Şimdi Ara

BU DURUMA ARTIK BİR DUR DENMELİ, LÜTFEN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2004'ten beri şu foruma üyeyim, zamanında çok şey yazardık çok şey söylerdik ama artık şu son iki sene içerisinde forumun çivisi çıktı. Eminim benim gibi düşünen birçok kişi vardır. Yok fanboy mu dersin yok parası olupta ona buna laf atıp sırf bir donanım için birbirlerini aşağılayan ona taparcasına bağlanan insanlar mı dersin, laubalilik derecesine kadar inip yok o öyle bu böyle diyip parti gibi bir ideoloji gibi savunan insan mı dersin yani her sene belli olarak birkaç kişi çıkıyor artık anlaşıp mı geliyorlar bilmiyorum (Zamanında @annihilator vardı mesela) forumda açılan her dahili konusunun içine ediyor bu fanatikliklerinden dolayı. Ya bu yöneticiler nerde neden bu kadar taviz veriyorsunuz? Yabancı forumlarda bile bu kadar değil ya guru3d olsun overclock.net olsun hardcop olsun bu nedir böyle. Uzaklaştırma verin uyarı verin birşey verin işte biraz daha dikkatli davranın bu konuda. Burda kimsenin kimse üzerinde hakkı filan yok, kimsenin birşeyi kanıtlamasınada gerek yok. Bir konuya girip insanın okuyası gelmiyor, insan o kullanıcı ismini görünce konu sapıyor çehresi değişiyor yani şimdi bana blokla diyeceksinizde yok arkadaş bu iş öyle olacak gibi değil. Daha fazla uzatmak istemiyorum bakın bir örnek daha veriyim @Hicks vardı, AMD'de kullanırdı Nvidia'da ama fanatikliğini, fanatik olduğunu bir kere bile görmedim hatta şu anda artık dahili bölümüne bile girmiyor. Konsol bölümünde bile takıldım iki sene kadar yani burdakiler onlardan beter cidden. Kıssadan hisse, yorum yapılacaksa birşeyler söylenecek ise herkes birbirine karşı seviyesini koruyup haddini bilip öyle yapsın, fanatikliğinde bir sınırı var heralde. Sürçü lisan ettiysek affola.

    Teşekkür Ederim.

    İyi forumlar.

    F@ruk
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • 2005 üyesiyim,donanımhaber zaten başından beri ergen doluydu ki. O zamanlarda da yine böyle bilip bilmeden konuşan çok insan vardı hatırlıyorum. Sadece eskisi kadar eğlenceli ve ilgi çekici konular açılmıyor o kadar.
  • Dahili bileşenleri karıştıranları forumdan uzaklaştırmak yerine kıdem veriyorlar artık forumda.
  • Hicks'i bizzat görmüşlüğüm var. Gerçekten efendi bir insan. Güzel noktalara değinmişsin. Ben de fanlık ve fanatiklik konusunda böyle bir konu açmayı düşünmüştüm ama daha önceki girişimler başarısız oldu diye vazgeçmiştim. O teşebbüslerden birini de 13 ay önce EMRES754 yapmıştı. O da yok uzun zamandan beri ortalarda. Gördünüz mü bilmiyorum ama onun konusu buydu: Ekran Kartı fanatizmliğine son grubu

    Tek tek örneklendirmek uzun sürer. Aşağıda bir mesaj aktaracağım. Okuyun ve bu kişinin kendini foruma (sanal aleme) ne kadar kaptırdığını kendiniz görün. Kim olduğu anlaşılmasın diye bazı kısımları atlayarak ve değiştirerek yazacağım. Çünkü amacım kimseyi ezmek, yermek, küçük düşürmek değil, durumun vehâmetini ortaya koymaktır. Bu kişinin bana özelden attığı çok sayıdaki mesajdan bir tanesi şöyle:

    "Duyduğuma göre kankin xyz sahiplerine fake diye tabir ediyormuş. ...... başına yıkmadan akıllı olsun. 500 TL'lik çöp ...... kartı ile mutluluklar ona."

    Halbuki ben neyden ve kimden bahsettiğini bile bilmiyordum. Düşündüm ve sonradan, "Ancak şu kişi olabilir." diye tahminde bulundum sadece. Bunu bile yazmazdım da hazır böyle bir şikâyet var mevcut hâlden. Yeri gelmeden konuşulan sözü söylemek ne kadar hikmetsiz davranışsa, yeri geldiğinde konuşulmayan sözü söylememek de bir o kadar hikmetsiz hareket olur çünkü.




  • Teşekkür ederim hocam yorumunuz için. Evet o konuyu hatırlıyorum, gayet yerinde gerekli bir konuydu, EMRES754 takip ederdim yorumları tarafsızdı. Size yazılan o mesaj nasıl bir çirkinliktir öyle cidden çok yazık ve çok ayıp böyle olmamalı, dediğim gibi yabancı forumlardakilerin bile belli bir sınırı terbiyesi var. Neden bu forumda böyle, bunun sebebi nedir yani bu fanatizmlik nereye kadar gidecek artık birşey yapılmalı gerçekten. Umarım birileri görürde birşeyler düşünmeye başlarlar.
  • konsol bölümünden bıkıp buralara geldim bu sorun yüzden yakında buralarıda bırakıp temelli gidecem donanıma taparcasına aşık olurcasına yorum yapan ve babasının firmasıymış gibi savunan insan çok maalesef
  • Konuya bende destek vermek isterim elimden geldiğince...

    Malesef ergen ve ezberci bir çok kullanıcı var, hayatında montaj yapmamış ve kullandığı ürün sayısı bir elin parmak sayısını geçmemiş kişiler ahkam keser gibi körü körüne saçma sapan bir laf yarışı ve ego tatmini için yola çıkıyor ve etraflarında konuşacak kimse olmadığı için burada yazarak ancak konu sahibi kişilerin kafasını karıştırmaktan başka bir şeye yaramayan konuşmalar içinde kendilerini gösteriyorlar...

    Bu kişilerin amacı ve düşüncesi belli, kendi kullandığı ürün asla kötü olamaz ve her zaman da piyasadaki ve ya muadil ürünlerden de iyidir mantığıdır ve bunu da boşu boşuna savunmaktır, bu tür zihniyette olanlar zaten belli ediyor kendini, uyarmakta işe yaramıyor malesef o zaman da az önce belirttiğim gibi ahkam kesim ukalalık taslıyorlar, o zaman da konuşmanın zaten bir mantığı kalmıyor.



    Düzeltme:İmla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 24 Nisan 2013; 16:37:13 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: F@ruk

    2004'ten beri şu foruma üyeyim, zamanında çok şey yazardık çok şey söylerdik ama artık şu son iki sene içerisinde forumun çivisi çıktı. Eminim benim gibi düşünen birçok kişi vardır. Yok fanboy mu dersin yok parası olupta ona buna laf atıp sırf bir donanım için birbirlerini aşağılayan ona taparcasına bağlanan insanlar mı dersin, laubalilik derecesine kadar inip yok o öyle bu böyle diyip parti gibi bir ideoloji gibi savunan insan mı dersin yani her sene belli olarak birkaç kişi çıkıyor artık anlaşıp mı geliyorlar bilmiyorum (Zamanında @annihilator vardı mesela) forumda açılan her dahili konusunun içine ediyor bu fanatikliklerinden dolayı. Ya bu yöneticiler nerde neden bu kadar taviz veriyorsunuz? Yabancı forumlarda bile bu kadar değil ya guru3d olsun overclock.net olsun hardcop olsun bu nedir böyle. Uzaklaştırma verin uyarı verin birşey verin işte biraz daha dikkatli davranın bu konuda. Burda kimsenin kimse üzerinde hakkı filan yok, kimsenin birşeyi kanıtlamasınada gerek yok. Bir konuya girip insanın okuyası gelmiyor, insan o kullanıcı ismini görünce konu sapıyor çehresi değişiyor yani şimdi bana blokla diyeceksinizde yok arkadaş bu iş öyle olacak gibi değil. Daha fazla uzatmak istemiyorum bakın bir örnek daha veriyim @Hicks vardı, AMD'de kullanırdı Nvidia'da ama fanatikliğini, fanatik olduğunu bir kere bile görmedim hatta şu anda artık dahili bölümüne bile girmiyor. Konsol bölümünde bile takıldım iki sene kadar yani burdakiler onlardan beter cidden. Kıssadan hisse, yorum yapılacaksa birşeyler söylenecek ise herkes birbirine karşı seviyesini koruyup haddini bilip öyle yapsın, fanatikliğinde bir sınırı var heralde. Sürçü lisan ettiysek affola.

    Teşekkür Ederim.

    İyi forumlar.

    F@ruk

    Aynen çok katılıyorum size. Yok AMD böyle yok Nvidia şöyle. Arkadaş hangisi seni mutlu ediyorsa tamam. Benim masaüstümde amd donanımlı laptopda intel nvidia donanımlı. İkisiylede çok memnunum. Önemli olan mutlu olmak hangisiyle değil




  • 2005 üyesiyim, 2008 senesinden sonra Donanım Bölümü bozuldu gitti. Daha da pek eskisi gibi olacağını sanmıyorum.

    Dediğiniz gibi HICKS vardı, No Way Out vardı, onu da uzun süredir görmüyorum. Biraz daha evvelden Nikini hatırlayamadığım biri vardı.
    Avatarında Şener Şen Vecihi resmi vardı belki bilirsiniz. Çoğu saydı değer arkadaşlar ya forumdan gittiler ya da Donanım bölümüne yazmıyorlar artık.

    HWA ya giden çok üye var DH den.
    Şu da var, ergen den ziyade Üslup da önemli. Misal Alpcan Aksoy var bilirsiniz, 16-17 yaşında olması gerek. Ama gayet yetişkin gibi düzgün yorumları var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 24 Nisan 2013; 16:17:06 >
  • Bedava bilginin getirdiği kirlilik. Bence herkes haklı ama yapılacak pek birşey yok, konu açmak için belli bir cevap sınırı getirilsin, her kullanıcının altında baltalama butonu olsun yöneticiler bu şikayetleri değerlendirsin ama bunlar maliyet getirir. "Efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir" ama bu efsane ölecek bence ayakta tutmanın bi anlamı yok.
  • 1- Konu bölümle alakalı olmadığından kilitlenecektir.

    2- Hiç birimiz forumda baki değiliz, ben dahil hepimiz bir gün, bir şekilde, bir bahaneyle buraya yazmayı bırakacağız (hoş sizin çoğunuzun daha önünde uzun yol var, 37 yaşımda ben halen yazıyorum).

    3- Şikayet ederken iğneyi kendimize, çuvaldızı foruma batıralım. Şikayet sistemini kaç kere kullandınız da işlem yapılmadı? Kural dışı durumlara müdahale edilmedi?

    4- Eskiden yazıp, şu anda yazmayanların büyük çoğunluğu da işte bu konuda bahsettiğiniz, insanları fan olmakla, yanlı olmakla itham eden kişilerdir, bir şekilde ceza v.s. ile yıldılar/yıldırıldılar ve yazmaktan vazgeçtiler ya da yönetim tarafından uzaklaştırıldılar.

    5- Şahsım adına söylemek isterim ki bölümümüz forumun vitrinidir ve gerektiğinde en ağır cezaları vermekten kaçınmayız. Ama amacımız bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek olmalıdır. Yine kendi adıma, isteğim mümkün olduğunca üyelerin bölüme katılımını en üst düzeyde sağlamaktır.

    Herhangi bir konuda, bölümün daha düzgün işlemesi adına aklınıza gelen her konuda özel mesaj ile bana ulaşabilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.