Şimdi Ara

Wireless Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar wireless ile ilgili bir sorunum var. Uydunet kullanıyorum netmaster docsis 3.0 bir modemim var. Normal internette gezerken, download falan gayet güzel sorunsuz kopmadan gidiyor. (arada yavaşlıyor ama önemli değil o kadar) Ama bir online oyuna (League of Legends) girdiğimde, oyun başlayıp 5 dk geçtiğinde wireless kopuyor. Alt tab yapıp bakıyorum wireless ağımızdan disconnect oluyor, ağ sorunu falan da vermiyor. Sonra, ya 15-20 sn sonra geri giriyor ya da ağ bağlantısını yapamıyor. Bağlansa da kısa aralıklarla tekrar aynı şeyi yapıyor. Oyunun içine ediyor. Oyunda değilken hiç disconnect olduğunu görmedim daha. Sizce böyle bir şeyin olması mümkün mü? Sadece oyunda internetin kopması? Yardım ederseniz sevinirim.

    Not: Virüs programı kullanıyorum. Norton Internet Security 2013



  • quote:

    Orijinalden alıntı: pipoTTi

    Arkadaşlar wireless ile ilgili bir sorunum var. Uydunet kullanıyorum netmaster docsis 3.0 bir modemim var. Normal internette gezerken, download falan gayet güzel sorunsuz kopmadan gidiyor. (arada yavaşlıyor ama önemli değil o kadar) Ama bir online oyuna (League of Legends) girdiğimde, oyun başlayıp 5 dk geçtiğinde wireless kopuyor. Alt tab yapıp bakıyorum wireless ağımızdan disconnect oluyor, ağ sorunu falan da vermiyor. Sonra, ya 15-20 sn sonra geri giriyor ya da ağ bağlantısını yapamıyor. Bağlansa da kısa aralıklarla tekrar aynı şeyi yapıyor. Oyunun içine ediyor. Oyunda değilken hiç disconnect olduğunu görmedim daha. Sizce böyle bir şeyin olması mümkün mü? Sadece oyunda internetin kopması? Yardım ederseniz sevinirim.

    Not: Virüs programı kullanıyorum. Norton Internet Security 2013

    Sayın Kullanıcımız,

    Online oyunlar yoğun paket alış-verişi sağladığından, bir hat sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Kablolu olarak bağlandığınızda aynı sorunun yaşanıp yaşanmadığı test edilmelidir. Konuyla ilgili en temel çözüm oyunun server'ına ait olan portun yönlendirilmesidir.

    Ayrıca eğer Premium olarak oyunu oynamıyorsanız sistemde lag oluşacağından anti-virüs de bu bağlantı hatasını verdirebilir.

    Modem ile alakalı yapmış olduğunuz ayarların kontrolü ve ayrıntılı bilgilendirme için NetMASTER Destek Hattı'nı arayabilirsiniz. Destek hattımız her gün 08:00 - 22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

    0216 366 66 96
    destek@netmaster.com.tr

    Saygılarımızla,




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.