Şimdi Ara

Yeni nesil Skoda superB tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni nesil Skoda Superb tanıtıldı
    Skoda, revize edilmiş yeni nesil Superb modelini görücüye çıkardı.


    Skoda, popüler otomobillerinden Superb’in hem dış görünüş hem de motor olarak revize edildiği yeni modelini Şanghay Otomobil Fuarı öncesi ortaya çıkardı. Model Haziran sonu gibi vitrinlerdeki yerini alacak.

    Revize edilen Superb’de ilk dikkat çeken detaylar; daha geniş bir ızgara, logo ve far kümeleri oluyor. Entegre Xenon farlar ve LED gündüz farları bu modelde ilk kez karşımıza çıkıyor. Sis farları ve alt hava giriş ızgarasının üstüne yerleştirilen krom çubuk ve yeni kaput aracın farklılıklarından. Arka bölümdeki LED farlar ve yukarı taşınan plaka alanı aracın arka kısmına daha temiz bir görünüm kazandırmış. Yeniden tasarlanan alaşım jantlar ve iki farklı renk seçeneğiyle modelin dış görünüm revizesi tamamlanmış.



    Superb modelinin motorlarında da değişiklikler yapan Skoda, şimdilik tüm motor seçeneklerinde olmasa da tüm dizel motorlarda ve 1.4 TSI motorunda Start-Stop özelliğini ve kinetik enerji kontrol sistemini standart hale getirmiş. Bu güncelleme ile birlikte emisyon oranlarında ciddi düşüş yakalayan Skoda, yakıt tüketiminde de yüzde 19 oranında iyileşme sağlamaya başardı. 138 beygirlik 2.0 TDI 4x4 modeline 6 ileri manuel şanzıman seçeneği ekleyen firma, 168 beygirlik 2.0 TDI 4x4 modelini de 6 ileri DSG şanzıman ile satışa sunmaya hazırlanıyor.

    Henüz fiyatı açıklanmayan yeni nesil Superb’in fiyatında küçük bir artış yaşanması bekleniyor. Araç, Haziran 2013 sonu gibi vitrinlerdeki yerini alacak.



     Yeni nesil Skoda superB tanıtıldı

     Yeni nesil Skoda superB tanıtıldı

     Yeni nesil Skoda superB tanıtıldı

     Yeni nesil Skoda superB tanıtıldı

     Yeni nesil Skoda superB tanıtıldı



    http://www.otomobilfiyatlistesi.com/foto-galeri/236/5/4/#bottom



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakbay06 -- 4 Nisan 2013; 12:34:50 >



  • Şahsi görüşüm eski kasanın ön kısmı daha güzeldi kendine has güzelliği vardı arka tasarımı ise yeni kasada toparlamışlar daha güzel görünüyor iç mekanda gayet kaliteli ve ergonomik görünüyor elektronik park freni sanırım yok resimlerdeki belkide alt donanımdır.
  • SW güzel
  • Ön ile arkası biraz daha uyumlu olabilirdi. Arka kısım güzel görünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thomassee

    SW güzel

    Bence de...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.