Şimdi Ara

LCS All-Star oylaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
2.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Videolar gelmiş :D


    Konu açıldı mı bilmiyorum, bakmaya da üşendim açıkçası. Detay vermek gerekirse, tüm sunucular arası bir maç yapılcak, her sunucuyu da 1 takım temsil etcek, bunları da oylarla seçicez ve maçlar sadece şov yapma amaçlı değil, kazanan bölgeye World championship de fazladan 1 yer verilcek. Yani, kazanan bölge daha fazla takım çıkartabilecek. (Bu tarz şeylerin devamı olacağını söylemişlerdi, ne kadar doğru bilemiyorum)

    Her IP, günde 1er kez oy atabiliyor ve oyuncular rollerine göre ayrılmış durumda. Koreden MakNooN ve InSec in beraber geleceğini düşünürsek, Korelileri yenmek için çok sağlam bir Top/Jungle kombosuna ihtiyacımız olucak diyebilirim.

    EU için oy atmak isteyenler;http://euw.lolesports.com/allstar
    NA için oy atmak isteyenler;http://na.lolesports.com/allstar

    Benim oylarım;
    EU:
    Top: sOAZ / Wickd: Şu an sOAZ daha formda, ve xPeke ile iyi sinerjileri var. Ancak genel olarak Wickd'ın daha iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ben. sOAZ pasif oynama konusunda Wickd kadar iyi değil mesela.
    Jungle: Diamond. Açıklamaya pek gerek yok, tek sorun ingilizce bilip bilmemesi. Eğer ki yeterli ingilizce bilgisi var ise, başkasına oy vermeyin boşa.
    Mid: Açıkçası bu rolde kime oy verceğiniz jungle a çok bağlı. Diamond'ı jungle a koyarsanız bence Alex'e oy verin. Dürüst olmak gerekirse kim kazanırsa kazansın hak ediyor mid oynamayı. -Ben Froggen atmazdım, bu sezon pek formda değil.-
    ADC/Support: Bana göre beraber seçilmesi gereken bir rol olsa da ayrı ayrı da atabilirsiniz, ben Edward + Genja attım. Bana kalırsa Edward'ın pek rakibi yok bu konuda. nRated belki bir ihtimal olabilir. ADC olarak CandyPanda da düşünülebilir.

    NA:
    Top: Dyrus. Bir çok kişinin Voyboy verceğini herkes biliyor zaten. Kimseyi suçlayamayız bu konuda. Ancak Voy tek yönlü bir top laner bana göre. -CLG CRS maçında da görmüşsünüzdür, lane de ufak tradeler, fightlar olmadan pek fazla bir şey yapamadı, çok geç tepki verdi ve NA da agresif oynamayı bilen top lanerlar çok değil. Korelilere karşı agresif olmaya kalkarsa ya deli gibi feedler, ya da NA'da görülen, istenicek kadar kasamaz. İmkanı yok yani. -Hotshot gibi geri vurmayan adama karşı agresif oynamak ile Korelilere karşı oynamak arasında çok fark var.- Dyrus ise son zamanlarda baya iyi oynuyor, hem agresif hem pasif oynamayı biliyor az çok. -belki KiWi olabilir ancak onun da kendini kanıtladığını düşünmüyorum ben henüz.-
    Mid: Scarra. NA'da Dünya seviyesinde oynayabilcek mid zaten pek yok, Scarra veya Regi arasından seçmek lazım. Regi istikrarlı bir oyuncu olmadığı için Scarra verdim ben.
    ADC/Support: Qtpie/Patoy olabilir. Bunda asıl öncelik Patoy olmalı bence. NA'daki tartışmasız en iyi support diyebilirim. Eğer ki anlaşabileceklerini düşünüyorsanız Dlift falan da verilebilir yanına.

    Edit: Oylar 2 Nisan'dan 15 Nisan'a kadar arasında atılıcak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 3 Nisan 2013; 7:23:45 >







  • Jungle : Diamondprox

    Mid : Froggen

    Top : Darien

    ADC : Hosan ( Draven )

    Support : EDward
  • NA:
    Top-Dyrus
    Jungler:Oddone
    Support:Elementz
    Mid:Scarra
    ADC:Doublelift

    Eu:
    Jungler:Snoopeh
    Mid:Oce
    Top:Wickd
    Adc:Canypanda
    Support:Edward

    Not:Saintin oddoneı geçmesi kadar saçma bir şey görmedim.

    Edit:Oddone a mid yazmışım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itachi-san -- 2 Nisan 2013; 16:28:46 >
  • Çok iyi oldu, çok da güzel oldu bence.

    EU

    Top: sOAZ
    Jungle: Diamondprox
    Mid: Bjergsen
    AD: Yellowpete
    Support: Krepo

    NA
    Top: Voyboy
    Jungle: TheOddOne
    Support: Patoy
    Mid: Scarra
    AD: Cop
  • quote:

    Orijinalden alıntı: |Mafia|

    NA:
    Top-Dyrus
    Mid:Oddone
    Support:Elementz
    Mid:Scarra
    ADC:Doublelift

    Eu:
    Jungler:Snoopeh
    Mid:Oce
    Top:Wickd
    Adc:Canypanda
    Support:Edward

    Not:Saintin oddoneı geçmesi kadar saçma bir şey görmedim.

    Aynen öyle, ben de çok şaşırdım oy verdikten sonra Saint'in üstte olduğunu görünce.
  • EU : ( favorim eg o yüzden seçimler biraz yanlı )

    top : wickd - bence en iyisi

    jungler : diamondprox - ancak na dakiler kadar begenemiyorum kendilerini

    mid : xpeke - cok secenek var ancak xpeke iyidir

    support - ADC : krepo & yellowpete - son zamanlarda cok akılda kalır performansları yok ancak krepo favorim onunda yardımıyla yellowpete verdim


    NA :

    top : Voyboy - bi anda oyunu degiştirebileceğini düşündüğüm nadir adamlardan

    jungler : oddone - streamleri cok eğlenceli ve turnuvada başka bir boyut kazanıyo oldukça iyi

    mid : nyjacky - cok secenek yok reginald veya scarraya da fitim ama nyjacky son karthusunu sevmiştim oyum ona

    Suppot - adc : xpecial & chaox - chaox u beğenirdim iyi oynuyordu gitmesine de üzüldüm TSM den onun yerinede varisine gitti oyum wild turtle a




  • Sadece Gambit gamingden seçilsin onlar çıksın maçlara.


    Top: soaz
    Mid: alex ich
    Jungle diamond
    Supp/adc edward genja. Bot lane kesinlikle farklı dil olmamalı beyler. NA da böyle bir sorun oluşmayacak ama EU fena.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gece Şarkısı -- 1 Nisan 2013; 18:57:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NA:
    Top: Sen her ne kadar Dyrus desen de ben Voyboy'a attım.
    Jungle: Stvicious
    Mid: Scarra
    ADC: Cop o KDA oranını boşuna yapmadı sonuçta.
    Support: Aphroomo diyecekken Xpecial a attım.
  • Oy verenlerin birçoğu sevdiği veya sempatisi olan kişilere veriyor , performansa göre değerlendirme yapmıyor. Mesela LCS de Ocelote bir Bjergsen olamadı hak etmiyor bence o sırayı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrton Senna da Silva -- 2 Nisan 2013; 16:42:00 >
  • Eu:
    Top:Wickd
    Jungler:Cynaide(bilmiyorum sempatik geliyor bu herif bana)
    Mid:Froggen
    Adc:HoSaN
    Sup:EDward yada Krepo.
    NA:
    Top:Voyboy
    Jungler:TheGodOne
    Mid:Ecco
    Adc:Doublelift
    Sup:Xpecial.
  • top: kev1n
    mid: xpeke
    diğerleri gambitinkiler
  • EU için tartışmasız en iyi bot lane Hosan Edward olucaktır. Mid ise Alex xPeke Oce arasında olabilir gidip 3 şampiyondan başka bişi oynayamayan froggene vermek aptallık olur.Jungle konuşmaya gerek yok herkes diamondprox'u biliyor adamın jungle metasını tüm dünya kopyaladı.Diamond junglede olduğu sürece flamer soaz yerine Darien'i tercih ederim adam feedlese bile ne yapıcağını biliyor. Wicked ise babysit yapılırsa performansınıın nasıl düşüceğini hepimiz biliyoruz. Diamond 3 kere ziyaret etti oyunun geri kalanında hayalet oldu.


    NA için bot lane adc tartışmasız Cop adamın KDA oranı belli zaten yanınada Patoy.Mid ise Scarra junglede saint ile oddone arasında seçilebilir. Top lane Voyboy hayatta olmaz Ap trynd'ya herkes ezilmez. Dyrus ile Hotshotgg arasında kaldım ama Dyrus daha ağır basıyor.


    Birde her sunucu denirken sadece LCS ve OGN takımları mı var?Brezilya Türkiye falan yok mu?
  • *KıL niye yok orada ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iDNZCLK

    EU için tartışmasız en iyi bot lane Hosan Edward olucaktır. Mid ise Alex xPeke Oce arasında olabilir gidip 3 şampiyondan başka bişi oynayamayan froggene vermek aptallık olur.Jungle konuşmaya gerek yok herkes diamondprox'u biliyor adamın jungle metasını tüm dünya kopyaladı.Diamond junglede olduğu sürece flamer soaz yerine Darien'i tercih ederim adam feedlese bile ne yapıcağını biliyor. Wicked ise babysit yapılırsa performansınıın nasıl düşüceğini hepimiz biliyoruz. Diamond 3 kere ziyaret etti oyunun geri kalanında hayalet oldu.


    NA için bot lane adc tartışmasız Cop adamın KDA oranı belli zaten yanınada Patoy.Mid ise Scarra junglede saint ile oddone arasında seçilebilir. Top lane Voyboy hayatta olmaz Ap trynd'ya herkes ezilmez. Dyrus ile Hotshotgg arasında kaldım ama Dyrus daha ağır basıyor.


    Birde her sunucu denirken sadece LCS ve OGN takımları mı var?Brezilya Türkiye falan yok mu?

    OGN zaten LCS'in Kore ayağını yapıyor. Sunucu olarak, Kore ayrı olacak, fakat Çin ve Tayvan nasıl olacak bilmiyorum, karma takım yapmazlarsa 2şer takımı olan sunucular bunlar. Ama Türkiye, Brezilya falan şu an için kendisini profesyonel oyuncu anlamında kanıtlamamış sunucular olduğundan henüz yok. -İlerde adam akıllı ilgi ve başarı gösterilirse neden olmasın?-


    Bir de Wickd'ın babysit yediği halde aşırı derece geride kalıp hiç bir işe yaramadığını pek görmedim ben. Çoğu zaman 1v2 oynayan ve korelilerin top lane adında saygı duyduğu bir oyuncu o, Darien ezer! gibi düşünmek çok saçma bence. -Ki bana göre Gambit'in en istikrarsız oyuncusu Darien.- Özellikle ADC olarak Kore seviyesinde olmayan bir sunucu olduğumuz için, 1v2 değiştirmek bizim işimize gelecek bir şey olur diye düşünüyorum ben, bu konuda da Wickd muhtemelen daya iyi performans verir. (Ki bir de dil bilmek var ki, Darien o konuda geride sanırım.)

    HosaN bence overrated. Oynayabildiği 3 tane adc var ve hiç birisi oynadığı draven seviyesinde değil. CandyPanda ya da YellowStar gibi daha uzun süredir etrafta olan ve daha fazla champion'ı olan ADCler bence daha iyi gider. -Bunların son zamanlardaki performansları da pek kötü değil.- Ekleme: NA'ya karşı HoSaN muhtemelen daha iyi olur, ancak ben asyalılardan korkuyorum daha çok.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

    Sadece Gambit gamingden seçilsin onlar çıksın maçlara.


    Top: soaz
    Mid: alex ich
    Jungle diamond
    Supp/adc edward genja. Bot lane kesinlikle farklı dil olmamalı beyler. NA da böyle bir sorun oluşmayacak ama EU fena.

    Edward oldukça iyi ingilizce konuşabiliyor. Alex de konuşabiliyor. Diamond için "lig konusunda anlamada zorluk çekmiyor" demişler, ne kadar doğru bilemem de, Darien ve Genja ingilizce konusunda baya limitli diye hatırlıyorum. -Doğruluğu kesin değildir tabi ki de.-



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 2 Nisan 2013; 18:06:47 >




  • NA :
    TOP - Voyboy
    JUNGLE - Stvicious
    SUPP - ELEMENTZ
    MID - ScARRA
    ADC - WildTurtle

    EUW :
    JUNGLE - Snoopeeeeh
    MID - xPEKEEE
    TOP - Wickd
    ADC - Pete
    SUPP- Krepo

    didim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sepulchure -- 2 Nisan 2013; 18:03:56 >
  • oylarım:
    EU
    top:SOAZ
    jungle:diamondprox
    mid:froggen
    adc:yellostar
    support:edWARD
    NA
    top:voyboy
    jungle:saintvicious
    mid:scarra
    adc.doublelift
    support:aphroo
  • eu :
    soaz
    diamond
    xpeke
    candy
    edward

    na :
    voyboy
    saint
    reginald
    doublelift
    patoy

    bu arada gözünüzü seveyim 1 oy 1 oydur snoopehe falan vermeyin çöp bir oyuncu zaten çöp etmesin takımı.aynı konu froggenda da geçerli.kaliteli oyuncu oyun mekanikleri anlamında ama kayle lux banla biter.anivia seçmek zorunda kalıyor.diamond konusunda ek seçenek düşünülmemeli şu anda.eğer dil sorunu varsa hyrqbot iyi bir seçenek olabilir.öne geçen takımlarda çok iyi iş yapıyor.top konusunda hero ve koordinasyon bakımından en zengin oyuncu soaz şu durumda ama wicked darien kev1n dan biri gitse de niye gitti demez hepsi iyi oyuncu.şu anda türkiyenin seçim konularından çok bunu düşünüyorum :D 3 takım gidecek avrupadan malum.bot lane de 2 li seçilse mantıklı olur uyum konusunda ed genja üstüne yok ama ed+candy ya da hosan da olabilir. agresif bot lane iyidir.doublelift çıkacak oradan kesin.agresif bir ikili ezer dlifti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glamdr1ng -- 2 Nisan 2013; 18:22:24 >




  • eu

    kev1n wickd seviyorum ama bu turn da kev1n bence cok iyi oynadı o yüzden kev1n attım
    alex ich
    diamondprox
    yellowpete
    edward

    na

    dyrus- aslında voy atıcaktım ama dyrus bu turnuvada süper oynadı.dünya turnuvasındaki asyalı faciasından sonra baya kasmış
    nyjacky
    stvicious reyis
    doublelift
    elementz
  • EU
    Wickd
    Diamondprox
    Ocelote(Tamamen duygusal oy kullandım)
    CandyPanda
    Edward

    NA
    Voyboy
    Saintvicious(Bence bu sezon kendini çok geliştirdi ve burada olmayı hakediyor.)
    Nyjacky(Yine duygusal oy)
    Doublelift
    Patoy
  • EU

    sOAZ
    Diamondp
    Froggen
    Yellowstar
    ED WARD

    NA

    Voyboy
    TheOddOne
    Scarra
    Doublelift
    Elementz/Xpecial

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.