Şimdi Ara

206 da motor çalışmıyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba öncelıkle arabamız 20 gundur çalıştırılmadı bu gun çalıştırmak ıstedım çalıştıramadım eco mode geçtı arabanın kapı otomatıklerı ıç lambası çalışıyor ama radyo dış lamba çok zayıf çalışıyor acaba aküsü mü boşaldı akü zayıf kalmış olabılır mı takvıye kablosu ıle çalıştırsak aküyü canlandırabılırmıyız 20 günde akü boşalması normal mı yoksa akünün ömrünü tamamladığını mı gösterır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaws -- 24 Nisan 2013; 22:09:41 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jaws

    Merhaba öncelıkle arabamız 20 gundur çalıştırılmadı bu gun çalıştırmak ıstedım çalıştıramadım eco mode geçtı arabanın kapı otomatıklerı ıç lambası çalışıyor ama radyo dış lamba çok zayıf çalışıyor acaba aküsü mü boşaldı akü zayıf kalmış olabılır mı takvıye kablosu ıle çalıştırsak aküyü canlandırabılırmıyız 20 günde akü boşalması normal mı yoksa akünün ömrünü tamamladığını mı gösterır.

    hocam üzerinden baya zaman geçmiş olsada aracı takviye ile çalıştırmayı deneyin büyük ihtimal çalışacaktır. Araçta extra LPG cd çalar alarm varmı eğer bunlardan biri bile var ise araç kontağa bağlı değillerdir büyük ihtimal ufak ufak akımlar çekerek aküyü zayıflatır. Sizde belirtmişsiniz 20 gündür çalıştırmıyoruz aracı diye bundandır diye düşünüyorum.
    saygılarımla




  • Teşekkürler mesajınız ıçın
    Ben sorunumu çözdüm ama cevap yazım aküyü söktüm akücüye götürdüm 10 tl ye şarj ettı taktım çalıştı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jaws

    Teşekkürler mesajınız ıçın
    Ben sorunumu çözdüm ama cevap yazım aküyü söktüm akücüye götürdüm 10 tl ye şarj ettı taktım çalıştı.

    ama siz yinede bir oto elektrikçiye gidip bir kontrol ettirin kaçak varmı yokmu diye sanıyorum aracı aktif kullanıyorsunuz şimdi benimde başıma geldiğinden dolayı söylüyorum. Aynı şekilde aracımı bir müddet kullanmadım sonra haliye marş basmadı takviye ile çalıştırdık 1 ay kullandım öyle tabi aktif bir şekilde sonrasında 4 5 gün kullanmadım tekrar çalıştırmayı deneyince aynı durum oluştu cd çalardanmış kontağa bağlanınca sorun çözüldü




  • Doğrudur hocam, ben pek araba ıle haşır neşır değılım araba da çoğu zaman yatıyor kapının önünde. Arabanın aküsünü harcıyan cıhazlar var mesela önünde kırmızı lamba yanıyor kapı otomatığı sanırım yanıp sönüyor onun dışın da cd çalar fabrıka çıkışlı sonradan taktırmadık dedığınız gıbı mı bılmem ama ben araba çalıştırmadan muzık dınledığım de 5 dk sonra eco mode alıyor kendısını sıstem kontağı cevırmeden de çalışmıyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.