Şimdi Ara

PB-W3421 Kızılötesi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Packard Bell w3421 laptop sahibiyim.. Makinanın üzerinde kızılötesi alıcısı olmasına rağmen satış sırasında uzaktan kumanda verilmiyor..

    Laptop u Inter Mu-1, Philips SRU1060 gibi akıllı kumandalarla senkronize etmeye calıstığımda ise hic verim alamadım (sadece sru1060 ın alakasız bir tusu ile stand by komutunu yakalayabildim).

    Yukaridaki kumandalar in PB icin kodunu bilen yada soruna (orjinal kumanda temin etmek dısında) cozum onerisi getirecek olursa minnetar olacagım.

    Ayrica bilgisayarın kızıl otesi alıcısı ile cep telofonu gibi cihazlarla bağlantı sağlanıp sağlanamayacağı merak ediyorum..

    simdiden tesekkurle..



  • sanirim hic fikri olan yok..
  • Arkdaşım artık kızılötesimi kaldı.Bluetooth devri artık.
    Hem bağlantı kurabilsen bile çabuk kopar verim alamazsın.Bence hiç uğraşma.
  • en azından dvd izlerken uzaktan kumanda icin gerekli...
  • arkadaşım kızılötesinin asıl amacı zaten diğer aletlerle iletişim kurmak içindir. cep telefonu başka bilgisayar falan. kumanda verilmedi demişsin peki program falan varmı kumanda etmek için yüklü olan. ben sadece hp nin bi modelinde görmüştüm kumanda falan gerçi fazlada araştırmadım kumanda konusunda ama...
  • sadece "remote conrol" sürücüsü yüklü,

    ayrica kumandanin 38Khz olmasi gerekiyormus sanirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penguinn -- 29 Mayıs 2006; 15:56:30 >
  • eğer remote kontrol sürücüsü varsa kumanda vermeleri gerekirdi. nette senin modeli satan şirketlerde ara bakalım varmı içeriklerinde kumanda falan veriyolarmı. veriyolarsa satıcına sor bi neden verilmedi diye. yoksa bi televizyoncudan falan uygun bi kumanda alıp kullanabilirsin sanırım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mufat

    eğer remote kontrol sürücüsü varsa kumanda vermeleri gerekirdi. nette senin modeli satan şirketlerde ara bakalım varmı içeriklerinde kumanda falan veriyolarmı. veriyolarsa satıcına sor bi neden verilmedi diye. yoksa bi televizyoncudan falan uygun bi kumanda alıp kullanabilirsin sanırım


    bu model ile hicbir yerde kumanda verilmiyor.. akıllı kumandalarla da ayarlamayı basaramadım.. artık orjinal kumanda almayı deneyeceğim..


    ilgilendiğin icin tesekkurler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.