Şimdi Ara

...[ BOYA KORUMA / İÇ-DIŞ temizlik / pasta cila ]... (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.388
Cevap
62
Favori
907.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sonax ı kesinlikle önermem.boya koruma yaptırdım boyayı temizlemek için tiner kullanılmıs .arabamı almaya gittim çıkmayan birçok yer vardı gösterdim Pamuğa tiner döktüler sildiler bu ne dediğimde tiner dediler.SONAX ın temizleyici çıkarmadı ne yapalım diye cevap verdiler.SONAX ın kapısından gecmem birdaha lekeler çıkmadan cila sürmüşler ciladan sonra bezle sildiler tamam dediler bu kadar böyle rezalet görmedim.Pİşmanım arabamı sonax a verdiğim için.TAVSİYE ETMEM.
  • Boya temizleme ,parlatma ve koruma işlemi yaptırdım Sonaxda tam bir rezalet boya temizlemek için tiner kullanılmış.Eleman söyledi ne yapalım çıkmadı kir diye de bahanesi vardı.
    arabamı bıraktım almaya geldiğimde cila yaptık kurusun dediler.Arabaya baktım tamponda kapıda kirler zift lekeleri oldugu gibi duruyor bunları temizleyin dedim pamuğa tiner döküp sildiler silinince farkettik tabi olan olmus artık.Arabayı aldım gittim acık havada baktım sildikleri tiner akıntıları tamponda duruyor lekeler çıkmamıs.Tekrar bayiye gittim.bezle sildi hızlı cila sıktı sildi tamam dedi.Bastan savma iş yaptılar.Sonax firmasına olan güvenim kayboldu.Yapılan yer sonax yetkili servisi dir.yağmur camur kayıp gitmesi gerekirken üstüne yapışıyor.Sonaxdan uzak durun arabanızı seviyorsanız.Sizde yanmayın.
  • evet Sonax dan baya şikayet var
  • Benim sorunum, arabayı asma ağacının altına koydum.Üzerinde üzüm vardı.Üzümün özü heralde aracın camları ve kaportasına damlamış.Daha sonrada güneşin altında kalınca iyice araca yapıştı.Birkaç yıkama yaptım ama hala lekeler çıkmadı hem camdan hemde kaportadan.Bunu aracın üzerinden nasıl temizleyebilirim? :)
  • ARABAMIN ÖN TAMPONU KORKULUĞA SÜRTÜNDÜ BİRAZ BOYADA DA VAR.PASTA CİLA İLE OLURMU ACABA
  • arabamın ön sağ tamponu korkuluğa sürtündü biraz boyadada var .pasta cilaile hallolurmu acaba
  • HERKESE MERHABA

    ARACLARINIZI BELKİ EVDE HOBY OARAK TEMİZLEYEBİLİRSİNİZ FAKAT BU İŞİ PROFESYONEL OLARAK YAPAN FİRMALARA GİDİNİZ.AKSİ HALDE KOLTUK TEMİZLENİYOR AMA İÇİ NEMLİ KALIYOR VE KOKU YAPIYOR FİRMALARDA İSE AHTAPOT DENEN MAKİNALARLA B İŞLEM YAPILIYOR VE GAYET GÜZEL OLUYOR.FABRİKADAN ÇIKMIŞ GİBİ. YİNE KULLANILAN BAZI KİMYASALLAR ARACIN PLASTİK AKSAMLARINA ZAMANLA ZARAR VERİYOR. BU İŞİ EN DOĞRU VE PROFESYONELCE YAPANLAR CLEAN PLUSWWW.CLEANPLUS.COM ADRESİNDEN BAYİLERİNE BAKABİLİRSİNİZ.www.cpotokoruma.com GERCEKTEN İLAÇLARI MÜKEMMEL HERKESE TAVSİYE EDERİM




  • SONAX isminde firmanın bayilerinden ,ürünlerinden kesnilikle uzak durun arabanızı seviyorsanız gitmeyin.Boya temizleme parlatma koruma yaptırdım.Sonaxın temizleme ürünü kir çıkarmadığı için tiner kullanılmış çok yoğun kirli olmadığı halde .Basit kirleri çıkarmayan ürünleri ve temiz iş yapmayan bayisi yüzünde arabam rezil oldu.
  • sertifikslsrı örmek için

    www.cleanplus.com.tr
    www.cleanplus.com

    Eksik Bir kac belgemiz kaldı onlarıda almak üzereyiz.

    Antalya Clean Plus Aspendos Bulvarı Oyak Kavşağında

    quote:

    Orjinalden alıntı: Gentor

    Set arkadaşımızın yazdıkları doğru ben birde yanlışlar üzerine ufak birşeyler eklemek istiyorum;

    Uzun süredir car care sektörünü meşgul eden bir konu 'Fırçasız Süngersiz Yıkama' adı altında yapılan işlemler.

    Zaman, personel, enerji tasarrufu sağladığı iddia edilen bir uygulama şekli bu. Otomotiv sitelerinin birçok forumuna da konu oluyor son zamanlarda.
    Araç üzerine sıkılan ürünün bir süre bekledikten sonra durulanması ile yapıldığı söylenen bu işlem için üretici (veya ithalatçı) tüm firmalar sağlığa zararlı değildir diyor. Ama herhangi bir belge ISO9000, TÜV, Sağlık Bakanlığı vb. malesef yok. Ve malesef bu konuda denetim yapan da yok.
    Konu ile ilgili taraf olmadan yorum yapmak istiyorum sadece...
    Araç üzerinde kirin en yoğun olduğu bölgeler jantlardır ve jant temizleyiciler her zaman en zor en özel üründür. (Hala daha birçok yıkamacı ve oto kuaför, jantları tuz ruhu ile temizlemeye çalışıyor) Türkiye'de satışa sunulmuş olan jant temizleyicilerin de çok büyük bölümünün (%90'ın üzerinde) kanserojen madde olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bu ürünün çok daha ötesi Endüstriyel Toz Temizleyicidir. Her iki ürünü de aracın sadece jantlarına değil hangi bölgesine püskürtüp bir süre daha bekledikten sonra basınçlı su tutarsanız çok iyi bir temizlik elde edersiniz.
    Şimdi soru şu? Aracınızı jant temizleyici gibi çok güçlü bir kimyasalla temizlemek istermisiniz?
    Hiçbir ürüne ISO9000, TÜV, Sağlık Bakanlığı gibi sertifikalar alınamamışken böyle bir kimyasalın insan sağlığına zarar vermediğini kim söyleyebilir?
    Bu ürünlerin aracın kaporta boyası üzerinde tahribat oluşturmadığını kim iddia edebilir.
    Belki de en önemli soru şu...
    O zaman nedir bu tarz bir otomobil yıkamayı cazip kılan şey? Aracıma Fırça Sürdürmedim psikolojisi mi? Keşke fırça kullanılsa...
    Otomobil cilalı şampuan ve sünger ile 2 ayrı kova (üst kısım ve alt kısım için ayrı ayrı) kullanılarak yıkanmalı araç nemli iken Formel 21 ile yıkama sonlandırılmalıdır...




  • dün arkadaşım arabamı iç dış yıkattı, bugün baktım ön konsol parlak yağlı cilalı gözüküyo bi şey sürmüşler, direksiyonda da var aynı şey hatta elim kayıyo direksiyondan , hiç hoşlanmadım bu işten bunu bilahare arkadaşla paylaşıcam da sizin bi öneriniz olabilir mi nasıl eski mat haline döndürebiliriz? araç focus ghia bu arada..
  • istanbulda hangi sonax ı tavsiye edersiniz?
  • ncelikle gecmiş olsun arkadaşlar çoğu firmada bu işler böyle isim vermeyeyim fakat detaylı temizlikte aracın işi gün boyu sürdüğü için insanlar araclarını bırakıp gidiyorlar ve ne ilac kullanılıyor bilen yok isim yapmış firmalar bile yerine göre ucuz halı şampuanları ve yağ çöz gibi kimyasallar kullanıyorlar ve aracın hali ortada şikayetler ortada.Bahsettiğiniz olaya yönelik aracın öncelikle parlak yerlerinin temizleyici kimyasallarla o sütten arındırılması lazım ve daha sonra konsol koruma işlemi uygulanacak.clean plus ürünleri kesinlikle tamamen parlatıcı urunler değildir daha cok koruyucu içeriklidir.arac antalyada ise görebiliriz.Bayilerimize www.cleanplus.com.tr den ulaşabilirsiniz...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: alional

    ncelikle gecmiş olsun arkadaşlar çoğu firmada bu işler böyle isim vermeyeyim fakat detaylı temizlikte aracın işi gün boyu sürdüğü için insanlar araclarını bırakıp gidiyorlar ve ne ilac kullanılıyor bilen yok isim yapmış firmalar bile yerine göre ucuz halı şampuanları ve yağ çöz gibi kimyasallar kullanıyorlar ve aracın hali ortada şikayetler ortada.Bahsettiğiniz olaya yönelik aracın öncelikle parlak yerlerinin temizleyici kimyasallarla o sütten arındırılması lazım ve daha sonra konsol koruma işlemi uygulanacak.clean plus ürünleri kesinlikle tamamen parlatıcı urunler değildir daha cok koruyucu içeriklidir.arac antalyada ise görebiliriz.Bayilerimize www.cleanplus.com.tr den ulaşabilirsiniz...


    İlginiz için teşekkürler, arac ankarada, zaten kendim yapmak istiyorum sonuçta sorun sadece ön konsolda. Temizleyici kimyasallardan bahsetmişsiniz bi öneriniz var mı marka olarak yada sabunlu bezle silsem bi sonuç verir mi, zararı olur mu?




  • muhtemelen sabun da kuruyunca göğüste beyaz lekelere yol acacaktır. kaliteli bir oto konsol temizleycisi alın.onunla uygulayın turtle wax olabilir.
  • yörükoğlu oyak kavşağında clean plus'a herkesi bekliyorum tamamen orjinal sertifikalı amerikan clean plus markalı urunler ile aracınız fabrikadan yeni çıkmış kadar şık ve güzel olacak...www.cleanplus.com www.cpotokoruma.com
  • bizim arabanında pasta cilaya ihtiyacı var!!!
  • yeri biliyorsun buyur gel bekleriz...
  • Arkadaşlar önkolsolda plastik kısımda boya atmaları oluştu. Rengi kötü görünen yerler var. Ne yapmamı önersiniz? Yada Ankarada bunu düzgün onarabilecek nereyi tavsiye edersiniz?

    Cidden sinirimi bozuyor. Bi yardım
  • herkese merhaba,

    benim siyah focus arabam var ve kapısında taş çarması ve kapıyı açarken kaldırıma vurmadan dolayı boya üzerinde zedelenme oldum.

    bunun için sonax ın rötüş kalemini veya hem renkli cila hemde rötüş kalemi olan ürününü tavsiye edermisiniz?
  • Turtle Wax'ın teflon cilasını kesinlikle tavsiye ediyorum.. Arabaya çok yararı var. 1 aydır araba cilalı.

    Arbanın üzerine yapışan lekeler (özellikle kuş bokları) hemen çıkıyor. Elinizle dokunmayla bile bu istenmeyen lekelerden kurtuluyorsunuz. Mutlaka teflon cilayı deneyiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.