Şimdi Ara

Battlefield 4 - Türkiye Lokasyonlu Sunucu / Server !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Battlefield 4 - Türkiye Lokasyonlu Sunucu / Server !


    Battlefield 4 - Türkiye Lokasyonlu Sunucu / Server !

    Battlefield 4 ü Türkçe oynamak güzel olurdu dimi ? Ama bundan çok daha güzeli ne olurdu dersek hiç şüphesiz Türkiye lokasyonlu sunucularda BF4 oynamak olurdu. 110 ping ile atılan merminin hedefine varmadan yere düştüğü ve bir çok kullanıcının optimizasyon problemleri yaşadığı BF3 ü yavaş yavaş geride bırakırken, büyük bir heyecan ile BF4 ü bekliyoruz. Artık ping ve lag sorunlarının Türkiyede de çözülmesini ve Alman oyuncularının Almanya serverlarında 5 - 10 ping ile oynamasını hayranlıkla seyretmeyi BF4 te geride bırakmak istiyoruz.
    İşte bu noktada, BF3 te ESL liginde haftalarca birinci sırada kalmayı başaran ve DICE'ın topluluk yöneticilerinden Daniel 'zh1nt0' Matros 'un dahi övgü ile bahsettiği Battlefield Türk Klan ın şimdilik küçük fakat Türkiye Vatandaşlarının desteği ile hızla büyümesini beklediğimiz bir çalışmasını görmekteyiz.
    Sadece BSC forumda açılmış olan konuda 500 tane Türk BF3 oyuncusu bulunmaktadır. Ayrıca 1000 kişiden fazla olan Türk FAN ı olan Platoon larda mevcut. Tabiki herhangi bir forumda yada platoon da adı geçmeyen daha yüzlerce Türk Vatandaşımız bulunmaktadır. Bu ping lere rağmen yüksek levellere rahatlıkla gelebilen ve gerçekten kaliteli oyuncu olan Türkler artık Türkiye de bulunan serverları fazlasıyla hak etmektedir !

    Sizde Türkiyede bulunacak bir BF4 serverı istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayıp bir yorum atarak konuya destek olabilirsiniz..!
    Saygılarımızla.
    http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654625492342011/1




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guarre -- 31 Mart 2013; 1:12:57 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.