Şimdi Ara

Türkcell menü mesajı devamlı geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 2 gündür türkcell menü başlığı ile telefonuma mesaj geliyor 19 tl ye 1500 dk konuşmak için bu mesajı onaylayın gibi birşey tamam diyorum iptal diyorum olmuyor. müşteri hizmetlerini aradım reklam mesajlarını ve tarife mesajlarını kapattıklarını söylediler düzelmedi hücme mesajlarını kapattım düzelmedi. bu şekilde bir olay başına gelen varmıdır acaba? Mesaj direk ekrana geliyor yani normal sms olarak değil flash mesaj gibi.



  • Emin değilim ama bir de mesaj ayarlarından bilgi mesajlarını kapatmayı dene.Ayrıca Online işlemlerden Tanıtım mesajlarının hepsini kapat.Özellikle Service Booster denen kısmı kapat.Bana da bu türden hücre mesajları geliyordu.Bunları yaptıktan sonra bütün mesajlar kesildi.

     Türkcell menü mesajı devamlı geliyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kara-Kedi

    Emin değilim ama bir de mesaj ayarlarından bilgi mesajlarını kapatmayı dene.Ayrıca Online işlemlerden Tanıtım mesajlarının hepsini kapat.Özellikle Service Booster denen kısmı kapat.Bana da bu türden hücre mesajları geliyordu.Bunları yaptıktan sonra bütün mesajlar kesildi.

     Türkcell menü mesajı devamlı geliyor


    yaptım ama maalesef. telefona format atmadan çözülecek gibi değil kayıt açacak turkcell yarın arayacağım bakalım. genel merkezemi gönderecez birşeyler deyip durdu mh.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.