Şimdi Ara

Top Lane Mundo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese selamlar. Uzun süredir forumda kayda değer konu sayısı epey azaldığı için biraz işe yarar konulara destek vermek amaçlı rehber konusu açayım dedim. İngilizce terim konusunda sıkıntı çıkarsa çeviri konusuna üst konulardan ulaşabilirsiniz, yok çok üşendim derseniz muhtemelen okumaya başlamadan bırakmak sizin için daha ideal bir çözüm olur. (Hatırlayanlar varsa bilir, genelde direk item yazmak yerine uzun açıklama şeklinde build yapmayı seviyorum ben.)

    Bu rehberde bulabileceğiniz şeyleri kısaca özetlemek gerekir ise,
    1. Dr. Mundo Kimdir? Nedir?
    2. Mundo'nun Artıları ve Eksileri Nelerdir?
    3. Skill tanıtımı ve skill sırası incelemesi
    4. Rune ve Masteryler
    5. Item ve stat incelemesi
    6. Summonerlar
    7. Teamfight sırasında Mundo ne yapmalıdır?
    8. Mundo vs Ignite/Tutuştur





    1. Dr. Mundo Kimdir?
    Klişe denebilecek bir hikayeye sahip çatlak bilim adamıdır. Kendisi insan hayatına değer vermeyen, korkmayan ve öldürmekten zevk alan canlılar yaratmaya çalışmış, en sonunda kendi çalışmalarının kurbanı/sonucu olmuştur.

    Oyun içinde ise, oldukça esnek bir karakter olup, oldukça farklı yerlerde oldukça farklı işler yapabilecek, genellikle tanky olan ama yine de yeterince hasar verebilen bir championdur.



    2. Mundo'nun Artıları ve Eksileri Nelerdir?
    Artılar:
    - Yüksek base damage
    - CC Reduction (Kitle kontrol etkilerinin süresini itemsız bir şekilde azaltabilmek.)
    - Güçlü Poke
    - Tanky
    - Esneklik

    Eksiler:
    - Hard CC sahibi olmaması
    - Skill'lerin HP cost olması ve early de bunun baya zarar vermesi
    - Üsttekinin devamı olarak, işini yapabilmek için biraz farm ihtiyacı duyması



    3. Skill tanıtımı ve skill sırası incelemesi

    Adrenaline Rush | Adrenalin Akışı | Pasif
    Her saniye maksimum canımızın 0.3%'ünü geri kazanmamızı sağlar.

    İlk levellarda çok önemli bir fark yaratmasa da oyun uzadıkça çok fazla iş yapmaya başlayan, oyundaki en iyi tank pasiflerinden birisi.

    Infected Cleaver | Mikroplu Satır | Q | 4sn | 1000 range
    Dr Mundo baltasını fırlatır ve vurduğu kişiye o anki canının 15/18/21/23/25%'i kadar büyü hasarı verir ve vurduğu kişiyi 2 saniye boyunca 40% yavaşlatır. Aynı zamanda Mundo bu skill'i tutturabilir ise, verdiği hasarın yarısı kadar canı dolar. Ayrıca rakip oyunculara karşı minimum 80/130/180/230/280 büyü hasarı verirken, yaratıklara karşı maksimum 300/400/500/600/700 hasar verir.

    Düşük Cooldown'ı, hızlı gitmesi ve uzun range'i bu skill'i poke yapmak için uygun kılar. Bundan başka, kovalamak, kaçmak ve baron ya da dragon'u hızlıca öldürmek gibi bir çok işe yarar. Alışması ve tutturması kolay bir skill'dir.

    Burning Agony | Alevli Istırap | W | 4sn | 325 range
    Mundo’nun etrafında yanan bir alan oluşturur ve 35/50/65/80/95 (+0.2 AP) hasar verir. Açık tuttuğunuz sürece ise Mundo kitle control efektlerinin etkisini 10/15/20/25/30% oranında azaltır.

    Bir çok kişinin belki de fark etmediği, aşırı derece güçlü bir yetenektir. Saniyede 100 magic damage hiç azımsancak bir şey değil iken, bunu aynı anda birden çok kişiye vurabiliyor iseniz, her saniye neredeyse bir ap carry skill'i kadar damage atmanızı sağlar. Aynı zamanda Mercury Threads ve Masterylerden gelen CC Reduction ile beraber stacklenebiliyor olması da, CC ağırlıklı takımlara karşı baya işe yarayan bir özellik.
    Her ne kadar süper bir skill denebilecekse ve fightlar da açmayı unutmamanız gereken bir skill olsa da, özellikle early'de dikkatsizce kullanmak kendi HP'nizi çok hızlı bir şekilde bitirmenizi de sağlayabilir. Dolayısı ile ilk levellarda dikkatli kullanılması gerekir.

    Masochism | Acısever | E | 7sn
    5 saniye boyunca, 40/55/70/85/100 AD + Kayır her 1% hp için 0.4/0.55/0.7/0.85/1 AD verir.

    İlk levellarda HP cost sebebiyle kullanmanızı pek tavsiye etmesem de özellikle ulti ile beraber late game'de inanılmaz fazla AD sahibi olmanızı sağlar. 1 tane bile AD item'ı kullanmadan rahatlıkla 300 AD görebilirsiniz. Bunun dışında kule altında last hit atmanız gerekir ise rahatlıkla last hit atmanıza yardım eder.

    Sadism | Sadizm | R | 75sn
    Mundo 15/25/35% Koşma hızı kazanır ve Maksimum canının 40/50/60%'ını 12 saniye içinde geri kazanır.

    Öncelikle dikkat edilmesi gereken şey bu skill'i açtığımız zaman o anki canımızın 20%'sini kullandığıdır. Dolayısı ile 6 levelda full HP ile açarsanız, kendinize 20% damage atarsınız, lane rakibinizde ignite benzeri regen azaltan bir yetenek olduğunda ise kazancağınız maksimum can, harcadığınıza değmeyecektir.
    Onun dışında, maksimum seviyede Ghost kadar koşma hızı verir. Hem kaçmak, hem kovalamak için iyidir, Lane de sürekli durmanızı ve rakip oyuncuyu avantajlı olduğunu düşünüp, sizin üstünüze gelmeye zorlar. (Özellikle düşük cooldown sahibi olması bu konuda baya iyi iş yapar.

    Skill Sıralaması:
    Açıkçası bu kısım oyuna, takıma ve nasıl bir build yapmak istediğinize göre çok rahat değişebilecek bir kısım. Karşınızda hızlı lane temizleyemeyen bir insan var ve onu kulesinin altında kalmaya zorlamak ya da jungle yapmak mı istiyorsunuz? O zaman kesinlikle Burning Agony(W) sizin önceliğiniz olmalıdır.

    Lane'de poke atabilmek, gerideyken uzaktan rahatça last hit alabilmek ya da yeterince MR'ı olmayan birini lane'de cezalandırmak istiyorsanız Infected Cleaver(Q) sizin önceliğiniz olmalıdır.

    Rahatça farm yapabiliyor ve fiziksel hasar vermek üzerine bir oyun planı uygulamak istiyorsanız ya da lane'de az armor'ı olan birine ilk levellarda BF Sword sahibi birisi nasıl vuruyor göstermek istiyorsanız Mosocishm(E) önceliğiniz olabilir. (Her ne kadar çok tavsiye etmezsem de size kalmış.)

    Bunlardan Q veya E seçerseniz, benim ikinci sıramda W olurdu. Özellikle dengeli bir takıma karşı oynuyorsanız, hatrı sayılır derecede CC sahibi olma ihtimalleri yüksek. 35% CC Reduction hiç de azımsanacak bir şey değil. -Saniyede 100 damage ise oldukça iyidir.-



    4. Rune ve Masteryler
    Oyun hakkında az biraz fikri olan arkadaşlar zaten skill'lere bağlı olarak bir şeyler canlandırabilmiştir sanırım runelar hakkında. Ben yine de Mundo için genel olarak kullandığım pagelerin resmini upload edeyim, gerisini ayarlarsınız. :P
    Rune Page 1: Genel olarak kullandığım top lane page'i. Her duruma karşı az biraz iş görebilen, oyunların 90%'ında iyi olan bir page diyebilirim. (Blind Pick için kesinlikle bunu öneririm.)
    Rune Page 2: Masochism(E) üzerine bir oyun düşünüyorsanız, ya da spell pen fark etmez AD ile rahat last hit atıyorum diyosanız ve karşınız da Physical damage ağırlıklı bir takım/eşleşme var ise.
    Rune Page 3: Yine 2 gibi ancak bu sefer magic damage ağırlıklı bir takım ya da eşleşme karşısında iseniz.
    Rune Page 4: Benim genelde Jungle ya da sadece split push üzerine oynarsam aldığım page'dir. Sarıları Flat armor koymak early de işinizi daha kolay hale getirebilir.

    Masteryler:
    Mastery Page 1: Genel olarak ağır CC sahibi olmayan takımlara karşı bu page’i kullanıyorum ben. Magic değil de Physical vurmak istiyosanız ufak değişiklikle Magic Pen yerine Armor Pen alırsınız.
    Mastery Page 2: CC olarak daha güçlü olan ve ekstra CC Reduction ihtiyacım olabileceğini düşünüyorsam da bu page’i alıyorum. Çok fazla farkları yok zaten.



    5. Item ve Stat incelemesi
    Öncelikle burda sıradan bir build vermek yerine hangi item ne şekilde işinize yarar şeklinde bir şeyler yazmayı düşünüyorum. Öncelikle işimize yarayan statlara bakarsak,
    Health/Can: Pasif ile çok iyi gitmesi, ulti haricindeki skill’lerin harcadığı can miktarını göz ardı edilebilir hale getirmesi, can değerini mundo için çok daha önemli bir yere getiriyor.

    Armor/Zırh ve Magic Resist/Büyü Direnci: Pek fazla açıklanması gereken bir şey değil sanırım.

    AP/Yetenek Gücü ve Magic Pen/Büyü Nüfuzu: AP ile çok super scale alan bir champion diyemem ancak magic pen'in baya işe yaradığı bir gerçek.

    AD/Saldırı Gücü ve Armor Pen/Zırh Delme: Bana gore çok gerek olmayan bir stat. Bunun yerine Saldırı hızı arttırabilecek bir şeyler kullanabilirsiniz. Ama hem Saldırı hızı hem dayanıklılık konusunda iyi olan pek fazla item yok ne yazık ki.

    Lifesteal/Can Çalma ve Spell Vamp./Can Emme?: Ultiniz ve pasifiniz lategame daha idealdir, bunları veren ve işinize yarayabilecek pek fazla item yok ne yazık ki. Teoride iyi görünseler bile ilk levellarda yeterince hayatta kalmanızı sağlayacak bir item yok ne yazık ki. Oyun uzadığında ise o item yerini bunlara yatırmak biraz gereksiz.


    Itemlar:
    Sunfire Cape/Günateşi Pelerini: Mundo’nun olmazsa olmazıdır diyebilirim. Karşınızda Physical vuran hiç bir karakter olmasa bile işinize yarar.

    Spirit Visage/Ruh Gömleği: Cooldown, HP, MR ve bizim en çok işimize yarayacak pasiflerden birisi. 20% Can yenileme artışı ve pasifimiz ya da warmogs ile stackleniyor. Her ne kadar çok övülebilecek bir item olsa bile, eğer ki hiç MR ihtiyacınız yoksa, yani karşı takım tamamen Physical damage’dan oluşuyor ise, pek fazla aceleye getirilmemesi gereken bir item.

    Liandry's Torment/Liandry’nin Eziyeti: Troll gibi görünebilir, ancak pasifi Mundo için oldukça güçlü. Ayrıca HP ve Spell Pen de baya iyi. Eğer ki Magic Damage atmak istiyorsanız tek Damage item’ı olarak almanız fazla fazla yeterli olur. Q skill’inden gelen slow ile çok rahat bir şekilde insanları eritebilirsiniz.

    Bloodthirster/Kanasusamış: Lifesteal ve AD. Çok kötü şeyler değil. AD Mundo için oldukça iyi bir item. Blade of the Ruined King/Mahvolmuş Kralın Kılıcı ve bunun arasındaki seçim ise size kalmış. –Ben BotrK tavsiye ederdim.-

    Warmog’s Armor/Warmog’un Zırhı: Mundo ile çok iyi sinerjisi olan bir item. Çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Aldığınız zaman kimse niye ki? demeyecektir.

    Randuin’s Omen/Randuin’in Alameti: Nerf sonrası ilk sıralarda alınmaması gerektiğini düşündüğüm yine de iyi iş yapan bir item. Özellikle late game de % damage atan AD Carrylere karşı parlayan, onun dışında AoE Slow ile kovalama ve kaçma konusunda bize yardım edebilecek bir item.

    Atma’s Impaler/Atma’nın Mızrağı: Bana göre değecek bir item değil.

    Thornmail/Çivili Zırh: Karşı takım sadece fiziksel hasar veriyor is son item olarak falan alınabilir. Aman tanrım süper item almazsanız olmaz diyemeyeceksem bile baya iyi bir item.

    Runic Bulwark/Rünlü Kalkan: Karşı takım çok fazla magic vuruyor ve takımınızdaki support almamış ise, ya da jungle yapıyorsanız fena olmaz.

    Bot seçimi: Benim genellikle Lane’ime bağlı olarak erken boots almayı seven bir insanım. AA üzerine bir lane’e karşı oynuyorsam hiç çekinmeden Ninja tabi çıkabilirim. Ya da Çok fazla ezdiğim bir lane ise Sorcerer’s alabilirim. Veya çok fazla CC üzerine kurulu bir takıma karşı oynuyorsam Mercs daha ideal olabilir. Seçim size kalmış.



    6. Summonerlar
    Flash/Sıçra: Bence şu andaki en overrated spell’lerden birisi. Çok fazla yerde Ghostdan daha kötü olmasına ragmen yine de hemen herkesin sürekli aldığını görebilirsiniz. Kendinize çok güvenmiyorsanız ya da duvardan atlamaya ihtiyacım olur diyorsanız alın gitsin.

    Ghost/Hayalet: Ultiyle beraber aşırı hızlı koşup, fight sırasında ne istiyorsanız onu yapmanızı sağlayan spelldir. Kovalama konusunda en az flash kadar iyidir ve CD olarak Flashdan once geldiği için lane de ufak aralıklarda avantajlı konuma geçmenizi sağlayabilir.

    Ignite/Tutuştur: Mundo’yu birebir kesmek için gereken şeyin Ekstra sustain olduğunu düşünürsek, Ignite bu konuda size baya yardımcı olur. Onun dışında flash layıp kaçarım diyen insanlara Ignite atıp duvarın digger tarafında ölmeleri falan hoş şeyler.

    Exhaust/Bitkinlik: Nerf öncesi kesinlikle ama kesinlikle alın diyebileceğim, şu an için ise eşleşmeye çok bağlı bir summoner. Early’de size çok rahat dövebilecek bir champ varsa ya da jungle yapıyorsanız işinize yarar.
    Teleport/Işınlan: Diğer lanelere gitmeyi oldukça kolaylaştıran bir spell. Ancak lane dövmeyi zorlaştırması ve ilk levellarda çok güçlü olmamamız direk lane kaybetmemizi sağlayabilir. Dolayısı ile dikkatli seçilmesi gereken bir spell diyelim.



    7. Teamfight sırasında Mundo ne yapmalıdır?
    Mundo’nun teamfight daki işi takımın ne durumda olduğuna ve karşı takımın nasıl oynadığına bağlı olarak değişir. Eğer ki rakip takımda sizin carrylerinize atlayacak bir kaç tane champion var, sizden başka frontline yok ve carryleriniz yardımsız kendini kurtaramıyor ise, yapmanız gereken şey dönüp Carry’e vurmaya calısan insanları kesmek olmalıdır.
    Carry’leriniz az biraz yardım ile bu arkadaşları kesebiliyor ise, yapmanız gereken şey rakip –farm durumunuza göre.- rakip takımın carrylerini uzaklaştırmak/öldürmek, bu arada olabildiğince fazla insanın dikkatini çekmeye çalışmak olmalıdır.
    Eğer ki karşı takım size kesmek istiyorsa bu daha iyi bir durumdur diyebilirim. Ortaya geçin, canınız 1k civarındayken ultiyi açın, keyfinize bakın.



    8. Mundo vs Ignite/Tutuştur
    Bunu açıklamak için ayrı bir kısım açma sebebim insanların “Ignite at ölsün” diye düşünmesi. Açıklamak gerekir ise, Mundo ultisi 12 saniye surer. Ignite ise 5 saniye boyunca bunun etkisini 50% azaltır.
    Düşünmek kolay olsun diye 10 saniye olarak sayalım. 3. Seviye bir ulti Mundo’nun canının 60%’ını geri veriyor. –Spirit Visage vs olmadan.- Siz ultinizi full hp ile atarsanız, 20% kendinize vurmuş, 45% geri almış olursunuz. Bu da normalde tankleyeceğiniz damage’ın 25% fazlasını tanklemiş olmanızı sağlar. Ki, eminim azımsancak bir miktar değildir.
    Yarı HP dersek, (4k hp’li bir mundo için bu 2K hp’ye denk gelir ve yine de erken denebilir.) 10% kendinize vurup, 45% geri alıyorsunuz. 35% “Max HP” Fazladan kazanmış oluyorsunuz. Karşınızda direk burst atabilecek insanlar yok ise bunu biraz daha zorlayıp rahatlayabilirsiniz.
    Peki insanlar çok mu haksız? Hayır. Burda sayılardan belli olmayan şey, canımızın ilk anda düşüp, sonra zamanla geri geldiği. Eğer ki düşük levellarda ters bir yerde ultinize güvenmeye kalkar ve ignite yerseniz tabi ki işe yaramaz. Buna bir de spirit visage eklerseniz full hp deyken 30% kar ederken, yarı hp deyken 42% fazladan HP kazanırsınız.
    Tabi bu size atılan ignitelar, takımınızdaki carrylerin lifesteal yapmasını, sona benzeri bir karakterin diğer oyunculara daha fazla heal atmasını sağlayabilir, ki bu da bir frontline için çok kötü bir şey değil. (Ayrıca Carry’e giden 410 damage’ı da siz almış olursunuz.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 23 Mart 2013; 17:46:11 >







  • Eline sağlık.
  • Ellerine sağlık.Güzel rehber olmuş.
  • Guzel konu takipteyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence rehber eksik . öyle her oyunda mundo alınmaz yani ne durumda alıcaz kime karşı alıcaz falan bir yazsaydın iyi olurdu

    bide benim fikrimi ekliyim konudan bağımsız:

    ayrıca toplane e de e fullerseniz kendinizi öldürürsnüz 3-5 saniyelik ad için. q fullemek en mantıklısı bence uzaktan vurup kaçarsın.
  • Detaylı olmuş birazda foto attıraydın iyi olurdu

    Ayrıca:http://www.lolking.net/summoner/na/384988#profile 5000+ mundo oyunu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NDS

    Detaylı olmuş birazda foto attıraydın iyi olurdu

    Ayrıca:http://www.lolking.net/summoner/na/384988#profile 5000+ mundo oyunu

    Açıkçası liandry's i ondan gördüm. Ben Rylai falan alıyodum o zamana kadar. -S3 itemlarıyla aram pek iyi değil :( -

    Edit: S2 de en çok oynadıgım karakter falan tabi Mundo. Orası ayrı. (Toplamda 2k oyun atmış birisi olarak 5000 ile yarışmam imkansız tabi.)

    @Tarakye, Mundo'nun top lane eşleşmelerinin çoğu yetenek eşleşmesi. En çok zorlayacak karakterler ise klasik 1-6 arası çok rahat poke yapabilecek ve cevap veremeyeceğiniz karakterler. Onun dışında 1v2 lane değiştirmişliğim falan da vardır kendisiyle, çok kötü değil. Başlangıç itemlarını ona göre ayarladığın sürece.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 23 Mart 2013; 17:56:50 >




  • Güzel bi guide olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel rehber olmus. Mundonun S3 de Jungle yetenegini kaybetmesine muteakip Top Lane de varolma savasini surdurebilmesi icin guzel bir guide. Rakipdeki bircok brust ve planli ganklere karsi ayakta kalabilirse, yani oyunun early ve mid kismini atlatabilirse late game in en dayanikli herolarindan birisi oldugu asikar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PhTx3

    quote:

    Orijinalden alıntı: NDS

    Detaylı olmuş birazda foto attıraydın iyi olurdu

    Ayrıca:http://www.lolking.net/summoner/na/384988#profile 5000+ mundo oyunu

    Açıkçası liandry's i ondan gördüm. Ben Rylai falan alıyodum o zamana kadar. -S3 itemlarıyla aram pek iyi değil :( -

    Edit: S2 de en çok oynadıgım karakter falan tabi Mundo. Orası ayrı. (Toplamda 2k oyun atmış birisi olarak 5000 ile yarışmam imkansız tabi.)

    @Tarakye, Mundo'nun top lane eşleşmelerinin çoğu yetenek eşleşmesi. En çok zorlayacak karakterler ise klasik 1-6 arası çok rahat poke yapabilecek ve cevap veremeyeceğiniz karakterler. Onun dışında 1v2 lane değiştirmişliğim falan da vardır kendisiyle, çok kötü değil. Başlangıç itemlarını ona göre ayarladığın sürece.

    oynayıs bıcımı olarak detay verebılırmısın top mundo bende denedım ama pek yapamadım yada varsa elınde ornek bır ıkı macın lolreplay lınklerınıde verebılırmısın?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: subetai
    oynayıs bıcımı olarak detay verebılırmısın top mundo bende denedım ama pek yapamadım yada varsa elınde ornek bır ıkı macın lolreplay lınklerınıde verebılırmısın?


    Eşleşme ilk levellarda vurabilen bir şey ise 9 pot + ward ile lane gidiyorum genelde. Eğer ki geri düşersen ve kapışmak istemezsen uzaktan Q ile last hit atmaya, onun dışında dengeli bir şekilde rakip oyuncuya bir kaç tane cleaver tutturmaya çalışıyosun. % damage attığı için zaten bir 2 tane üst üste vurabilirsen pot basmak zorunda kalırlar. Eğer ki pot gelmez ise Agresifleşebilir, hatta öldürebilirsin karşındaki rakibi.

    Farm lane i gelirse ya da early de çok fazla güçlü olmayan, Malphite benzeri bir şeyler gelirse, mümkün oldukça agresif oynamaya çalış. Bu sefer de genellikle 1 tane kırmızı pot + potlarla başlıyorum. Karşımdaki adamın oyun hakkında yeterince bilgisi var ise ya da kesemeyecek gibiysem W full leyip adamı pushlamayı, sonrasında adamların junglera gank gitmeyi tercih edebiliyorum.
    Sonra eşleşmeye bağlı olarak Ignite baitleyip (Ulti açıp adama 2 tane vurursan genelde atıyorlar ignite, atmazsa biraz daha kovalayabilirsin, o zaman atarlar.), ulti tekrar geldiğinde all-in yapabilirsin.


    Aklına gelen bir kaç tane rakip champion var ise söylersen ona göre değerlendirebilirim. Kendi adıma, karşısında hiç bir karakter ile rahat oynayamadığım Teemo, Yorick ve Zed dışında o kadar büyük sorun yaratan bir karakter ile karşılaşmadım. (Elise ve Rumble güçlü denebilir, ama yine de ölmeden yakın seviye de farm yapabiliyorsun.)




  • Birkaç resim ile çok daha iyi olacağına inanıyorum.
  • ellerine sağlık hocam :) şaka maka 20 tane rün sayfanın 20 si de dolu mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tkillas

    ellerine sağlık hocam :) şaka maka 20 tane rün sayfanın 20 si de dolu mu

    3 tane boş sayfa var, diğerleri dolu. Ryze falan için ayrı page yapmaya üşendim açıkçası.
    Ama yakında full health regen için bi tane page yapmayı planlıyorum, aram girince insanları troll lemek adına.
  • Güzel rehber. Başlık puntolarını birer ikişer arttırsan daha kolay olurdu okuması.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sir balık

    Güzel rehber. Başlık puntolarını birer ikişer arttırsan daha kolay olurdu okuması.

    Arttırmıştım, sonra konuyu açınca bug a girdi köşeli parantezler, sizelar falan gelmeye başladı. Size 2 den fazla yapamıyorum ne yazık ki :/

    [size=3]Gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PhTx3

    quote:

    Orijinalden alıntı: sir balık

    Güzel rehber. Başlık puntolarını birer ikişer arttırsan daha kolay olurdu okuması.

    Arttırmıştım, sonra konuyu açınca bug a girdi köşeli parantezler, sizelar falan gelmeye başladı. Size 2 den fazla yapamıyorum ne yazık ki :/

    [size=3]Gibi

    Boşver hocam önemli olan içerik
  • Eline sağlık.Emek verilmiş, faydalı, güzel bir rehber.
  • Guzel rehber mundoyu severim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkhınho -- 23 Mart 2013; 22:15:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guzel rehber.Mundo jungleda daha iyi bence topta melee lere karsi ustunluk saglayabilir ama q sunu dodgelarlarsa etkisi dusuyor.Lanede bunu yapmakta cok zor degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.