Şimdi Ara

American Truck Simulator (2016) [ANA KONU] (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.785
Cevap
79
Favori
116.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • The International LT® Geldi!


    Sürücüleri uzun mesafelerde daha konforlu ve üretken tutmak için tasarlanan ve üretilen International LT® , International Trucks'ın bugüne kadar sunduğu en sürücü ve çalışma süresi odaklı kamyondur. Bugün, size en yakın American Truck Simulator International Trucks bayisinde kamyonun mevcut olduğunu duyurmaktan heyecan duyuyoruz.


    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]
    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]

    Sezgisel kontroller, gelişmiş görünürlük, sessiz bir kabin, parmaklarınızın ucunda kritik bilgiler ve düzinelerce başka akıllı özellik ile LT® Serisi, uzun veya kısa herhangi bir yolculukta sürücüyü rahat ve kontrol altında tutmayı sağlar.


    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]
    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]
    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]

    Oyunumuzdaki sanal uygulaması, 7 şasi varyantı, 3 farklı kabin tipi ve 3 iç mekan seçeneği (Classic, Diamond ve Black Cherry) dahil olmak üzere çok çeşitli konfigürasyonları içerir. LT ayrıca çeşitli dış ayar seçenekleriyle birlikte gelir.


    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]
    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]
    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]

    International LT®, American Truck Simulator'ın her sahibi için ücretsiz bir DLC eklentisidir. Kitaplığınıza bu yeni eklemeyi almak için Steam İstemcinizde (bazı kullanıcılar için yeniden başlatma gerektirebilir) en son güncellemeyi bulun.


    The International LT®'yi American Truck Simulator'a özel konuk lisanslama yöneticimiz Oscar ile karşılayan bir canlı yayına ev sahipliği yapacağız! Bir sürüş için bize katılmayı ve bu yeni eklentinin özellikleri hakkında daha fazla bilgi edinmeyi ve bu kamyonları simimize nasıl getirdiğimize dair perde arkasını incelemeyi unutmayın! 2 Eylül Perşembe günü saat 18:00'den itibaren Twitch ve YouTube kanallarımızda bize katılın.


    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]

    American Truck Simulator'da The International LT® ile ilk yolculuklarınızı sosyal medya sayfalarımızda (ATS Facebook , Twitter , Instagram) paylaşmanızı da çok isteriz , bu yüzden bizi etiketlemeyi unutmayın!


    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]
    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]
    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]
    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]

    International® ve tüm International Truck ticari markaları, INTERNATIONAL TRUCK INTELLECTUAL PROPERTY COMPANY, LLC tarafından lisanslanan ticari markalardır.





  • American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]
  • Wyoming Etkinliği



    Yarın, 7 Eylül'de yayınlanacak olan, yeni Wyoming DLC'mizin, en son World Of Trucks etkinliği olan Seyir Wyoming Yolculuk Etkinliğine katılarak kutlamamıza yardımcı olun! Zengin ekonomisine katkıda bulunurken, Rocky Mountain meraları ve High Plains'in hakim olduğu bu dinamik ve hayranlık uyandıran vahşi güzellikte yolculuk edin.

    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]

    #BestCommunityEver'ımızdan, Wyoming'deki herhangi bir şehre veya şehirden kargo teslim ederek toplam 80.000.000 mil (128.747.520 km) topluluk hedefine ulaşmasını istiyoruz .


    #CrusingWyoming'de, hayvancılık ve tarım ürünleri gibi kargoların yanı sıra demiryolu, maden, madencilik ve kimya endüstrilerini destekleyen malzemeleri taşıyan bazı kilit endüstrilerine katılma fırsatına sahip olacaksınız. Wyoming ayrıca, o bölgenin ilgi çekici yerlerini öne çıkaran, sinematik ara sahnelerle tasarlanmış birçok yeni izleme platformu sunuyor. Bunlardan bazıları:​

    • Big Horn Ulusal Ormanı, Bighorn Dağları, Rocky Dağları'nın kardeş aralığıdır.​
    • Grand Teton Ulusal Parkı, Hayal Gücü Dağları olarak tanımlanır.​
    • Yaklaşık 900 fit yüksekliğinde olan Devils Tower, popüler bir turistik ve tırmanma cazibe merkezidir.​
    • Hell's Half Acre, derin vadiler, mağaralar, kaya oluşumları ve aşınmış topraktan oluşan jeolojik bir merak.​

    Üstelik tüm bunlar olurken yine kendi treylerinizi harici piyasada kullanabilirsiniz!


    Wyoming DLC'de ziyaret edilecek 10 harika yeni şehir var ve kişisel hedefinizi tamamladığınız için özel bir ödül sunuyoruz; bu şehirlerin her birine veya her birinden bir iş teslim etmenizi gerektirecek.Etkinlik için tüm işler 100 mil (161 km) veya daha fazla olmalıdır ve kurallara göz atmayı unutmayın.


    Wyoming, Eşitlik Devleti, American Truck Simulator'a en son eklentimiz.Yakıtınızı doldurup bu yeni maceraya hazırlanırken, ruhen yanınızda olacağımızı bilin.Bu inanılmaz vahşi, çeşitli ve güzel eyaletteki yolculuklarınız hakkında bilgi edinmek için gerçekten sabırsızlanıyoruz.

    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]

    Kurallar


    American Truck Simulator'da World of Trucks bağlantılı bir profille Harici Sözleşmeleri veya Harici Piyasayı kullanarak, topluluğun hedefi, Wyoming'deki herhangi bir şehre veya şehirden kargo teslim ederek 80.000.000 mil (128.747.520 km) yol kat etmektir.


    Bir oyuncu, 10 Wyoming şehrinin her birine veya her birinden teslimatı tamamladığında, kişisel hedefine ulaşacaktır.


    Etkinlik için tüm işler en az 100 mil (161 km) veya daha fazla olmalıdır.

    World of Trucks profilinizdeki Seyir Defterinizi kullanarak son teslimatlarınızın bu koşulları karşılayıp karşılamadığını kontrol edebilirsiniz .


    Ödüller:


    Kişisel hedef: 10 Wyoming şehrinin her birine veya her birinden kargo teslim eden oyuncular, kişisel bir World of Trucks Başarımı ve güzel bir Wyoming Bizon temalı ATS kamyon boya işi Steam envanter öğesi kazanacaklar.


    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]

    Topluluk hedefi : Wyoming'deki 10 şehirden herhangi birine veya herhangi birinden yapılan teslimatlar sırasında 80.000.000 mil (128.747.520 km) sürüş hedefine ulaşıldığında ve oyuncu kişisel hedefine de ulaştıysa, asılı bir Jade Bison süsü alacaklardır. Steam envanter öğesi.


    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]

    Etkinlik 8 Kasım Pazartesi günü saat 02:59 UTC'de sona erecektir .


    Wyoming'deki keşif yolculuklarınız hakkında sizden haber alacağımıza güveniyoruz, bu inanılmaz derecede çeşitlidir ve bu güzel yeni harita alanında gezinirken daha fazla fotoğrafınızı görmek için sabırsızlanıyoruz! FacebookTwitter ve Instagram profillerimizde #CruisingWyoming hashtag'ini kullanarak ekran görüntülerinizi ve videolarınızı bizimle paylaşın ve en sevdiklerimizi paylaşalım (hatta bazılarını gelecekteki bir blog gönderisinde sunabiliriz!).





  • Aldık bakalımAmerican Truck Simulator (2016) [ANA KONU] 


    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]
  • Dlcleri ilk günden alıyorum tümünü alanlar olarak indirim beklemek mantıksız

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynen aldık bakalım yola çıkalım biraz gezelim bugün.

  • ETS'yi saatlerce oynamıştım, şu oyun ets'den daha çok ilgimi çekiyordu ama SCS nin para gözlülüğü yüzünden saldım bıraktım tamamen dlc satın almayı. Millet 2K'ya küfür ediyor NBA'da yaptığı çakallıklardan dolayı ama bunun aşağı kalır yanı yok. Yanlış anlaşılmasın dlc fiyatından dolayı bunu demiyorum şimdi güncel kurdan adamlar satsa böyle olurdu bu fiyata satıyor demeyin. Benim garibime giden olay tır oyunu yapıp eyaletleri tek tek parayla satmak. Bu şeye benziyor EA'nın yeni Fifa yapıyoruz ama sadece iki takım olacak kalan takımları parayla alacaksınız yoksa sadece antrenman maçı yaparsınız veya aynı takımla oynarsınız demesi gibi. Daha da garibime giden EA'ya 2K ya saydıran millet SCS'ye çok sıcak bakıyor bunu anlayamıyorum. Tır oyununun bütün olayı yollar zaten hani istediğim bişe ekstra bi özelliğin getirilip para ile satılıyor olması değil. ETS'de en azından base oyunda geniş bir alan vardı dlc'ler bile olmasa yine sıkılmadan oynanıyordu. Bunda direk eyalet eyalet gitti adamlar şaka gibi.





  • -Bane kullanıcısına yanıt

    Ets ilk çıktığında avrupanın birçok yeri haritaya dahildi ve ücretsizdi.Ats nin bu konuda eksik olmasını şirketin deneyim kazanıp kitlenin dlc almaya çok sıcak baktığını anlamasıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Baya bi zaman önce bende buna benzer bir serzeniş yapmıştım.

    Arada bedava dlc verdiler fakat bu uygulama çok kısıtlı kaldı, en azından kampanyaları çok tutup eyalet sayısını kolayca artırabilmemizi sağlasalar yararlı olabilir. Aslında şikayet az olsa da insanlar ats den uzak durarak pasif tepkilerini veriyor. Multiplayere girdiğinizde bariz bir tenhalık var ats serverlarında.

  • American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]
  • [ATS/ETS 2] Volvo Construction Equipment DLC


    2 oyunda varsa ats ve ets2 için tek pakette var 18 tl 2 oyun için


    American Truck Simulator - Volvo Construction Equipment Steam'de (steampowered.com)


    VOLVO CONSTRUCTİON EQUİPMENT BUNDLE PAKET


    Volvo Construction Equipment Bundle Steam'de (steampowered.com)


    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]SCS Softwareyoutube
    Volvo Construction Equipment is among the world’s leading manufacturers of articulated haulers and wheel loaders, and one of the world’s foremost manufacturers of excavation equipment, road development machines, and compact construction equipment. Today we are excited to announce the arrival of this premium brand to American Truck Simulator! The Volvo Construction Equipment DLC includes 5 different branded construction machinery from Volvo CE's line-up for drivers to haul and deliver across the USA, plus 2 extra cargoes featuring an excavator bucket and some heavy machinery tires. Read more at https://blog.scssoft.com/2021/09/ats-ets2-volvo-construction-equipment.html
    https://www.youtube.com/watch?v=6H2KtSajdLs&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 26 Eylül 2021; 2:19:58 >




  • 1.42 tam sürüm çıktı ats ve ets2 için. en çok merak ettiğim direksiyonlara gelen ayarlar güncellemesiAmerican Truck Simulator (2016) [ANA KONU] 


    Ekleme. direksiyon hissiyatı süper olmuş kasisler bile hissediliyorAmerican Truck Simulator (2016) [ANA KONU] 

     artı direksiyon merkezleme düşük hız ve yüksek hızda ayrı ayrı ayar gelmiş böyle olması gerekirdi bravoAmerican Truck Simulator (2016) [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 22 Ekim 2021; 0:35:12 >
  • American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]
  • Hudut34 kullanıcısına yanıt

    ETS 2 ilk çıktığında harita büyük ama "yavan"dı. Sonradan gelen DLC haritaları ile orijinal harita arasında çok büyük farklar vardı.

    ATS ilk çıktığında gerçekten aşırı boş çıktı. Bir hevesle aldım ama 2 tane çekici ve sanırım tek eyalet vardı. Yine de şimdi epey toparladılar.

    Evet harita DLC'lerinin paralı olmasına ben de bayılmıyorum ama en azından çıkan haritalar verilen paraya değiyor. Bir eyaletten diğerine girince bunu hissedebiliyor insan.


    Ayrıca her çıkan eyaleti hemen almak istemezseniz, yani 2-3 DLC geriden gelirseniz indirim dönemlerinde eyalet başı 8-9 lira gibi rakamlara haritayı büyütebilirsiniz.


    Mesela şu anda hiç DLC almamış halinizle 41,70 TL'ye ana oyun dahil 3 eyaleti (Idaho, Washington, Oregon) ve 2 de çerezlik DLC'yi alabiliyorsunuz. Ana oyunu düşünce 30 liradan ucuza 3 eyalet 2 DLC almış oluyorsunuz. New Mexico eyaleti de 9 lira civarı. Yani kabaca 40 liraya 4 eyalet alabiliyorsunuz ki bence makul.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 3 Ocak 2022; 2:1:8 >




  • American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]
  • American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]
  • American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]bozcaadaliyoutube
    American Truck Simulator Kulaklıkları tak kural dışı gidicez.''Logitech F710''
    https://www.youtube.com/watch?v=hD2nr8m5N3k&feature=youtu.be
  • The International® 9900i has arrived!



    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]
    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]steamcommunity.com
    Steam :: American Truck Simulator :: The International® 9900i has arrived!
    https://steamcommunity.com/games/americantrucksimulator/announcements/detail/3102423431598119196
  • Montana zengin bir tarımsal mirasa sahiptir. Çiftçilik, her yıl Montana ekonomisine iki milyar dolara yakın katkıda bulunan hayvancılık ve mahsul üretimi ile Devlet ekonomisinin her zaman önemli bir parçası olmuştur! Tahmin edebileceğiniz gibi, kamyoncular bu sektörde çok önemli bir rol oynamaktadır.



    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]

    Eyalet çok çeşitli bitki ve tahıl üretirken, American Truck Simulator için yakında çıkacak olan Montana DLC'mizde oyuncuların teslim etmesine yardımcı olabilecek benzersiz bir ürün var. Peki bu eyalette çiftçiliğin nesi bu kadar tatlı? Şeker! Montana, sabah çayınızın içine attığınız çaydan, kek ve kurabiyelerin üzerine serpiştirmeye kadar, şeker kamışına harika bir alternatif olan Şeker Pancarı yetiştirmesiyle tanınır; daha tropikal bir iklim gerektirir.


    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]
    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]


    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]

    Kökler büyüdükten, depolandıktan ve işlenmeye hazır kabul edildikten sonra, oyuncuların da teslim edebileceği büyük bir şeker işleme tesisine nakledilir. Bu işleme tesisleri, her sezon yaklaşık 260 milyon pound şeker ve 120.000 ton tarım ürünü üretiyor. Nihai sonuç daha sonra ülke çapında gönderilir.


    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]
    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]


    Tahıl asansörleri, sürücülerin teslimat yapabileceği başka bir yer olacak. Bu önemli depolama tesisleri, herhangi bir zamanda binlerce ton tahılı depolayabilir ve bu tahıllar daha sonra trenler veya kamyonlar kullanılarak ülke geneline dağıtılır.


    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]
    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]
    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]

    Montana'daki sürücülerin teslimat yapabileceği tek çiftlik şeker ve tahıl değil. Kamyoncular eyalet çapında çok çeşitli çiftlikleri keşfetmeyi bekleyebilirler.

    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]
    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]
    American Truck Simulator (2016) [ANA KONU]



    Bir dahaki sefere tabağınıza tatlı bir şey koyduğunuz zaman düşünün Montana'dan gelmiş olabilir! Yakın gelecekte sizinle daha fazla Montana paylaşmayı umuyoruz. Resmi Steam mağaza sayfasını kontrol ettiğinizden emin olun ve bizi desteklemek istiyorsanız Montana'yı Steam İstek Listenize eklediğinizden emin olun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 2 Nisan 2022; 2:18:9 >




  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Bari tarih gelseydi artık

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt

    belli değil diyorAmerican Truck Simulator (2016) [ANA KONU] 

  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.