Şimdi Ara

2010 Model Full fiesta mı, 2010 model Baz Focus mu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İki araba arasında kaldım. Param focusun full'une yetmiyor. 30.000 tl bir param var. Bir türlü karar veremedim. Satarken rahat az zararla satabileceğim bir araba olsun diye düşündüm.Hatchback takıntım var. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekküler.



  • Focus bana daha cazip gelirdi. Bende araba araştırıyorum almak için hemen hemen senin kadar bütçem var ama fiestaya bir kere bile bakmadım focuslara bakıyorum bende.. fiesta görüntüden çok piyasa yaptı ama bence o parayı etmez.
  • hocam Anı Durumda Ben de Kalmıştım Ve Focusta Karar Kıldım Şimdi İse Ne Kadar Doğru Bir Karar Verdiğimi Arabama Her Bindiğimde Anlıyorum Focus Doğru Seçim Olur Derim...
  • ben de ilk 25bin liralık araç bakayım diyordum,kafama yatan bir araç bulamadım 30 olsun dedim sonra focusa karar kıldım ve 33bine titanium yani full modelini buldum baya uyguna geldi ama baskı balata volant dişlisi gitti onu değiştir lastikleri yenile film çektir derken ( vergi kasko zorunlu trafik sig. fln saymıyorum ) 37yi buldu..bileydim 42ye sıfır dizel clio bakardım..Aracımdan çok memnunum hatchback siyah 64binde..kuvvetli araba çok.. ama size tavsiyem aracı alırken iyi araştırın derim.. 30luk araba alırsın 2-3 bin daha masraf çıkartır bileydim focus alırdım dersin..30 civarına düşük km'li titanium fiesta bulabilirsen temiz birşey al derim ama bütçeni 35-36ya çıkarırsan temiz focus titanium da bulabilirsin.. güzel ve eğlenceli bir süreç keyfini çıkart :) şimdiden hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.