Şimdi Ara

tarife ve operatör seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar selamlar;

    mevcutta vodafone üzerinde faturasız bir görüşme hattım var. ayda 20 liraya her yüne 500dk gibi bir avantaj ile kullanıyorum.

    bunun yanında yine internet ihtiyacımı gidermek için vodafone'dan aldığım bir de vodem hattım var. bunda da, aylık 6 gb interneti 45 lira gibi (niyeyse reklamlarda hep bu rakamlar geçiyor da, fatura gelince bu rakamları bir türlü tutturamıyorlar. 45 lira denen hizmetin faturası fatura stop özelliği olduğundan tarife aşılmadığı halde 54 lira geldi, daha arayıp hesabını sormadım, sıra ona da gelecek, vergi-mergi zırvalayacaklar bir şeyler de, ben de "bu vergileri, biz hattı alırken niye söylemiyorsunuz da faturada sürpriz yapıyorsunuz" diye bayaa bir çemkireceğim, neyse konumuza dönersek) bir fiyatla kullanıyorum.

    şimdi yeni bir akıllı telefon aldım. malumunuz akıllı telefon olunca internetsiz olmuyor.

    bu nedenle, bu sahip olduğum iki hattı ayrı ayrı kullanmak ve telefonda netten yoksun kalmak yerine, vodem hattımı kapatıp, görüşme hattımı hem görüşme hem de internet yapıp, interneti mobil olduğumda telefondan, evde olduğumda ise telefondan wi-fi paylaştırıp bilgisayarlarda kullanmak niyetindeyim.

    fakat bununla ilgili vodafone abone merkezinde sordum, doğru dürüst dinleme zahmetine bile katlanmadan "yok, olmaz" filan dediler, müşteri hizmetleri "olur, olur" dedi...

    velhasılı, özetle, faturalı ya da faturasız, aynı hat üzerinde belli bir sabit ücretle en az aylık 500 dk konuşma ve yine en az 4 gb internet istiyorum. fakat operatörlerin "telefondan internet" tarifeleri ne hikmetse maksimum 1 gb ile sınırlı nerdeyse...

    avea'nın ise, 22tl gibi bir fiyata 500dk, 500sms, sınırsız internet gibi bir de tarifesi var. (1 gb'tan sonra adil kullanım muhabbetinden dolayı hız düşüyor ama, sonuçta hangi operatör bunu haberli ya da habersiz yapmıyor ki? o nedenle o kısma çok takılmıyorum). bu tarifedeki "sınırsız internet" kısmı inanılmaz cezbediyor. fakat bir yandan da avea'nın malum kapsama sorunlarından dolayı acayip tırsıyorum. (vodafone'dan önce avea'da idim ve ankara'nın en merkezi yerlerinden birinde oturmama rağmen evimde bir tek avea'nın 3G'si yoktu. o kadar yazışmama rağmen "ilettik, ilgileniyoruz" teranelerine kızıp "size iyi ilgilenmeler" diyerek vodafone'a geçmiştim).

    uzattım biraz; sonuç olarak arzu ettiğim şekliyle uygun fiyata, aylık belli bir süre konuşma ve adam akıllı kotaya sahip ya da kotasız internet kullanan var mı? varsa tarifeleriniz neler? neyi tavsiye edersiniz? çok dolaştım operatörlerin sitelerinde ama ola ki, benim görmeyip, atladığım, sizin gördüğünüz bildiğiniz neler var?

    ilgi ve cevaplar için şimdiden teşekkürler...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.