Şimdi Ara

Muhasebe programı öneri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
10.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ücretsiz ve açık kaynak kodlu olarak tekir ön muhasebe programı var: https://www.filepaw.com/tekir-muhasebe/

  • Selamlar, eğer inşaat için arıyorsanız kesinlikle Planports deneyin. Ön muhasebe, iş takibi ve crm bir arada. İnşaat sektörü için özelleşmiş fonksiyonları mevcut. https://www.planports.com

  • delikanlim123 D kullanıcısına yanıt

    Bu konuda Bilsoftu tavsiye ederim uzun süredir kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Tamamen ücretsiz bir program. Güncelleme sıkıntısı oluyor ama sorun kendi içlerinde olduğu için onu da hızlıca hallediyorlar. Bir bakmanı tavsiye ederim.

  • Bilsoft programlarını deneyebilirsiniz. Tamamen ücretsiz

  • Ailem için yazdığım online sistemi sizlere sunuyorum. Bir çok yönden geliştirmeye çalıştım. Ücretsiz 1 yıl kullanabilirsiniz. Demoyu inceleyin beğenirseniz benimle iletişim kurmanız yeterli. Eksikleri birlikte geliştiririz.

    Sistem Özeti

    + Ön muhasebe

    + Müşteri Tanımlama (kullanıcı adı ve şifre otomatik oluşur, işlem sonrası whatsapp tan işlem özetini gönderebilirsiniz. Kullanıcı adı ve şifresi ile karşı taraf kendi paneline girebilir.)

    + Tedarikçi tanımlama (kullanıcı adı ve şifre otomatik oluşur, işlem sonrası whatsapp tan işlem özetini gönderebilirsiniz. Kullanıcı adı ve şifresi ile karşı taraf kendi paneline girebilir.)

    + Otomatik fiyat çekme (bir önceki satışın fiyatını çeker, zam yaptığınızda hep zamlı fiyattan devam eder. Fiyat1, Fiyat2, Fiyat3 gibi şeylerle uğraşmazsınız.)

    + Raporlamalar

    + Hatırlatıcı ekleme

    + Müşteriye

    Satış yapma

    tahsilat yapma

    iade alma

    + Tedarikçiden

    Ürün alma

    Ödeme yapma

    iade verme

    + gelir - gider tutma

    + Stok takip

    + depo takip

    + ürün ve hammadde girişi

    + şube yönetimi

    + personel yönetimi (maaş, iban numarası vs.) ve yetkilendirme (depocu, satış personeli vs.)


    daha fazla bir çok özellik.


    istediğiniz yerde kullanıcı adı ve şifrenizi girin alışverişinizi yapın, şirketinizi raporlarla takip edin.


    faturalandırma ve fiyat teklifi yok, sistemi hala geliştirmeye devam ediyorum. Eksikleri söylemeniz yeterli.


    sistem url: https://www.benimisim.online/giris/index.php

    demo kullanıcı adı: demo

    demo şifresi: demo





  • merhaba,

    kullanımı aşırı pratik bir program hiç kullanmayın bilmeyen bile çabuk öğrenir.

     Muhasebe programı öneriFornext Yazılımyoutube
    Fornext Yazılımın üretmiş olduğu Sharp muhasebe programı tanıtım videosu. Fornext Sharp ile muhasebenizi kolayca tutabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=ehwBMYeOKZ4
  • Merhaba, Online olarak çalışan Rota Bulut Muhasebe Programını kullanıyorum . Oldukça memnunum. İncelemek isteyenler rota.gen.tr üzerinden bakabilir.

  • E-Fatura E-Arşiv ve E-İrsaliye süreçlerimizi tek programdan yapıyoruz. Hem kullanıcı dostu hem de online ön muhasebe programı olması işimizi çok kolaylaştırıyor. Seri lot takibi hiç bu kadar kolay olmamıştı, kesinlikle tavsiye ederim. Tüm sorularınıza akıllıca çözümler getirebilmesi ve sürekli geliştirilebilir olması ile de biz firmaların yanında olduğunu hissettiren bir yazılım.


    (bkz: https://www.evobulut.com/stok-takip-programi)


    Ayrıca;


    Fatura Yazılımının bulut yapısı sayesinde satış ve alış faturalarınıza, ürün fiyatlarınıza, müşteri son satış fiyatlarınıza, faturanın müşteriye ulaşıp ulaşmadığına, faturanın ödeme bilgisine akıllı telefon, tablet, bilgisayar veya Mac inizden internetin olduğu her yerden erişebilirsiniz.

    https://www.evobulut.com/on-muhasebe-programi





  • Merhabalar, bulut tabanlı e-arşiv fatura desteği de bulunan bir program var ismi harmonq, şu an için 6 aylık ücretsiz deneme imkanı sunuyor.

    Buradan ulaşabilirsiniz: https://www.harmonq.com 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno 51 -- 30 Mayıs 2022; 14:30:25 >
  • tekno 51 kullanıcısına yanıt

    En kolay muhasebe programı. Ücretsiz e-fatura uygulamasi da varı. Lisanssız kullanım. Bulut tabanlı bir program. 3 yıldır kullanıyorum.

    https://www.hesapdoktoru.com.tr

    Tavsiye ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu eski biraz ama ..arkadaşlar kozmetik işindeyim işyerimiz için muhasebe programına ihhtiyacım var..bu program hakkında hiç bilgim yok...yanlız bu muhasebe programı içinde sipariş teklif formu veya fiyat teklifi hazırlama sekmeside bulunuyormu....(müşteriye pdf şeklinde gönderebileyim)bana böyle bir program lazım..ücretli ler daha sağlam oluyor sanırım,ama ücretsizde çok var ortalıkta..rica etsem bilgi sahibi arkadaşlar bana sorun yaşamayacağım bir program tavsiye edebilirse çok sevinirim...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerAd -- 21 Mayıs 2023; 15:46:19 >
  • En muhasebe programlarını aşağıdaki linkten inceyebilirsiniz.
    https://arimaya.com.tr/muhasebe-programlari/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayajeak -- 26 Eylül 2023; 0:20:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi muhasebe Programları Bu yazıya bakmadan seçim yapmayın derim hocam

  • Logo Bulut ERP, işletmelerin iş süreçlerini buluta taşıyan bir çözümdür. Bulut tabanlı ERP, işletmelerin verilerini güvenli bir şekilde saklamasını ve yönetmesini sağlar. İnternet tabanlı ön muhasebe programları ise işletmelerin muhasebe süreçlerini kolaylaştırır ve verimliliklerini artırır.

    Web tabanlı muhasebe programları, kullanıcıların internet bağlantısı olan herhangi bir cihaz üzerinden erişim sağlayabilecekleri kullanıcı dostu bir arayüz sunar. Bu programlar, işletmelerin finansal verilerini takip etmelerine, faturalandırmaları yönetmelerine ve raporlama işlemlerini gerçekleştirmelerine olanak tanır. Bulut tabanlı ERP ve web tabanlı muhasebe programları, işletmelerin dijital dönüşüm yolculuğunda önemli bir rol oynar ve daha verimli, esnek ve ölçeklenebilir bir işletme yönetimi sağlar.





  • Logo e-Arşiv Fatura çözümleri, Gelir İdaresi Başkanlığı’nın belirlediği standartlara uygun olarak UBL-TR standardında ve elektronik belge olarak düzenlenen faturaların, belirlenen veri aktarım protokolü aracılığı ile gönderen taraftan alıcı tarafa iletimini sağlıyor. Faturaların elektronik belge olarak düzenlenmesi, iletilmesi ve muhafaza ve ibraz edilmesine ilişkin yasal çerçeve doğrultusunda, e-Arşiv Fatura ile düzenlenen faturalar, kağıt fatura ile aynı hukuki niteliklere sahip bulunuyor. Anonim, Limited, Gerçek ve Şahıs şirketi statüsünde bulunan mükellefler, e-Arşiv Fatura uygulamasından yararlanabiliyor.

    Logo e-Arşiv Fatura ve e-Fatura Destek





  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.