Şimdi Ara

USB OTG ve Bluetooth Dongle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, forumumuzda ve diğer forumlarda binlerce post arasında boğuldum ama yine de istediğim net bilgiye ulaşamadığımdan ayrı bi konu açma gereği hissettim.
    Android için yazılımlar yazmaya başladım ve fiyat/performans bi tablet almayı planlıyorum. Yazdığım yazılımlarda bazen bluetooth da kullanıyorum ki uygun fiyatlı(çin menşeili) tabletlerin büyük bir çoğunluğunda ne yazık ki bluetooth özelliği yok. Fiyatı 250nin altında (180TL) olan bir tek Next Tabloid 7" de bluetooth özelliği buldum ki tek çekirdek ve 1gb ram i mevcut. Ufak bi farkla (220TL) işlemciyi çifte çıkarmak mümkün everestin tabletlerinde.
    Şimdi asıl sorum şu, bazı yabancı forumlarda USB OTG soketine, normal pclerde kullandığımız usb bluetooth çubuğu takıldığında bluetooth özelliği aktif olduğu yazıyor. Bazı tabletlerin romlarında bu özellik dahil olduğu bazılarının da custom romla bu özellik kazandığı belirtiliyor. Acaba hiç aranızda deneyen oldu mu, ya da deneme imkanı olanlar, özellikle popüler tableti olan arkadaşlar deneyip model ve sonucu belirtebilirlerse sevinirim. Ayrıca farklı model bluetooth çubukları farklı sonuç da verebiliyormuş, yani tabletler bu konuda seçici olabiliyormuş.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.