Şimdi Ara

Aklınızda 1 Gömlek Markası Var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • işlerim pek tıkırında olmayınca tekstil işine girdim. gömlek üretimi için %100 pamuktan bursa kumaşları aldım. çok kaliteli işçilikle spor, slim fit, erkek gömlekler üretmeye başlayacağım. ancak aklımda bir marka yok. sizin aklınızda geleceği olan, parlak, logo uygulanabilecek, kullanışlı, hoş bir gömlek ismi ya da markası var mı?
    isim fikirlerinizi bekliyorum, bu iş benim için çok önemli. son şansım demek ağır olur ama bunu tutturmam lazım artık.



  • Böbrek iyidir hocam şaka bi yana şuan aklıma gelmesede Marka ismi olarak Class iyidir gibi geldi kulağıma ama bu aralar en çok tutan marka isimleri özel isimlerden oluşanlar Bkz.Lois V. veya Fred perry hermes gibi
  • Pandiani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bak ben sana şöyle bir fikir vereyim gömlek konusunda.ben gömlekleri cobalttan alıyordum ama renk/desen sayısı çok azdı.dar kesim alıyordum.nedense etek boyları da hep kısaydı.renk desenden kastım sade takılıyorum ben mesela.ama modeller hep binbir renkli arkadaş.yapsalar şöyle lacivert çizgili mesela.ne bileyim puantiye falan fena mı olur.şimdi tudors oldu etek boyu uzun modeller de var.ama hala aynı renkler.buz mavisi, parliament mavisi, siyah, beyaz.desen kıtlığı var arkadaş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.