Şimdi Ara

Akaryakıt vergi yükü ve yakıcı gerçek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uludere'de kaçakçılık gerginliği
    ŞIRNAK'ın Uludere ilçesine bağlı Andaç Köyü'nde oturan bazı kişilerin, Kuzey Irak tarafına geçip kaçak mazot getirmeleriyle başlayan gerginlik, dün akşam saatlerinde sona erdi. Bölgede önlem alan güvenlik güçlerinin çekilmesinin ardından kaçakçılar, yaklaşık 120 katır yükleriyle birlikte Andaç Köyü'ne geri döndü.

    Dün sabah saatlerinde başlayan ve akşam saatlerine kadar devam eden gerginlik, Şırnak Vali Yardımcısı Deniz Zeyrek, 23'ncü Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Ali Doğan İnce, Şırnak İl Genel Meclisi'nin BDP'li üyeleri, Rahmin Bal, Erşat Ediş, İrfan Encü'nün araya girmesiyle sona ermişti. Gerginliğin sona ermesi ve köylülerin dönmesinden sonra BDP'li meclis üyeleri, buradaki askeri ve sivil yetkililer ile görüşmeler yaptı.

    KAÇAKÇILAR EVLERİNE BÖYLE DÖNDÜ / FOTO GALERİ

    DÜN BUNLAR YAŞANMIŞTI / FOTO GALERİ

    Yapılan görüşme ile birlikte buradaki çok sayıdaki güvenlik görevlisi helikopterlerle geri çekildi. Askerlerin çekilmesinin ardından, Kuzey Irak topraklarında bulunan kaçakçılar, yaklaşık 120 katır yükleriyle birlikte Türkiye topraklarına girdi.

    Andaç Köyü çevresinde önlem alan diğer askerlerin de çekilmesiyle birlikte kaçakçılar, yükleriyle birlikte köye döndü. Köyde bekleyen yakınları, olası bir müdahaleye karşılık, her biri 65 litre yakıt alan katır sırtındaki 2'şer varili indirerek evlere götürdü.

    kaynak: Hürriyet



  • Soylenecek hicbir söz yok. Ne desek boş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolaylı yoldan devlet teşvik ediyor bu olayı.
  • Valla başkasını bilmem ama benim kanım donuyor, aynı şeyi ben yapacak olsam bana neler yapmaz bu devlet? Asker vursa bu kez tazminat istiyorlar. Resmen imtiyazlı bir vatandaşlık hakkı almış gibiler, asker ve sınır görevlisi karışamıyor, savcı dava açamıyor, kimse tutuklayıp yargılayamıyor? Geriye bir tek soru kalıyor : NİÇİN?
  • allah belamızı verir inşallah en kısa sürede.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erzurum lu

    Valla başkasını bilmem ama benim kanım donuyor, aynı şeyi ben yapacak olsam bana neler yapmaz bu devlet? Asker vursa bu kez tazminat istiyorlar. Resmen imtiyazlı bir vatandaşlık hakkı almış gibiler, asker ve sınır görevlisi karışamıyor, savcı dava açamıyor, kimse tutuklayıp yargılayamıyor? Geriye bir tek soru kalıyor : NİÇİN?

    niçin,çünkü artık devir tersine döndü,o kaçakçılar 1.sınıf vatandaş,sen ve ben 2.sınıf vatandaşız!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.