Şimdi Ara

Bedeva Hosting

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bir kaç haftadır kullanıyorum. herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım. 2 gb alan, 1000 gb trafik ve en güzeli de reklam yok. Bütün bunlar ücretsiz olarak sunuluyor. aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz...

    Yeni nesil ücretsiz hosting
    Ücretsiz hosting hakkındaki önyargınızı unutun. Hostinger farklı. Çok iyi kullanıcı desteği ile zengin özellikler sunuyor
    Sayfalarınızda reklam ve banner yok
    Kullanımı kolay site kurucu
    PHP ve MySQL Desteği
    PHP ve MySQL kullanımını kısıtlamalar olmaksızın destekliyor. PHP motoru tüm özellikleri ve fonksiyonları etkin olarak geliyor. Tek tıkla istediğiniz PHP versiyonuna anında geçebilirsiniz ve phpMyAdmin aracı ile veritabanlarını yönetebilirsiniz.
    Otomatik Yükleyici Yazılımı
    Birkaç tıklama ile Wordpress, Joomla, PrestaShop, phpBB, Drupal ve daha fazlasını kurabilirsiniz. Tam fonksiyonlu ve profesyonel görünümlü siteniz birkaç dakika içinde hazır.


    Buradan siteye gidip üye olabilirsiniz...


    tabi bunu yanında birde ücretsiz .tk uzantılı domain alırsınız:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix71 -- 27 Mart 2013; 13:15:47 >







  • üstad tıkladım üye oldum başarılı bir yer burdan oluşturdugun site varmı hiç elinde ve buraya kendimiz yaptıgımzı bir siteyi upload edebiliyormuyuz?
  • Bunu görünce üye oldum sırf. Burada sitemi açtım üç beş gün her şey iyi (bu aradada siteme erişemedim 1-2 saat ama neyse diyorum bakıma denk gelmiştir) sonra baktım sitem kapanmış nedenini sordum onu desteklemiyor buna izin yok , php her web yayınlayan bilgisayarda zaten var bunu marifetmiş gibi yazıyorsunuz. Üst pakete geçmem gerekiyormuş taşımakta sorun çıkar diye tamam dedim üst pakete geçeyim fiayatlar 3-5 katı başka firmalara göre .
    Herşeye rağmen para verip satın aldım .. An itibarıyla cpanele giremiyorum . Yeni host firması arıyorum adam gibi , bu arada bu yazıyı gördüm .Arkadaşım sen üç beş kuruş komisyon alacaksın diye milleti yakma bari. O kadar para verip yaptırıyoruz o siteleri , çöp ediyorsunuz.
  • ne kadar oldu üstad bu sorunları yaşaylı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.