180 e kadar gidiyor ve saatlik kiralama da yapılabiliyor üstelik fiyatlar bana uygun geldi ne dersiniz ?


    https://www.driveyoyo.com/



  • quote:

    Orijinalden alıntı: iakbay06

    Başka bir forumda gördüm bir hayli ilgimi çekti doğrusu kullan bırak otomobiller yeni bir oto kiralama sistemi sadece İstanbul'da varmış ,daha önce verildiyse affola ,İstanbul'da oturanlar veya İstanbul'a işi düşüpte bu sistemden araç kiralayan var mı ? , gördüğüm kadarıyla bu araçlar bildiğimiz kiralık araçlardan değil en düşük model renault clio 4 mercedes A 180 e kadar gidiyor ve saatlik kiralama da yapılabiliyor üstelik fiyatlar bana uygun geldi ne dersiniz ?


    https://www.driveyoyo.com/

    bilindik firmaları seçin başınız ağrımasın




  • yakıt yoyodan yalnız her km başı 50 krş mesafe ücreti senden ..


    ___Her araç tesliminde deponun en az ¼ kadarının dolu olmasına dikkat edin – yoksa bu tutar sizden tahsil edilecektir.___
  • Bu durumda dizel kiralamanın bi esprisi yok zaten her durumda km başı 50 kuruş ödüyorum benzinli mantıklı gibi tabi buna kira bedeli dahil değil birde senelik üyelik ücreti var 69 lira.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.