Şimdi Ara

Nokia Lumia Windows Phone (7.5) Alınmalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar uzun süredir telefon araştırması içerisindeyim. Hâlâ emektar Symbian işletim sistemli N95 8 GB'imi kullanıyorum. Son zamanlarda Android işletim sistemli bir telefon mu alsam diye düşünüp yine de Nokia'dan vazgeçmek istemiyordum. O yüzden Nokia'dan Android telefonlar için atılım bekledim; ancak Nokia gitti Microsoft'a kapağı attı.

    Microsoft demek kapalı yazılımın babası demek, esneklikten sürekli ödün vermek demek. O yüzden pek hoşuma gitmedi bu haber ama artık üzerinden 2-3 yıl geçti Lumia'lar (ve diğer Windows Phone 7-8'li telefonlar) çıkalı. Nokia, uzun bir süre boyunca Windows Phone'dan vazgeçeceğe falan da benzemiyor.

    İlk başlarda Windows Phone'un arayüzü hoşuma gitmemişti o yüzden bi soğumuştum; ancak sonrasında hoşuma gitmeye başladı. Şu sıralar almayı düşünürken tabi daha bir araştırası geliyor insanın bulduklarım beni Windows Phone'dan iyice soğuttu.

    Başlayalım:

    1. Ek Yazılıma Mecbursunuz

    Lumia bir telefonu bilgisayarınıza bağlayıp da öyle sürükle bırak yapıp dosya atayım derseniz bu olasılığınız yok. Zune yazılımını bilgisayara yükleyip müzik dosyalaranızı bu şekilde atmanız gerekiyor.

    2. Telefonda Dosya Yöneticisi Yok

    Telefona attığınız dosyaları klasörler hâlinde görmek/düzenlemek isterseniz kullanabileceğiniz bir dosya yöneticisi uygulama bulunmuyor. Symbian'a 6600 ile giren 6630 ile devam edip N95 8 GB ile tamamlayan biri olarak şimdiye kadar çoğu insandan Symbian'la ilgili bir ton şikâyet duydum; ancak beğenilmeyen Symbian'da bu olay için bir ton uygulama mevcut. Lonely Cat Games şirketinin ürettiği X-plore ise içlerinde en sevdiğimdir ve accâyip işlevseldir, Windows'ta bilgisayardayken yapamadığınız şeyleri yaptırır, örneğin RAR ve ZİP arşivlerinin içindeki resimleri arşivden çıkarmadan görüntüleyebilirsiniz. Neyse devam edelim

    3. Zil Sesi Değiştirilemiyor!

    Her ne kadar bana bir hayli gülünç gelse de Nokia forumlarında birçok kullanıcının bundan şikâyet ettiğini gördüm! Bu sorun Windows Phone 7.5'te mevcutmuştu ve anladığım kadarıyla 7.8 güncellemesiyle giderilmiş; ancak o kadar hazırlık yapılarak çıkarılan "akıllı" bir telefonda böylesine basit bir özelliğin olmaması adamı delirtmez de ne yapar! Yav takoz Nokia 5110'da bile var zil sesi seçme özelliği.

    4. En Önemlisi: Bluetooth ile Dosya Gönderimi Yok!!!

    Bu son yazdığım beni benden aldı. Bu sorun hem Nokia'nın hem de Microsoft'un yardım forumlarında dillendirilmiş durmaksızın. Microsoft ve Nokia'nın forumlarda verdiği yanıt ise: Bluetooth ile yalnızca rehberinizdeki kişilerinizin aktarımını yapabilirsiniz, ya da kulaklık vb. donanımlarınızla bağlantı kurabilirsiniz. Windows Phone, bluetoothla dosya aktarımını desteklemez.

    Hadi ya! Beni Iphone'dan uzak tutan en temel durumlardan birisi Bluetooth'suz olmasıdır. Böylesine basit ve kullanışlı bir teknolojinin olmaması. Aynı durumu Microsoft da gitmiş Windows Phone'unda yapmış, bir de çok saçma bir şekilde. Hadi Iphone'da hiç yok en azından, Windows Phone'da var ama bi işe yaradığı yok! Ve forumlardaki yetkililerin önerileri şöyle: Bluetooth'la dosya gönderilemiyor ama siz SkyDrive'dan yükleyip öyle paylaşın arkadaşlarınızla. Peki akıllılar, ben her zaman internete sâhip olmak zorunda mıyım?

    Şikâyetler üzerine yine 7.8 güncellemesiyle bu özelliğin eklendiği söyleniyor. Söyleniyor diyorum; çünkü güncelleme yaptığı hâlde dosya gönderemediğini söyleyen bir sürü insan var hâlâ. Bir de şöyle bir şey var: o güncelleme ile Bluetooth üzerinden dosya gönderiliyor gönderilmesine ama gönderilebilen dosyalar yalnızca resim ve müzik dosyalarıyla sınırlı! Yine de Lumia kullanıcısı olup da atıyorum N95'e ya da rastgele bir Samsung telefona Bluetooth'la dosya gönderebilen varsa aydınlatsın beni.

    Bu yazdıklarım beni Lumia'dan iyice soğuttu. Bir diğer sorun zâten iki büyük şirketin tek üründe birleşmesi. Nokia donanımı sağlıyor, Microsoft işletim sistemini. Sonra Nokia'nın ek yazılımları bütünleştiriliyor sisteme; ama bence yazılım konusunda yalnızca Microsoft'un borusu ötüyor, dolayısıyla da olan son kullanıcıya, yâni bize oluyor. Microsoft istediği gibi özellik ekleyip kaldırıyor.

    Nokia'nın telefonları donanımsal olarak çok iyi durumda olabilir, Carl Zeiss ya da PureView içeren kameraları bulunabilir. Ancak bana göre, Nokia Lumia bu saydığım eksikleriyle Symbian'dan da günümüzden de çok çok gerilere gitmiş. Nokia, MeeGo ile özgür işlere girişmeye kalktı ama sonra da başlamadan yarıda bıraktı. Microsoft ile işbirliği yaparak hız olarak iyi, kasılmadan kullanılan telefonlar üretmiş olabilir Nokia, ama özellik olarak eski çağlara giden bir anlayışa boğuldu ve eline yüzüne bulaştırdı.

    O yüzden bence devir Android devridir a dostlar

    Ekçe: Yazdıklarım tamâmen mağazalarda telefonu kullanarak elde ettiğim kısa deneyimlere ve internet üzerinde yaptığım araştırmalara dayanan yorumlardır. Lumia sâhibi değilim, dediğim gibi Symbian takılıyorum hâlâ Bu yüzden yazdıklarımda yanlışlar/eksikler olabilir, varsa düzeltin :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokomato -- 7 Nisan 2013; 14:27:53 >



  • Birinci sebebini okurken ne tesadüf telefona resimleri kopyalıyordum
    Önüne gelen iki araştırma yapıp kendini telefon konusunda bilgili sanıyor.
    Hiç uzatmadan söyliyim de öyle uzun uzun yazmaya gerek yok.
    1.İstediğiniz gibi dosya atabilirsiniz.
    2.İstediğiniz şarkıyı telefon sesi yapabilirsiniz.
    3.Iphone bluetoth kullanmayınca marjinal oluyor microsoft yapınca mı kullanışsız oluyor. Kurtulun şu atgözlüklerinizden. Yıllardır flash tabanı desteklemezken ıphone ses yok, microsoft yapınca hemen olmamış tutmaz vsvs...
    4.Dosya yöneticisi yok evet bu bencede eksiklik ve kesinlikle giderilmesi gerekiyor.
    Yazından sonra üzüldüm açıkcası bunca araştırmanın yarısı boşa gitmiş, tekrar dan araştır bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sencer!

    Birinci sebebini okurken ne tesadüf telefona resimleri kopyalıyordum
    Önüne gelen iki araştırma yapıp kendini telefon konusunda bilgili sanıyor.
    Hiç uzatmadan söyliyim de öyle uzun uzun yazmaya gerek yok.
    1.İstediğiniz gibi dosya atabilirsiniz.
    2.İstediğiniz şarkıyı telefon sesi yapabilirsiniz.
    3.Iphone bluetoth kullanmayınca marjinal oluyor microsoft yapınca mı kullanışsız oluyor. Kurtulun şu atgözlüklerinizden. Yıllardır flash tabanı desteklemezken ıphone ses yok, microsoft yapınca hemen olmamış tutmaz vsvs...
    4.Dosya yöneticisi yok evet bu bencede eksiklik ve kesinlikle giderilmesi gerekiyor.
    Yazından sonra üzüldüm açıkcası bunca araştırmanın yarısı boşa gitmiş, tekrar dan araştır bence.

    +1907 ayrıca dosya yöneticisi Nokia tarafından hazırlandı bile... Hatta görselleri lumia 920 sayfasında var bu ay çıkacak olan güncelleme ile lumia cihazlarına geliyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok arkadaş ben bu forumu anlamıyorum, ya da bu forumdaki kimi insanları anlamıyorum diyelim. Ya kiminiz laf sokmayı ne de çok seviyorsunuz.

    4 başlık hâlinde topladım sorunları ve sen de bu sorunlardan ikisini doğruluyorsun. Ve dediğim gibi:

    quote:

    3. Zil Sesi Değiştirilemiyor!
    Bu sorun Windows Phone 7.5'te mevcutmuştu ve anladığım kadarıyla 7.8 güncellemesiyle giderilmiş...


    Bu sorunun giderildiğini ben de söyledim zâten. Bir tek dosya aktarımı konusunda tutarsız bir şey demişim, ki onda da şunu sormak istiyorum: telefondan dosyaları herhangi bir yazılım gerekmeden kopyalayabiliyor musun bilgisayara? Ve de mp3 dosyalarını dönüştürmeye gereksinim olmadan doğrudan sürükleyerek atabiliyor musun telefona, bu şekilde oynatabiliyor mu?

    Şimdi oynatabiliyor mu diyince 5. bir durum olarak da mp4'ten başka video formatını oynatabiliyor mu telefon? Bunları Lumia almayı düşünüp merâk ettiğim için soruyorum, bu dediklerimin hepsini de şu anki N95'imde yapabiliyorum, o kadar para verip bir de üstüne düşük özellikli bir telefon almak istemem.

    Bluetooth konusunu geçiştirmişsin ama bence bir telefon için en önemli özelliklerden birisi devredışı bırakılmış. At gözlüğü değil, nesnel eleştiri yapıyorum: Iphone'da olmaması da bir eksidir, Windows Phone'da olmaması da, ikisi de kullanışsız duruma geliyor Bluetooth'u listelerinden çıkararak.

    İki araştırma yapıp telefon konusunda kendimi bilgili sansam neden en sonuna şöyle bir şey eklerim ki?
    quote:

    Lumia sâhibi değilim, dediğim gibi Symbian takılıyorum hâlâ Bu yüzden yazdıklarımda yanlışlar/eksikler olabilir, varsa düzeltin :)


    Hâlâ düşünme aşamasındayım ve şu anki durumda Android işletim sistemli bir telefon Windows Phone'dan daha mâkul geliyor bana.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dogu-E
    +1907 ayrıca dosya yöneticisi Nokia tarafından hazırlandı bile... Hatta görselleri lumia 920 sayfasında var bu ay çıkacak olan güncelleme ile lumia cihazlarına geliyor...
    Hadi hayırlısı o zaman. Güncelleme ile ilgili bağlantı verebilir misin? Bir de yalnızca Windows Phone 8'e mi geliyor yoksa Windows Phone 7.8'e de gelecek mi acabâ? Bence dosya yöneticisi olmazsa olmazlardan.
  • Dediklerin söylediklerin tamamen yanlış araştırmanda duyduklarında okuduklarında hepsi yanlış. Bir tek dosya yöneticisi yok gerek de yok zaten bana göre... Windows 8 li bir lumia kullanmışsan(test etmişsen) bunların hiçbirinin olmadığını aşikar. Bilgisayar için ne Bi yazılım gerekli ne de başka bişey. Bluetoothla herşey gonderiliyor. Zaten yurtdışında yaşamıyorsan veya getirtmediysen kendin Windows 7 li telefonlar turkiyede Türkçe dil desteği olmadığı için gelmedi. Ayrıca hangi zamanda yaptın bu araştırmanıda bu bilgiler ortaya çıktı. Lumia 920 kullanıcısı olarak, kullanıcı diyorum fanı değil bu dediklerinin hiçbiriyle karşılaşmadım. Ya 10 yaşındasın can sıkıntısından böyle bişey yazdın ya da teknoloji takip ediyorum diye en kotu 1 yıl geriden geliyorsan. Bunları başka biterse söyleme gülerler şans hatta eğer ios veya android fanları gibi wp8 fanları varsa dayak bile yersin. Benden söylemesi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdıklarından sadece dosya yöneticisi olmaması doğru, geriye kalan bilgilerin maalesef yanlış. Hoş ki gelse de gelmese de benim için önemli bir şey değil fakat bir arkadaş nokia'nın geliştirdiğini söylemiş. Kısacası neden böyle bir konu açma gereği duydun anlamış değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu almadigin halde bunlari yazman kotu alacak olan arkadaslara da etki etmis olursun.zamaninda bende galaxy ace s3 kullanindan benim icin tek onemli olan sey bilgilerim calinmasin buda andorid gibi bir cihazin 3 de 1 i bilgilerinizi caliyorken bana bugun sonrsalar 1000 defa lumia derim cok memnunum ne donma var ne birsey 40 a yakin oyun yukledim 25 den fazla uygulama gene stabil s3 e yukleyin bakalim neler olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphonede bluetooth destegi vermiyor bu wp de buyuk sorun . Dosya yöneticisine gelince çokta önemli dgl bence ha bir arada olmuş ha olması gereken yerde bir etki yapmaz bu .
  • Araştırdım demişsiniz ama bilgilerinizin içi boş 2 dakikalık gezinme ile koskoca os ile telefonu yerin dibine soktunuz yapmayın böyle karalamalar

    Bu arada devir android devri demişsin kasan bir s3 kullanmak iseyebilirsin doğal karşılarım, güncelleme alacakmıyım diye düşünmene saygı duyarım ama Windows Phone 8 bölümüne gelipte devir android devri siz hata yaptınız aslında gibi bir yazıyla gelirsen bu wp8 kullananlara saygısızlık olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 7 Nisan 2013; 12:11:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı sen birdaha araştırma yapmassan seviniriz diğer arkadaşların kafasını karıştırma
    1-İstediğiniz gibi telefona sürükle bırak mantığıyla dosyalarınızı müziklerinizi atabiliyorsunuz
    2-Evet dosya yöneticisi yok çünkü kapalı kaynak bir kod.
    3-Nokia'nın zil sesi yaratıcısıyla istediğiniz şarkıyı telefon melodisi yapabilirsiniz.
    4-Bluetooth ise hiç bir sorun yok blackberry modellerinin 8520 sine bile Bluetooth ile dosya atabiliyorsunuz.

    Tamam çok eksik varda sende telefonu batırdın
  • lumia 620 alacaktım bu yazıyı okuyunca vazgeçtim iyiki yazmışsınız teşekkürler..Şimdi hemen gidip bir android telefon alıyorum
  • Arkadaşlar beni yine anlamamışsınız. Nokia'yı ya da Windows Phone'u kötülediğim falan yok, tersine şimdiye dek hep Nokia kullandım ve bana göre en iyi telefon Nokia'dır. Sanırım herkes Lumia 920'yi baz alarak yanıt veriyor, öyleyse ona da açıklık getireyim: benim baktığım telefonlar Nokia'nın Windows Phone 7.5 sürümünü kullanan telefonlardı, ilk baştan beri de söylüyorum bunu.

    Türkiye'de yaşamıyorum yurtdışındayım ve şu anda Lumia 800 ve Lumia 900'lerde çok büyük indirim olduğu için bu telefonlara odaklandım. Lumia 800 200 €'ya satılıyor! Ancak içerisindeki işletim sistemi Windows Phone 7.5 ve en son güncelleneceği sürümü 7.8. Tek çekirdekli işlemcisi olduğu için Windows Phone 8'e güncellenemiyor. Lumia 920'de Windows Phone 8 var, dolayısıyla Microsoft bu şikâyetlerden ders alıp yeni işletim sisteminde düzeltmelere gitmiş demek ki.

    Bir de yineliyorum: Saydığım eksiler hâlâ var demiyorum, zil sesi değiştirme ve Bluetooth ile ilgili 7.8 güncellemesinde düzeltmelerin bulunduğunu kendim söyledim yazımda, niçin hâlâ bunu kabul etmiyorum gibi yanıt yazıyorsunuz?

    Benim dikkât çekmek istediğim nokta şudur: Windows Phone 7 ile Nokia büyük atılım yaptı, birçok hazırlığa girişti; ancak ilk çıkan sürümlerde kullanıcıların çok ihtiyâcı olacak en temel özellikleri bile içermedi. Zil sesinin değiştirilememesi nedir? Ve yineleyeyim, evet şu anda değiştiriliyor! Yine gelip de bana araştırmıyorsun, şöyle böyle demeyin.

    Yeni çıkan bir işletim sisteminde eksiklerin olması tabii ki de normaldir, ona da bir şey demiyorum. Windows Phone'lu telefonları test ettim; ancak mağazadayken bu telefona başka yazılıma gerek duymadan bir şey atılıyor mu diye nasıl deneyeyim Allah aşkına? Burada çamur atmıyorum, tersine almak istediğim için sizlerden, kullanmış kişilerden doğruları öğrenelim işte.

    Niye herkes üstüne bu kadar alınıyor zoruna gidiyor, siz hatâ yaptınız diye nerde dedim ben? Almışsınız memnunsanız ne güzel, ben de memnun olacağım bir telefon arayışı içindeyim.

    Araştırdım dediğim sonuçlardan örnekler vereyim o zaman Microsoft ve Nokia'nın yardım sayfalarından ve Windows Phone 7.5 sürümüyle ilgilidir tüm soru ve yanıtlar. Yineleyerek diyorum, Windows Phone 8'de belki bu hatâlar giderilmiştir, ne de güzel olmuştur. Benim alacağım telefon Windows Phone 7.5'li olacak (güncellemeyle 7.8), dolayısıyla benim ilgilendiğim tarafı budur.

    http://discussions.nokia.com/t5/Nokia-Lumia/Lumia-610-Bluetooth-problem/td-p/1480718
    http://forum.vodafone.co.uk/t5/Windows-Phone/Nokia-Lumia-800-Bluetooth-problem/td-p/945451
    http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia-800/215735-wp-7-8-lumia-800-bluetooth-file-transfer.html

    quote:

    You probably can't. The Bluetooth on the phone doesn't support file transfer to or from the phone


    quote:

    Windows phone 7 (OS) does not support bluetooth file transfer. Its not nokia fault but there are rumours that nokia wil release Bluetooth file transfer application for lumia devises through which you can oly share supported images, videos and music files. You cant send any files like in symbuan as WP7 does not support file system (File manager)


    quote:

    Terribly disappointed n finding that that the bluetooth doesnt work.pls make something to fix that sn.cant expect everyone too install zune or skydriver in their mobiles and what is the contact transfer application made for when the bluetooth is not working.its such a shame.it has caused me big embarassment after spending 13k over fone cant simply use the most commonly used tool for file transfer.

    Kosh wrote:

    Hi rgisme,
    Thanks for your feedback and welcome to the forum.

    Windows Phone does not support file transfer through Bluetooth, you can however use Skydrive, attach images and Office documents to a mail or transfer media files using Zune.

    Custom ringtones can be used as general or contact specific tones, more information can be found here.

    Windows Phone synchronizes contacts and calendars live and in real time with Outlook without the need to actually have the phone connected to your PC running Outlook by using a Wi-Fi or Mobile data connection. You can find more information on this here.

    Hope this helps,
    Kosh

    quote:


    I just installed Zune to traffic a bit of data from my PC to my Lumia 610. With this occasion, I managed to update the 7.5 to a very shiny and new 7.10. I read about this on several sources and there were several users and experts vouching that Bluetooth should work after the upgrade. OK, it is upgraded, I even installed two types of applications to manage my Bluetooth connections, but still no chance in hell to move data with this type of connectivity.


    quote:

    The phone came with 7.8 installed, and after 3 weeks I updated the last version of 7.8 via Zune, and when I'm going to the windows store in Nokia Bluetooth Share I get the message that "This app is not available for your phone." ?!#@$@$ bippp and the OS version it's 7.10.8862.144 and I search over the Internet and I see that many other peoples have the same problem and I truly think that the problem it's the Nokia Bluetooth Share app...


    Daha birçok örnek okudum; ama sanırım bunlar yeterlidir. Dediğim gibi, Windows Phone 8'de durum nedir bilmiyorum, ben gördüklerimi yazıyorum. Eski haber değil, 7.5'in en son çıkan güncellemesi Windows Phone 7.8 ve bu 7.8 güncellemesinden sonra dâhi Bluetooth'un çalışmadığını söylüyorlar.

    Bir daha yazayım: Telefonu olana, almak isteyene, Nokia-severlere, kimseye çamur attığım yok. Tersine, ben de yeni telefonumun Nokia bir telefon olmasını istiyorum, ama gördüğüm eksiklerini yazdım. Dosya yöneticisinin olmaması çok önemli değil demişsiniz, bence bu önemli. Herkesin öncelikleri vardır, şu an için hâlâ bir karara varabilmiş değilim. Büyük olasılıkla uzun bir süre daha bekleyeceğim çünkü Windows Phone'un güncellemelerle eksiklerini kapatacağını düşünüyorum. Şimdi satın alıp niye bu özellik yok demektense hatâlar giderilene kadar elimdeki telefonla geçinirim
  • Arkadas arastiriyo musunuz pislik mi atiyonuz belli degil. 3 dk kullansan hepsinin yanlis oldugunu gorurdun. Ki sistemin isleyisi dolayisiyla dosya yoneticisine de ihtiyac duyulmuyor kullanimda.
    Bu tip konularla modlar ilgilenirse sevinirim, alacak arkadaslara yanlis bilgi aktariliyor. Kullanip eksikligini soyleyenlere lafim yok ama kullanmadan olanlara
    Bu arada konuyu acan arkadas aklinda bulunsun, Microsoft'un sitesinde Zune linki kaldirilmis durumda bulamiyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2Shakur

    Hacı sen birdaha araştırma yapmassan seviniriz diğer arkadaşların kafasını karıştırma
    1-İstediğiniz gibi telefona sürükle bırak mantığıyla dosyalarınızı müziklerinizi atabiliyorsunuz
    2-Evet dosya yöneticisi yok çünkü kapalı kaynak bir kod.
    3-Nokia'nın zil sesi yaratıcısıyla istediğiniz şarkıyı telefon melodisi yapabilirsiniz.
    4-Bluetooth ise hiç bir sorun yok blackberry modellerinin 8520 sine bile Bluetooth ile dosya atabiliyorsunuz.

    Tamam çok eksik varda sende telefonu batırdın

    Yav bak gene sıralanmış 1, 2, 3, 4 diye... Arkadaş hepsine yanıt yazmanız gerekmiyor, zâten ben düzeltilen şeyleri dedim yazarken de. Hah işte sürükle bırakla dosya atabiliyoruz de canımı ye İşte o zil sesi yöneticisi 7.8 güncellemesiyle geldi, 7.5'te yoktu. Ben bunun saçmalığına dikkât çekmeye çalıştım

    Bir de, Bluetooth'la çoklu dosya gönderimi var mı? 4 görüntüyü seçip hepsini gönder diyebiliyor muyuz telefonda? Bak yine fırçalamayın, öğrenmeye çalışıyorum şunun şurasında
  • Başlık yanlış açıldığı için cevaplar doğal olarak Türkiye'de satılan modeller üzerinden cevaplanır.kimse yanlış anlamadı seni.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Battlestar DH -- 7 Nisan 2013; 14:18:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sokomato

    quote:

    Orijinalden alıntı: 2Shakur

    Hacı sen birdaha araştırma yapmassan seviniriz diğer arkadaşların kafasını karıştırma
    1-İstediğiniz gibi telefona sürükle bırak mantığıyla dosyalarınızı müziklerinizi atabiliyorsunuz
    2-Evet dosya yöneticisi yok çünkü kapalı kaynak bir kod.
    3-Nokia'nın zil sesi yaratıcısıyla istediğiniz şarkıyı telefon melodisi yapabilirsiniz.
    4-Bluetooth ise hiç bir sorun yok blackberry modellerinin 8520 sine bile Bluetooth ile dosya atabiliyorsunuz.

    Tamam çok eksik varda sende telefonu batırdın

    Yav bak gene sıralanmış 1, 2, 3, 4 diye... Arkadaş hepsine yanıt yazmanız gerekmiyor, zâten ben düzeltilen şeyleri dedim yazarken de. Hah işte sürükle bırakla dosya atabiliyoruz de canımı ye İşte o zil sesi yöneticisi 7.8 güncellemesiyle geldi, 7.5'te yoktu. Ben bunun saçmalığına dikkât çekmeye çalıştım

    Bir de, Bluetooth'la çoklu dosya gönderimi var mı? 4 görüntüyü seçip hepsini gönder diyebiliyor muyuz telefonda? Bak yine fırçalamayın, öğrenmeye çalışıyorum şunun şurasında

    Ne yazıkkı çoklu göndermede var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Battlestar DH

    Başlık yanlış açıldığı için cevaplar doğal olarak Türkiye'de satılan modeller üzerinden cevaplanır.kimse yanlış anlamadı seni.
    Başlığı düzelttim, karışıklık olmasın diye işletim sistemini de ekledim Haklısın, düşünmeden açmışım, ilgi çeksin diye o şekilde açtım ama yanlış oldu.

    Hâlâ ne yazık ki çoklu gönderme de var diyorsunuz. Herkesin içinde nasıl birikmiş bir nefret var, forumda bu hırsınızı çıkartmaya yer arıyorsunuz. Tamam işte benim için listede bir artısı daha oldu, çoklu gönderme de varsa. "Ne yazık ki" nedir...
  • Arkadaş Wp 7 li telefonlardan bahsetmiş, 8liler de aynı mı diye soruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.