Şimdi Ara

Bodrum'a yerleşsek...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
6
Favori
40.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Düşünüyorum da , Bodrum a yerleşsek, yaz kış orada yaşasak nasıl olur acaba ? Yarımadanın neresi daha yaşanılır,başıma neler gelecek merak ediyorum..



  • hocam sakın gelme git didime falan bodrum cok bozuldu
    herkez bodrumda evine ayda 1 hırsız girer kekolar karına kızına laf atar ikoncanın biri gelir arabana carpar yasam zaten cok pahalı bodrumda sinle aksam dısarda bi yemek yiyeyim desen sahilde dünya para ödersin nerde oldugunu bilmiyorum ama sakın gelme buralara yaznı gel 1 hafta takıl sonra dön memleketine benden sana tavsiye
    Bodrumluyum
    Ailem çeşme’de yaşıyor. Boyalık mevkii’nde. 1,5 yıl once müstakil ev aldılar. Merkeze yürüyerek 10 - 12dk, arabayla 2-3dk. Kışın merkez ve alaçatı hariç tüm mahalleler in cin top oynuyor. Adam kessen kimse duymaz. Tek şikayetleri belediye. İyi çalışmıyor. Yol kenarları, boş araziler çöp içinde. Aşısız sokak köpekleri var. Mahalleler boş olduğu için sokak lambaları yanmıyor. Tek sıkıntı bunlar. Bir de geçen yaz sonu merkezdeki pazarlarda fiyatlar epey uçtu. 4 liralık domates 1 haftada 7 lira oldu. Karpuz kilosu 90 kuruştan 1,25’e çıktı her yerde. Çeşme’nin nesi güzel? Gelişmiyor. Gelişmedikçe göç vs almıyor. Zaten evler pahalı. Merkezde yeni yapılmış sıfır apartman dairesi almaya kalksan şu an 700 bin liradan başlıyor. Bir de Avm bile yok çeşme’de bu güzel bir şey.
  • Nasıl anlatsam,nerden başlasam, mmmm.....
    Bodrum Bodrum

    3 yıl yaşadım bodrum'da yazı ayrı kışı ayrı güzel.. eğer sakin bir yer arıyorsanız turgutreis yok ben her gece disko yapıcam derseniz bodrum un içinde yaşayabilirsiniz..

    şu alanya'da yaşıyorum acayip özledim bodrum'u ama burası da ayrı bir güzel
  • Bir de Bodrum da yaşayanların görüşlerini alsak. Bana fena birfikir değilmiş gibi geliyor...
  • hocam sakın gelme git didime falan bodrum cok bozuldu
    herkez bodrumda evine ayda 1 hırsız girer kekolar karına kızına laf atar ikoncanın biri gelir arabana carpar yasam zaten cok pahalı bodrumda sinle aksam dısarda bi yemek yiyeyim desen sahilde dünya para ödersin nerde oldugunu bilmiyorum ama sakın gelme buralara yaznı gel 1 hafta takıl sonra dön memleketine benden sana tavsiye
    Bodrumluyum
  • Yazın popüler tatil yerlerinde nereye gitsek benzer durumlarla karşılaşıyoruz.Ben Bodrum merkez değil de yalıkavak , turgutreis gibi daha kontrollü yerlerde sürekli yaşamak nasıl olur diye düşünüyorum..Araştırmalarım bu yönde.
  • yalıkavak hele hele turgut reis cok sakin yerler.
    benim de planlarımda bu iki yer var bakalım
  • Yalıkavak kadar güzel ve sakin yer görmedim orada temelli kalmak isterim vallahi
  • Kış ayları oldukça sakin geçiyormuş.Gerçi kışı insanların çoğu da işinde ve akşam dizi izlemekle geçiriyor.Özellikle yaz başlangıcı ile yaz bitişi eylül ekim aylarının çok güzel olacağını düşünüyorum.
  • Hocam vallahi bodrumun kısıda yazıda ayri güzel
  • bodrum merkezin büyük şehirlerden farkı yok çok pahalı. ayrıca kaldığımız otelin yerli bodrumlusu istanbuldan geldiğimizi duyunca bi ahh çekti o da istanbula hasretmiş meğerse :D şok olduk. ayrıca fethiyede karşılaştığımız ankaralı bi bayanda bize ' o güzel istanbulu bırakıp buraya tatilemi geldiniz' dedi. 2. şokuda orda yaşadık. benim imkanım olsa marmaris köylerinden birine yerleşirim.
  • İstanbul da yaşayanlar Bodrum ister,Bodrum da yaşayanlar ise İstanbul'u.İstanbulun her yerinden insan fışkırıyor,trafik hep sorun ,yaşam çekilmez halde.Bu nedenle Ege ve Akdeniz de yerleşsem diyorum ve önerilerinizi bekliyorum
  • bodrum merkez her zaman en iyisidir, yalıkavak ya da turgutreis ancak emekli olduktan sonra kalınacak yerlerdir, yazın yine bir şekilde idare edersin ama sezon bitince sıkıntıdan patlarsın ( ki bu iki yerin sezonu bodrum merkez ve gümbete göre çok daha kısadır)...o yüzden ben bodrum merkezi tavsiye ederim, marinanın yakınlarında bir ev bulabilirsen çok rahat edersin, zaten bir ucundan diğer ucu yürüyerek 20 dakikadır en fazla...maalesef keko ve hırsız sorunu giderek daha çok armaktadır fakat ne hikmetse polis de pek bişey yapmaz onlara...mekanların fiyatları biraz pahalı, esnaf lokantaları bile eskisi gibi pek makul değil artık...ama yine de yaşanacak en güzel yerlerden biridir bodrum...
  • Bu Bodrum yarımadasının yazın her yeri güzel de , kış aylarında bazı yerleri çok sıkıcı olur deniyor.
  • her sene yalıkavak ta bulunan bir insanım, yalıkavak çok huzurlu sakin bir yer, oldukca keyif alıyorum gitmekten. bir özlem gibi birşey oldu benim için.. Bir keresinde mayıs ayının sonlarındaydı önce didime gittim, didim oldukça hareketli ve güzeldi sıkılmadan 3-5 gün geçirdim. arkasından didimden yalıkavaka geçtim ve çarşısı gündüz adeta ölü şehirdi, oldukça sakindi yerli halk dışında fazla kimse yoktu. sezonundayken 2-3 hafta orada olan ben sezon başlamadan gittiğimde 2 günden sonra sıkıldım diyebilirim, bodrum, turgutreis gümbet yalıkavak gibi yerlere nazaran daha canlı sezon dışında da.. pahalılık konusuna bende katılıyorum. yerleşme planları uzun uzun yıllar sonra benimde kafamda var, tabi şu an için sadece düşünce..
  • Yalıkavak bir çok tanınmış insanın yerleştiği bir yer.Demek ki bir bildikleri var.Bana cazip gelmeye başladı..
  • tam benim konum ama paylaşım az olmuş. ben bu aralar didim'e ilgi duymaya başladım, daire fiyatları uygun geldi bana, fırsat bulursam haziran başında gitmek istiyorum nasıl bir yer diye..
  • Tatile giden bir arkadaşımın Didim için, plajda bir havlu koymaya yer yoktu demesi çok güldürmüştü beni...
  • Gideceğiniz yerde herhangi bir iş ile uğraşacakmısınız yoksa emekli durumları falan var mı ? Eger durumunuz iyi ise Marmaris ve çevre beldelerini araştırın derim.Bu sene tatil için Bülent Ortaçgilin yasadıgı yere gittik.Olmaz boyle bir yer ..Cennet gibi...Fakat kışın çok sessiz ,imiş.Ordaki balıkçık arkadaslar ile sohbet ederken öğrendım.Özellikle huzur arıyorsanız Marmarisde Selimiye Beldesini tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sanalisyan

    Nasıl anlatsam,nerden başlasam, mmmm.....
    Bodrum Bodrum

    3 yıl yaşadım bodrum'da yazı ayrı kışı ayrı güzel.. eğer sakin bir yer arıyorsanız turgutreis yok ben her gece disko yapıcam derseniz bodrum un içinde yaşayabilirsiniz..

    şu alanya'da yaşıyorum acayip özledim bodrum'u ama burası da ayrı bir güzel

    Ben de Alanya'dayım. Güzel memleket de... pek bi olay yok, özellikle kışın oldukça sıkıcı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolgambo

    Gideceğiniz yerde herhangi bir iş ile uğraşacakmısınız yoksa emekli durumları falan var mı ? Eger durumunuz iyi ise Marmaris ve çevre beldelerini araştırın derim.Bu sene tatil için Bülent Ortaçgilin yasadıgı yere gittik.Olmaz boyle bir yer ..Cennet gibi...Fakat kışın çok sessiz ,imiş.Ordaki balıkçık arkadaslar ile sohbet ederken öğrendım.Özellikle huzur arıyorsanız Marmarisde Selimiye Beldesini tavsiye ederim.

    Selimiye çok küçük bir yerleşme.Tam anlamıyla kışın sıkılmanın zirvesini yaşarsınız.Başka bir deyişle sıkıcı ama bu kadarıda fazla diyeceğinize eminim.üstelik Marmarise oldukça uzak ,tam bir tecrit olayı.Bodrum ise her tarafı en fazla 20 km , alternatif çok...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.