Şimdi Ara

Nokia'dan Samsung'a ilginç gönderme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
3.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bence fotoda samsung nokianın başka bişeyine bakıyor niyetide kopya çekmek değil biri nokiayı uyarsın...

  • Nokia kimdiki arkadaslar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LİVERPOOLYWNA -- 17 Mart 2013; 0:27:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung ondan bundan çala çala adam oldu resmen.. bu güne kadar mobile sektörde samsung teknolojisi diye birşey duymadım

  • Günün sonunda kazanan gene samsung( S3 ) olunca bu gibi şeyler firmalar arasında oyundan ibaret kalıyor. L920 den sonra ki gelecek olan amiral gemisi L920 den daha fazla ne sunacakki Windows phone 8 gelişmedikten sonra... Nokıa kamera ile müşteri çekerse çeker yoksa bir yenilik görünmüyor ( 41 Mp kameralı Lumia )

  • geç bunları, dual camera özelliğini ilk lg söyledi şimdi samsung kendi bulmuş gibi reklam yapıyor,samsung o laylon arka kapağıyla Mars'ta belki kablosuz şarj yapar,yok ilk demişmiş de sonra Nokia yapmış da..geçin bunları,samsung s4 ile iyi görünen ve kalite hissi veren bir kasa yapmış,ama bu kadar uyduruk haberlere de ağzımla gülmek istemiyorum neowin.net midir nedir ne biçim siteyse artık,palm bulmuş işte,samansung işine baksın haber yapıcılar da bir kaç sazan hariç bizi aptal yerine koymasın yeter..:))

  • htc nokia sırada kim var zamnanında android e geçmiş olsa idi şimdi 1.sıraya yerleşirdi kesinlikle geçmedide ne oldu yine amerikanın işletim sisteminde karar kıldı.değişen ne hiçbirşey.yaptığı telefonlara sözüm yok wp serisine özellikle ama tasarım sistem bir bütündür wp ile uyumu yakalamış olabilir ama uygulama geliştiricileri baya bir yormaları lazım.

  • şimdi nokia ya "kumda oyna diyen" bile çıkmış birazcık düşünerek konuşmalarını rica ediyorum çok geriyeden başlıcam 6600 ın ilk çıktığı yıllara gitsinler nokia hep zirvedeydi 6600la yapmadığımız iş yoktu zamanında ne oyunlar vardı ngage oyunlarımı dersin kamera üzerinden oynanan değişik oyunlarmı dersin şimdi çıkarttıkları tv yi kumanda gibi kontrol etme olayımı dersin 10 sene öncesi için bunlar çok büyük olaylardı telefon adeta şimdiki android gibi herşeyi kapsıyordu hem mp3 çalar hem oyun hem telefon hem gitar akort u için bile kullanabiliyordun :)

    ek olarak şimdide eskiden de her zaman nokia sağlam telefonlar üretmiştir s3 gibi elinden düşünce hiç birinin ekranı patlamaz 500 lira istemezler verdiğiniz paranın her zaman hakkını verir benim 1o senelik 6600 ım hala evde hala orjinal parçalarıyla sorunsuz çalışıyor pili bile orjinal, ayrıca ucuz dayanıklı telefonlar üretip el yakmamaya da özen göstermiştir

    şimdi gelelim samsunga son 2 senede yaptığı atılımlarla android işletim sistemini alıp donanımı basıp tek tip telefonlar üretip parayı kırdı şimdi yazılım olarak gelişiyor samsungun androidden önceki halini söylemeye gerek varmı telefon konusunda ? işletim sistemi rezillikti hiç bir telefonunu bırak almayı gerektiğinde bile kullanmadım şimdi androidle bir başarı yakaladı donanımı basıp androidi kur yolla ne bir sağlamlık ne bir hoparlör ne başka bir şey salla gitsin donanım var android var piyasa yer...

    yani nokia nın orjinalliğini şimdi donanımdan geri kalması yada android olmamasıyla nokiayı anında gömdüler ki hala kararlı bir şekilde windows ile farkını koruması sağlamlığını hala bozmamış olması rengarenk telefonlar farklı şeyler üretebilmesi kameralarda hala ilkler yapabilmesi gibi bir durumda var ve halada yoğun kullanımda, bazı arkadaşlar fazla fanboyluk yapıp hakkını yiyor elinde androidle doğan çocuklar şimdi nokia ya kumda oyna diyor :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 17 Mart 2013; 0:53:13 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

    Nokia ne hallere düşmüş, üzüldüm.


    çok dogru

  • Napacaktı adamlar kamerayı mamerayı yenilemeden aynı özellikte mi çıkaracaktı saçma bi eleştiri olmuş

  • http://3.bp.blogspot.com/-CIAvHm2xhV0/UD44yPvq9BI/AAAAAAAAC2U/va5lPXZ3EQk/s640/apple-samsung-ve-nokia-2583800.jpg


    haberdeki resmi görünce, aklıma bu geldi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: onsos1100

    samsung ondan bundan çala çala adam oldu resmen.. bu güne kadar mobile sektörde samsung teknolojisi diye birşey duymadım

    adama sorarlar senin ülken ne üretti diye?
  • Kim ne derse desin bu yılın en iyi telefonu HTC ONE

  • herşeyde olduğu gibi bir doyum noktası var. telefonlarda bu doyum noktasına geldi sayılır. s3 ten sonra s4 çok da heyecanlandırmadı. iphone 5 desen ekranı büyüdü. iyi kamera bence en önemli özellik. mp3 çalara zaten gerek kalmadı. lumia ile açıkçası artık kameramı kullanmıyorum. on numara full hd çekim yapıyorum.

  • kim ne derse desin nokia kadar yenilikci bir marka yok...

  • İnsanlar windows phone kullanmadan atı tutuyorlar işte. Bu sitenin baş editörü kendi twitterdan WP8 e laf atıyor almayın diyor.Sonra çıkıp Nokia ve HTC nin WP telefonlarına Editör seçimi ve Tavsiye eder veriyorlar. Bununla yetinmeyip şahsı muhterem ben geleceği görüyorum 3. büyük BB10 olcak diyor ki yaklaşık 1 senelik satış beklentisi resmi kanllardan 6,5 milyon ilan ediliyor Nokia'nın çinde toplam 2 çeyrekta sattığı rakam buna eşdeğer ve alt seviye Lumia 520 / 620 / 720 olmadan. Bilmiyorum DH ne zaman tutarlı hale gelecek ve doğruları yazacak.
  • bir yanda yenilikçi takımı apple sony nokia htc
    diğer yanda kopyalama takımı samsung lg huawei zte .
    yenilikler iyi anlatıldığında kullanışlı olduğunda çığır açar. ancak şu bir gerçek ki yeniliklere öncülük eden firmalar dış dünyaya kapalı ve güne ayak uyduramazsa müşteri her zaman hızlı bir şekilde günü kurtaran firmalara kayar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *Apple , acmadik dava atmadik b*k birakmaz
    *Lg, Samsung etkinlik reklamlarinin uzerine kendi reklamini koyar
    *Htc, fakir cicekci kiz gibi Samsung lansmaninda kahve dagitip kendi reklamini yapmaya calisir
    *Nokia desen ölmüs aglayani yok Samsung'dan prim yapmaya calisir

    Dunya devlerinin Samsung karsisinda dustugu duruma bakin hele... Daha bunun note 3 ü var s5 i var yazik la psikolojilerine ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kablosuz şarj çok saçma bir teknoloji. Kablolu uzaktan kumandadan bile daha kullanışsız.
    Telefonu kablolu şarj etmekle, bir aleti kabloya takıp üzerine telefon koymanın arasında ne fark var?
    Telefon üreticileri adam gibi batarya yapmayı öğrensiz. Cep telefonlarının ilk çıktığı günlere döndük, şarjı bir gün giden telefon mu olur?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu şirketlerin didişmesi beni bitirdi :D gelin kaynana gibiler :D

  • Samsung un,Apple ı trollemeye çalışması sonucu kendilerininde elinde sonunda karşılığını görecekleri belliydi.Bu şirketler atışmayı çok seviyorlar.Reklamın iyisi kötüsü olmaz sonuçta.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.