Şimdi Ara

Yine Bir Kız Konusu Yine Ben Bıktınız Ama Yardımlarınızı Esirgemeyin :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    2 Yıllık bir ilişkim var.Başlar da çok güzeldi.Şöyle özetlemek gerekirse toplamda 3 tane büyük hata yaptım.

    1=Bir kız vardı hoşlanmıştım eskiden tanıdığım ilk zamanlar böyle düşünmemiştim sonra birlikte takılmaya başladık sonra onun arkadaşları derken çok samimi olduk ve bir de baktım kardeş gibiyiz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor artık hiç o gözle bakmıyordum daha sonra bundan hoşladığım dönem birine anlatmıştım kız arkadaşım bu mesajları gördü ve 1. sarsılma gerçekleşti.

    2=Bunu atlattık(Tabi o kızlarla hiç görüşmedim tekrar) derken bir olay daha patlak verdi ayrıldık daha sonra benim arkadaşlarım çevremde oldular hep bu kız salak bu kız mal diyip durdular aptal kafam ağzımı açıp diyemedim bişey bu nasıl sevgi kardeşim dediğinizi duyar gibiyim kız bunları bildiği halde tekrar barıştı benle 2. sarsılma.

    3=Yüzüne karşı ufacık bi sebepten yalan söyledim(Mesaj hakkım olmadığını iddia ettim)Var deseydim hiç bir şey olmayacaktı ne kadar saçma dimi hastalığım da bu.YALAN SÖYLEMEK!Bıktığım durum da bu zaten

    4=Ve son olay uzak yerlerdeyiz(İzmir-İstanbul) Bana güvendi tam yoluna girdi her şey unuttu geçmişi derken tabi arada söylediğim yalanlar tekrar ortaya çıktı ki hiç bir şey yok hiç bir kızla konuşmama tahammül edemez hale geldi o eski arkadaşlarımla da erkek olanlar dahi yani(bir kaçı 11 yıllık arkadaşım) ve şuan her şeyi mahvettin tripleriyle karşı karşıyayım seviyorum ama yaptıklarım belki öküzlük belki şerefsizlik.

    Tekrarlamayacağıma söz versem de inanmaz inanamaz çünkü bir kez sarsıldı ama bu kızın hayatını ben mahvettim ben toparlamak istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum ayrılalım dediğim an konu değişiyor ayrılmak istemiyor yani oysa ki ben ayrılsın istiyorum tekrar üzmekten korkuyorum.

    OKUYAN GÖZLERİNİZ DERT GÖRMESİN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.İYİ FORUMLAR...







  • Lütfen yardım
  • Bu kadar hatadan sonra tek yapacağın

     Yine Bir Kız Konusu Yine Ben Bıktınız Ama Yardımlarınızı Esirgemeyin :(
  • Biraz uzun ama yardıma ihtiyacım var lütfen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Altın Orda

    Bu kadar hatadan sonra tek yapacağın

     Yine Bir Kız Konusu Yine Ben Bıktınız Ama Yardımlarınızı Esirgemeyin :(


    Mobilden giriyorum ama ciddi şeyler bekliyorum gerçekten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.