Şimdi Ara

Umutsuz Olmayalım ..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bende oynanan futboldan, değiştirilen oyunculardan memnun değilim. Doğru düzgün bir oyun taktiğimiz yok malesef. Bu maçta Emre-Sow-Caner üçü birden yoktu. Özellikle Emre bu takım için çok büyük bir güç defansta, ofansta, her yerde. İlk maçta Benfica önünde Kadıköyde biraz şansa ihtiyacımız var gerçekten, 2-0 lık skor bizi finale taşır, 1-0 lık skor kritik bir skor tabi. Bu takımda Selçuk, Baroni 'ye kesinlikle yer yok. Krasic ve Stoch ne olacak bende bilmiyorum ya adamlar deli gibi patlayacak, yada bizim elimizde Guiza vakası gibi olacaklar. Salih konusunda, Aykut hoca gerçektende takıntılı bir insan malesef. Geçen maçta 2 gol atan adamı bir sonraki maçta oyuna almamak bile komik. Baroni gol attıya Aykut ne seviniyodur şimdi



  • Salihi büyük ihtimalle türkiye kupasında ilk 11 oynatacaktır. Şuan fenerin en büyük dezavantajı sow gibi bir forvet oyuncusunun olmaması orta sahada emrenin olmaması hiç bir şeyi değiştirmiyor. Bursa maçında sakatlandıktan sonra fener ligde galibiyet serisine devam etti.

    Fenerin sorunu, maça sonradan girecek oyuncuların alternatifi olmaması.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda Aykut Kocaman'ı en çok eleştirenlerden biriyim ama, bu saatten sonra nasıl oynadığımızın bir önemi yok. Artık puan kaybetmemeli, Galatasaray'ın puan kaybetmesini beklemeliyiz. Ama 3 kupa bile alsak Aykut Kocaman'ın bu futboluna yürek dayanmaz, orası da bir gerçek.
  • Baroni gol atmasa Salih girecekti o sırada gol geldi ve Sir Kocaman kendi sahasında 1-0'a yatmak için Salih'i oturtup Selçuk'u oyuna aldı sonra vay efendim sistem oturacakmış felsefesini yerleştimeye çalışıyor diye geveleyenler var forumda,kapanarak nereye kadar gideriz bilmiyorum aslında kapanmayı bile beceremiyoruz boyuna pozisyon veriyoruz gol vuruşları sağlam takımlar ilk yarı 3lük yapar bizi.
  • takım 2 kişi sahaya çıkacak deseler sowla emre çıkar sanırım.çok yoğun bir tempoyla oynuyor fenerbahçe.galibiyetlerde böyle diyorsanız bir yerde takılırsak neler olur tahmin edemiyorum.takım dinlenmiş tam kadro böyle oynasa tamam da,biraz insaf.
    ayrıca baroni,topuz ve özellikle selçuk un bu takımda kesinlikle yeri yok.
  • Bu sene ite kaka gider Fenerbahce az mac kaldı ama seneye bu anlayış değişmezse gene şampiyonluğu verir.Galatasaray bu sene cok esktra puanlar kaybetti.Seneye bir defans bir sol bek ile gol yeme sorununu cozer ligi domine bile edebilir.Cünkü o bolgeler bas bağırıyor bu takımın eksik yonleriyiz diye ona rağmen ligde 4 puan onde Ş.L'de de Ceyrek finalde kaybetti.Galatasaray geriye 2 transfer ile o bolgede seviye atlayabilir ama Fenerbahce'de oyle değil.Oyuncu eksikliğinden cok mantelite eksikliği var.Ne kadar cok transfer yaparsanız yapın, bu şekilde oynarsanız sizi üst seviyeye cıkarmazlar.Sadece sırıtan oyuncuların yerine idare ederler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HeartQuake

    takım 2 kişi sahaya çıkacak deseler sowla emre çıkar sanırım.çok yoğun bir tempoyla oynuyor fenerbahçe.galibiyetlerde böyle diyorsanız bir yerde takılırsak neler olur tahmin edemiyorum.takım dinlenmiş tam kadro böyle oynasa tamam da,biraz insaf.
    ayrıca baroni,topuz ve özellikle selçuk un bu takımda kesinlikle yeri yok.

    topuz yedek olur anlarım en azından türk ama baroniyi her gördgmde küfür ediyorum
  • Tamam kotuyuz kabul ama kac kere son macta sampiyonluk gitti, bir kerede biz gulelim..



    ______________________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Azor Ahai

    Forumda Aykut Kocaman'ı en çok eleştirenlerden biriyim ama, bu saatten sonra nasıl oynadığımızın bir önemi yok. Artık puan kaybetmemeli, Galatasaray'ın puan kaybetmesini beklemeliyiz. Ama 3 kupa bile alsak Aykut Kocaman'ın bu futboluna yürek dayanmaz, orası da bir gerçek.

    Son dakikalarda olduğu gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.