Şimdi Ara

Rainbow Süpürge Hak. Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar rainbow marka süpürge var. Satan adamlar halı yıkama deterjanı için sadece kendi sattıkları ürünü kullanmamız gerektiğini söylüyorlar yoksa makinaya zararı olurmuş. deterjanada 45 lira fiyat veriyorlar küçücük birşey. başka marka kullansak zararı olur mu? cevaplarını için şimdiden teşekkür ederim.



  • Verdikleri fiyat yüksek. Bana biraz da pazarlama taktiği gibi geldi. 12 yıldır Arçelik halı yıkama makinası kullanıyoruz. Üzerinde Kosla kullanılması gerektiği yazıyor. Hatta garanti süresince başka deterjan kullanımından doğan arızaların ücretsiz giderilmeyeceği yazıyordu.

    Farklı bir çok marka matik halı şampuanı kullandık makineye hiçbir zararı olmadı. Ne motor ne de su pompası bozuldu. Köpük oluşturmayan halı şampuanı kullanırsanız sorun olacağını sanmıyorum. Fakir'in mavi kapaklısı köpürmüyordu 1-2 yıldır almıyorum şimdi nasıl bilmiyorum fakat Kosla matik olduğu halde köpürüyor. Cihazınızın köpük kırıcı solüsyonu varsa onu kirli su haznesine ekleyerek farklı şampuanlar kullanabilirsiniz. Cihazınız garanti kapsamı dışı kalacaksa denemeyin derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egenin_efesi -- 28 Nisan 2013; 7:54:15 >
  • Bence zararı olabilir. Sonuçta 300-400 tl'lik bir cihaz değil. Fiyatla ilgili olarak müşteri hizmetleriyle görüşün,bazı servisler fazladan fiyat söyleyebiliyor çünkü.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde orjinal Alman Malı sulu sistem HYLA marka temizlik robotu almıştık. gerçekten hepa filtresi yok. Rainbow' un yarı fiyatına aldık.
    araştırırken kullanan bir arkadaşım önermişti, daha uygun fiyat olduğu için.
    iyikide almışız, paramız çöpe gitmedi.
  • [bigexperience:quote][/Bizde orjinal Alman Malı sulu sistem HYLA marka temizlik robotu almıştık. gerçekten hepa filtresi yok. Rainbow ' un yarı fiyatına aldık.
    araştırırken kullanan bir arkadaşım önermişti, daha uygun fiyat olduğu için.
    iyikide almışız, paramız çöpe gitmedi. quote]


    Bende sizin tavsiyenizle sulu sistem temizlik robotu araştırmamı tamamladım. HYLA aldım.
    daha önce HYLA markasını duymamıştım ama bu site sayesinde bir tanıtım sonrası satın aldım.
    Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. çok memnunum. Özellikle HYLA nın hepa filtresiz oluşu ve dövücüsü el halılarımıza zarar vermiyor, günlük süpürme aparatı da ekstradan standart olarak geldi. Annemlerdeki rainbow a göre fiyat ve kalite olarak bin basar.
    Bizim de paramız çöpe gitmedi. iyi ki rainbow dan kaliteli ve ucuz bir ürün olduğunu donanım haber sebebiyle öğrenmişiz.
    Teşekkür ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nesrin.d -- 18 Nisan 2014; 16:28:02 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.