Şimdi Ara

Burağın Küs gibi oynama tarzı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son maçtan sonra çok nadiren konu açtığım forumda artık dayanamayıp sormak istiyorum.

    Bu adamın triplerini herkes görmüyor mu yoksa sadece ben mi dikkat ediyorum? Son maçta sahada gezmeler , herzamanki bireysel hareketler , Ya madem pas vermedin dön insan gibi bir el kaldır birşey yap , drogba abartısız 30 sn baktı dönüpte bir hareket dahi yapmadı.

    Hayır iyi topçu kötü topçu demiyorum , yeri geliyor Ronaldo bile bencillik yapınca dönüp özür diliyor , hani o an çok sinirlendim ama kusura bakma drogbanın yanında sen kimsin diye sormak geldi içimden.

    Tamam çok golcü ama sanki bu bencilliği itici bir hale getiriyor.

    Tamamen kendi fikrim bu arada sadece paylaşmak istedim , belki benim gibi düşünenler olabilir.



  • Benimde dikkatimi çekti tüm takıma karşı atarlı tavırlar sergiliyor.
  • Son mac sacmaladi katiliyorum.

    Kotu oynayabilir ama isteksizlik bi garipti. Caba gostermedi.

    Taktigi bisey var sanki ama bilemedim.

    Neyse Elazig macini bos gecmez kendine gelir isallah.
  • Bu duruma ben de çok kızmıştım.Gol atamamak önemli değil ama takımı şampiyonluğa ilerlerken onun bu vurdumduymazlığı çıldırttı beni.
  • Teklif geldi diye olabilir, sonuçta menejeride teklif oldu diye açıklama yaptı. Tahminimce Burak gitmek istiyor ama bizimkiler bu sene müsade etmemişler de Burak'ta buna küsmüş gibi. Her ne olursa olsun böyle isteksiz ve trip atan ergen misali olmaması lazım.
  • Bunlar doğal sonuçlar bir futbolcu bu şekilde yükselişe geçtimi, isteyeni çok olur. Futbolcunun böyle kafasıda karışık olur. Sezon sonu olunca anlaşcan göndercen. En doğrusu bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JessieJ

    Teklif geldi diye olabilir, sonuçta menejeride teklif oldu diye açıklama yaptı. Tahminimce Burak gitmek istiyor ama bizimkiler bu sene müsade etmemişler de Burak'ta buna küsmüş gibi. Her ne olursa olsun böyle isteksiz ve trip atan ergen misali olmaması lazım.

    Gitmek isteyen herkesi göndersinler kim olduğu fark etmez tabii isteyen klüp oyuncunun gerçek değerini ödemeye razı olursa.
  • Bunun nedenini iyi araştırın beyler... İstanbuldaki maçta takımını yalnız bıraktığı için ve madrid maçında ne olursa olsun sarı kart görmemesi için terim özellikle burak ı uyarmıştı. Ama madrid maçında ramosla ikili mücadele sonrası kendini çok kolay yere bırakınca hakemde kart gösterdi. Rövanşa da GS ikinci yarıda Burak ı çok aradı, maçtan sonra değil Terim , bütün futbolcular Burak a kızdılar, hepimiz biliyoruz aslında madrid deki maçta Burak ın kendini yere bırakıp kart gördüğünü.. Pişman oldu Burak. Bunun baskısı altında çıktı sonraki maça da tablo bu oldu... Gol atmak için oynadı, yoksa Drogba maç içinde bu kadar isyan etmezdi. Size madrid maçında penaltı yok, Burak kendini çok kolay yere bıraktı dediğimde kimse bana hak vermedi, buyrun tablo ortada işte.
  • iyi neyseki sadece ben görmemişim , tepki alırım sandım ama :)
  • bu olaylar devam ederse tartışalım 1 maçta adamı kesmeyelim hemen
  • Tebrikler , burada kimse Burağa kötü futbolcu diyemez , şahsen ben başlarda balon olduğunu düşünüyordum ama bir balon biryerde patlar , burakta bu yok adam her maçta gol atıyor , Laf söyleyemeyiz ama;

    Kesinlikle bir EGO sorunu var. Eller belde hareketler felan , hani drogba olsam bi tokat , kendine getirecem :)
  • Mourinho bile pozisyon penalti diyor.

    Sende gelmissin atti diyosun.

    Gercekten hani illa bi herkese karsi olma istegin yokmu senin su forumda, gercekten cok enteresan yorumlarin var.
  • Sen 20 maç üst üste iyi oyna son dakikaya kadar mücadele et, 1 maç isteksiz oynayınca takımdan göndersinler.
  • burak'ta madrid maçından itibaret 4 maçtır bir durgunluk var
    ne pres yapıyor, ne koşu ne pas
    kasımpaşa maçındaki gibi klübeye çekilir.elazığ maçında drogba-burak başlar, karabük maçı gibi etkisiz olursa burak sonraki hafta kesilir tek forvete dönülür
    belliki teklifler var.gs bırakmak istemedi tavır almış gibi.
    birçok hata yaparsın, karabükspor 2 pozisyon hariç pres dahi yapmadı koşmadı.
    belliki avrupadan teklifler var, zorla tutamazsın
    sezon sonu yolcu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A35A

    Mourinho bile pozisyon penalti diyor.

    Sende gelmissin atti diyosun.

    Gercekten hani illa bi herkese karsi olma istegin yokmu senin su forumda, gercekten cok enteresan yorumlarin var.




    Ramos değil diyor??? Sana sadece şunu soruyorum diyelimki penaltı burak gerçekten kendini yere isteyerek bırakmadı.Haksız sarı kart görüp cezalı duruma düşen ve Ş. Lgi çeyrek final rövanşında oynamayacak oyuncunun tepkisi nasıl olur?? İzle görüntüleri ne yaptım ben diyor... Hakeme en ufak bi serzenişte bile bulunmuyor... İzle hocam.. Hatta ramos un tepkisine bak hiç oralı olmuyor, dönüp hakeme göz ucuyla bile bakmıyor "aman ne yaptım ben adamın ayağına bastım" diye... Oynuna devam diyor.. Oysa izle ramosun penlatı yaptığı pozisyonları , elini kaldırıyor,hakemi şöyle bi süzüyor... Burak ise yeri göğü inletiyor gerçekten kendini yere bırakmadığı pozisyonlarda... Ama bunların hiç biri gerçekleşmiyor. İlk izlememde darbe yok attı dedim, ama ramosun teması var fakat bu temas burağı bu şekilde savuracak bi darbe değil, basmıyor sadece kromponu üstüne denk geliyor pozisyon icabı, yani burak acı hissetmiyor teması hissediyor ve atıyor kendini.. Sonrasında pişman oluyor zaten, izlersen hak vereceksin.
  • @ǤЅ

    Beyler bu arkadaş gerçekten Galatasaraylı mı?
  • O kramponla sizin ayağınızada basılsa,tırnağınıza kan oturur.2-3 gün ah vahlarsınız.
    Futbol oynamadan gelip şurada yorum yapmayınız.Halısahada bile normal ayakkabı ile basıldığında nasıl acıyor,hiç mi halısaha yapmadınız ya da hiç mi ayağınıza basılmadı? Profesyonel futbol oynayanlar bilir o acıyı. Burak'ın kendini öyle atması abartı ama gelip de buraya penaltı değildi gibi sadece burak'ı yerecek yorumlar yapmak hiç doğru gelmiyor bana.
  • Kendini yere atıp kart gördü demek O pozisyon penaltı olmasın sakın biraz çalıştır bakalım saksını.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ǤЅ

    Bunun nedenini iyi araştırın beyler... İstanbuldaki maçta takımını yalnız bıraktığı için ve madrid maçında ne olursa olsun sarı kart görmemesi için terim özellikle burak ı uyarmıştı. Ama madrid maçında ramosla ikili mücadele sonrası kendini çok kolay yere bırakınca hakemde kart gösterdi. Rövanşa da GS ikinci yarıda Burak ı çok aradı, maçtan sonra değil Terim , bütün futbolcular Burak a kızdılar, hepimiz biliyoruz aslında madrid deki maçta Burak ın kendini yere bırakıp kart gördüğünü.. Pişman oldu Burak. Bunun baskısı altında çıktı sonraki maça da tablo bu oldu... Gol atmak için oynadı, yoksa Drogba maç içinde bu kadar isyan etmezdi. Size madrid maçında penaltı yok, Burak kendini çok kolay yere bıraktı dediğimde kimse bana hak vermedi, buyrun tablo ortada işte.

    Kolay yere bıraktı derken? Senin ayağına dişlileri soksunlar göreyim napıyorsun? Bak bakayım tekrar 5 saniyelik hafızanı yenile.

  • Sanmıyorum, ortalığı karıştırmak için hertürlü fırsatı değerlendiren birisi, aka kara karaya ak demek için yer arıyor kısacası.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.