Şimdi Ara

YURTİÇİ KARGO MAGDURİYETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Kastamonu/Merkezden Zonguldak/Alaplıya Yurtiçi kargo ile gönderdiğim kargo beş kez dagıtıma gitmiş ve adrese gitmeden beş sefer geri dönmüşdür. Ne alıcı numarası aranmış ne de ben. Ayrıça şubesi olmadıgından elden de teslim edemiyor.
    Ben kargoyu 25.03.2013 tarihinde teslim etim ve bana bir gün sonra elinde olur dediler. üstünden altı gün geçdi ve bana bu gün pazartesi tekrar dağıtıma çıkcak diyorlar.

    Uzun oldu ama bu firmayla asla bişey göndermeyin ve sosyal medyada insanları bilgilendirin benzer pek çok magduru var.

    Konuyla ilgili şikayetim.

    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1714471/

    Desteklerinizi bekliyorum.







  • Bizim burada da şube yok, komşu ilçeden geliyor tüm kargolar. Aras, Sürat, Mng ve Ups Kargo'da hiç bir sorun yok ama yurtiçi kargoda hep sorun yaşıyoruz. Kaç kez dağıtıma çıkıyor ve teslim edilemeden geri geliyor. Yolda gördüğümde aracı önüne kırıp yolun kenarında alıyorum kargoyu. En son gönderiyide camii'nin önünde park halindeyken aldım. Belki 20 defa şikayet etmişimdir ama iki yıldır değişen hiç bir şey olmadı.
  • Aynı adrese aras kargo 1 günde teslimat yapıyor pek çok insan aynı durumla karşılaşıyor bu firmada tepkimizi bir şekilde göstermeliyiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frenzy

    Bizim burada da şube yok, komşu ilçeden geliyor tüm kargolar. Aras, Sürat, Mng ve Ups Kargo'da hiç bir sorun yok ama yurtiçi kargoda hep sorun yaşıyoruz. Kaç kez dağıtıma çıkıyor ve teslim edilemeden geri geliyor. Yolda gördüğümde aracı önüne kırıp yolun kenarında alıyorum kargoyu. En son gönderiyide camii'nin önünde park halindeyken aldım. Belki 20 defa şikayet etmişimdir ama iki yıldır değişen hiç bir şey olmadı.

    Aynen bizim burada şube de var gene 500 metrelik yer her gelişinde zaman yetmedi yazıyor
  • Bölgesine göre değişir kargoların kalitesi. Benim burada 1 günde geliyor ve il temsilcisi tanıdık, bir defasında 10 dakika geç geldi diye ceza yazmışlar. Bölge müdürlüğünün sıkılığına da bağlı heralde.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sormayın hocam çinden sapasağlam gelen tableti 3 saatlik yolda kırmışlar.Garantiletmeme rağmen faturanın altına bir kağıt koymuşlar imzalamadığım halde imzalamış gibi gözüküyor şikayette edemedim bi adalet kurumuna bu yüzden o zamandan beri önünden bile geçmiyorum.




  • hakkınızı arayın bu konuda çünkü geçen benimde başıma buna benzer bi olay geldi.


    geçen gün kargom gelcek sabah 9.30 gibi dağıtıma çıktı bende evde bekliyorum. saat 11 gibi tesadüfen camdan bi baktım kargo arabası gelmiş bende kimliğimi aldım bekliyorum bi baktım kargo arabası gitmeye başladı hemen aşağı indim kapı açık olmasına rağmen geldik bulamadık notunu bırakmışlar hemen aradım şubeyi dedim böle böle kapı açık ama gelmediler adam olur mu öle şey dedi sizi o araçtakilere bağlayim onlarla bi konuşun dedi. bende dedim ki hiç bağlamayın şimdi onlarla güzel bi şekilde konuşmam siz konuşup durumu izah edin dedim ve benim telefon açıkken adam o araçtakileri aradı ve eleman diyoki kapı kapalıydı zile bastık çıkan olmadı ulan dedim ne alaka siz gider gitmez aşağı inip notu aldım kapıda açıktı dedim tamam kargonuzu dönüşte bırakcaz dediler saat 17.30 gibi kargom geldi.




  • Her hafta 2-3 tane kargom geliyor. Bu zamana kadar 1 bilemedim 2 kere problem olmuştur. Ben şuan için memnunum.
  • sikinti bazi subelerden kaynaklaniyor biz eger sesimizi duyurabulirsek sirket bunlari duzenlemek zorunda kalicakdir sikayetimde ve diger insanlarin sikayetlerine destek bekliyorum arkadaslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.