Şimdi Ara

ebay'dan ürün aldım.hala gelmedi.yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 mayısta gönderilmiş ürünüm.Satıcı öyle diyor.Ama hala gelmedi.U.S.P.S. ile airmail olarak gönderilmiş.Gümrüğe takılma ihtimali var mı?acaba.Yada bilgi alacağım bir telefon.Gümrük paket müdürlüğüne nasıl ulaşırım.



  • Kardeş Track Number ile internetten baksana nerde...!

    30 gün nasıl bekledin hayret valla ...
  • www.iyibey.com a üye ol orada sana yardımcı olurlar
  • Merhaba,
    yurtdışından ürün almanızı tavsiye etmem arkadaşlar.Hele ebayden.Çünkü yasal olarak birşey yapamıyorsunuz.Polis'de birşey yapamıyor.Adam para gelinceye kadar güzel konusur,sonrada hiç cevap vermez.Çok klasiktir.Başımdan geçti.Bu yüzden denemedigim birşey kalmadı.Alırsanız Amazon.com gibi sitelerden alın.
  • amazon.com da satılan ürünlerin % 99,9'u türkiye'ye satılmıyor, nasıl alacağızki ??
  • Arkadaşlar bu konuda zaten Madman in de belirttiği gibi ayrıntıların ve soruların cevaplandığı site iyibey var.Ayrıca ebaydan ürün alınca geliyor mu gelmiyormu istiyorsanız aşağıdaki linke bir bakın.Eline ürünleri ulaşan bisürü Türk burda detayları başlaşmış.

    http://www.forum.iyibey.com/forumdisplay.php?f=7

    Konunun sebebi olan sorunla ilgili de bildiğim kadarıyla satıcıya ürünün durumunu soruyorsun.CEvap vermezse ebaya bildiriyorsun 45 gün içerisinde. Ürünün gelmezse sana yatırdığın para paypal üstünden geri gönderiliyor ve o satıcı ebaydan atılıyor.

    O yüzden alışverişlerinizi ebayda powerseller olan kişilerden yaparsanız ( bu adamlar aylık 10.000 USd ciro yapıyorlar ebaydan) durumlarını riske etmezler ve ürünleri tanımlarındakine sadık kalarak gönderirler.

    Ayrıca Türkiyeye gönderilen ürünler için iyibey.com un ana sayfasın arama motorundan ararsanız sadece ülkemize gönderilen ürünler içinden arama yapmış oluyorsunuz.

    Bilmediğimiz konuda hemen çekinip gelmiyor olmuyor diyoruz ama ben kendimden biliyorum almadığım şey kalmadı ve hiçbiri ne gümrüğe takıldı ne de sorun yaşadım.

    İpuçlarını v.s. okuyun derim




  • Merhaba handebil,
    "Konunun sebebi olan sorunla ilgili de bildiğim kadarıyla satıcıya ürünün durumunu soruyorsun.CEvap vermezse ebaya bildiriyorsun 45 gün içerisinde. Ürünün gelmezse sana yatırdığın para paypal üstünden geri gönderiliyor ve o satıcı ebaydan atılıyor."
    bu sadece sizde kalıyor,inan bana.Benim ebay.de'den 285 alışverişim var.Bu yüzden biraz bilgim var.Ebay herhangi bir sorun sadece arastırma yapıyor,sonra yetersiz bilgiden dolayı iade hakkınız yok diyor.Ebay'den ürün alacagım diyorsanız sadece 500 üzere yorum almış ve uzun seneler üye olan kişilerden Alışveriş yapın derim.
    iyi günler ve iyi Alışverişler dilerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.