Şimdi Ara

sizce upgrade gerekli mi? amd x3 720, ati 5870, 4 gb ddr2 ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, şunu baştan belirteyim de, çok da önemli bir konu değildir. Vakti kısıtlı arkadaşlar okumayabilir. ama ben yine de danışmak için açmak istedim bu konuyu.

    elimde amd phenom 2 x3 720 işlemci, 4 gb ddr2 ram, ati hd 5870 ekran kartı mevcut. kasam cooler master rc 690, güç kaynağı da 550w bir güç kaynağı. adını şu anda hatırlamıyorum ama uygun fiyatına rağmen kaliteli bir psu idi. Bilgisayarım fena değil. windows 7 kullanırken bazen beni kızdırıyordu ama şu anda windows 8 kurulu ve oyun yüklemeleri bazen biraz yavaş kalıyor. onun dışında sıkıntısı yok gibi. gerçi, henüz çok az program yüklediğimi de belirtmek isterim.

    ama... upgrade isteği içimi sardı :). parçaları alalı da 3 seneyi geçmiş. anakart - işlemci ve ram'i elden çıkarıp amd fx 6300 işlemci ve 2x4gb ddr3 ram ve bunlara göre bir anakart almayı düşünüyorum. ek olarak bir de raid 0 yapabilecek bir harddisk ve kesintisiz güç kaynağı alma ihtimalim var. genellikle de strateji oyunları oynuyorum (starcraft 2, empire total war, xcom 3 enemy unknown gibi). ama gerçekten ihtiyaç yokken de upgrade yapmak da canımı sıkacak. (ekran kartını yenilemeyi düşünmüyorum)

    ne dersiniz, sizce upgrade yapmak gerekli mi?

    Teşekkürler.







  • anakartın desteklıyorsa x4 965 ıslemcı al devam et memnunsan sıstemınden bosa para harcama
  • Selam,

    Upgrade gerekliliği bence kişiden kişiye değişen bir durum. Benim için detay değil aldığım keyif önemlidir dersen upgrade yapma. Ama bi kaç fps düşüşü yaşadım aklıma takıldı diyosan ve paran varsa yap gitsin :)
  • Parçalar senin elinde upgrade yapıp yapmayacağını en iyi sen bilebilirsin. 1 sene sonra yeni konsollara uygun oyunlar çıkmaya başlayacak. O zaman donanım konusunda işler değişmeye başlayacaktır. Şuanda yeni sistem almak pek mantıklı değil aslında.
  • Teşekkürler beyler
    Görünüşe göre bilgisayarı zorlayacak ilk oyuna kadar bekleyeceğim ve ondan sonra en kısa zamanda yazdığım gibi parçalar alacağım.

    Herkese iyi geceler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.