Şimdi Ara

Güncel Dijital Dış Tic. Ltd. paralel ithalat garanti veren şirket güvenebilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Paralel ithalat note 2 alıcam sanalpazar üzerinden garantiyi veren firmanın satıcadan bu olduğunu öğrendim sitesi şu ;http://www.gunceldijital.com.tr/

    ilan da şu ;http://www.sanalpazar.com/Samsung-Galaxy-Note-2-Titanyum-Gri__isp6324548



  • Uzak durun.... Sikayetvar.com daki yorumları okuyun.
  • mech.engr kullanıcısına yanıt
    uzak durun..gg adlı sitede bunların lg g2 satışı vardı.imeiler kayıtlıdır diye satış yapıyodu..güvenip aldık..imei kayıtsız çıktı.faturamız var diye rahattık.ha bugün ha yarın olcak diye bizi sürekli oyaladılar.1 hafta sonra yepyeni telefonumuza mesaj geldi.kapanacaktır diye...ne anladım ben bu işten.satış etiğine aykırı satış..düpedüz kandırıkçılar.telefon kapandı sonra...arıyoz iade edin diyolar.. ya tamamda ben iade etmek istemiyorum.telefonum yok başka.niye kapanıyor diyorum.tek söledikleri papağan gibi ankaradaki yoğunluktan dolayı.... o kadar para veriyosanız bu adamlardan almayın.. bulaşmayın..
  • Burayı firma olarak adlandırmak bile yanlış bence bildiğin bakkal dükkanı felsefesiyle işlerin yürütüldüğü ticarethanedir .
    Sattıkları ürünlere verdikleri garanti sokak arasındaki cep telefoncu ahmet abiden daha beterdir . Ürünü sattıktan sonra müşteriyi tanımayan esnaf türünün en güzel en nitelikli örneğini bulabilirsin kendilerinde . Pazarda limon sattırılmayacak adamların ve kadınların çalıştığı bir yer aman dikkat.
  • hortlatmış olacam ama kusura bakmayın, aynı özensizlik ve sahtekarlık devam ediyor, orjinal asus diye gönderdikleri ürü çakma çıktı, ütüne üstlük kabul etmeyip çizik var diye değişimi kabul etmediler.
  • Iste bu sebebten paralel ithalar 200-300tl daha ucuz olsada Almayin-Aldirmayin diyorum kargocu olarak sıkıntı cekenleri cok gördüm.

    Istanbul'da bir depo da 3 kisinin bekledigi 1nin telefonlara baktigi yerler ne kadar güvenilir ozentili yapabilir zaten sorun olan cogu telefon "Kullanici Hatasi"denip para isteniyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 de telefonu kendim götürdüm mekan falan düzgün duruyor ama kadın çok ama çok kaba sonra geri aldım telefonu vermedim bile
  • Telefonu 2 kez gönderdim ikisinde de yapıldı denilerek bozuk telefon geldi. 3. Kez göndermek istediğimde garantisi doldu bizi ilgilendirmiyo dediler.Bu işin kasıtlı yapıldığını düşünüyorum.Garantisi dolana kadar oyaladılar.Bence asla güvenilmemesi gereken bir firma(!)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun telefonumun versiyonu yukleyince dili ingilizce oldu ve duzelmiyor telefonunda garantisi bitti bu firma bakiyodu garantisine guncel dijital onlari aradim garantisi biten tellere hic bi sekilde bakmiyoruz diyolar versiyonu eski haline yukleyin turkce olur diyolar neyse onu gectim pilini degistirsek ucreti nekadar dedim garangisi biten hicbir tele bakmiyoruz diyolar parasiylada bakmiyolarmis yani samsunga gidiyoruz onlarda ithalatci aldiginiz firma baksin diyor bunlara diyoruz herhangi bi telefoncuya gidin diyolar bunlardan servis filan olmaz telefon iki yil sonra elimizde kaliyo anliyacaginiz kimse bakmiyor parasiula bile ben sagda solda kime pil taktiracagim ya patlarsa ya baska bisey olursa onun icin bu tur bakkal tarzi malinin arkasinda durmayan firmalardan uzak durun garantisi bu ise malinizi geri iade edin derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel Dijital Teknolojileri adlı firma resmi yetkili servis mi ben anlamadım. Migros'tan POCO X3 Pro model telefon alacak oldum, "Güncel Dijital Xiaomi Garantili" yazıyordu. Xiaomi Yetkili Servis Merkezleri listesine baktım, sadece Evofone ve Genpa var, bu şirketin adı yok. Güvenemediğim için almadım. Sanırım ithalatçı garantisi veren bir firma. "Resmi distribütör" yazması biraz yanıltıyor.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 20 Ekim 2021; 15:32:50 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.