Şimdi Ara

xperi go kaydı hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, telefonu pasaport kayıtlı olarak birkaç ay önce almıştım. Çarşamba günü ''telefonunuz kayıtsızdır'' diye mesaj geldi. Bende pasaport olmadığından kayıt ettirme imkanım yok. imei attırmak istedim bunun için telefonculara gittim ama bu telefona henüz program çıkmamış beklememi söylediler. şimdi bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Telefonu bu şekilde satsam alan olur mu? Ne kadar eder? Gerçi satmak istemiyorum çünkü telefon sıfır ayarında en ufak bir çizik dahi yok. Geçici kayıt yaptıramaz mıyım? en azından zaman kazanmış olurum. Yardımlarınızı bekliyorum.



  • forumda 6 aylık geçici kayıt yaptıranlar var araştır güvenilir bu işi devamlı yapan birisini bul mecbur nekadar güvenilir olmasada
  • telefonu sanalpazar üzerinden ''gökhan_kaya_88'' nickli bir şeref ve namus fakirinden almıştım. aldığımda durumu kendisine telefonla bildirdim. bana kaydın yeni yapıldığını, herhangi bir sorunda herzaman yardımcı olacağını şerefi üzerine yemin ederek söyledi. ama şimdi telefonun kaydının düştüğünü söyledim ben de mağdurum bana da böyle sattılar diye kıvırdı.
    daha sonra telefonun fotoğraflarını ve hesap numaramı istedi telefonu kendi adına sanalpazardan ilan açarak satabileceğini söyledi. ben de istediklerini gönderdim ve ilanı açtı. ilan süresi bittiğinde alan kişi ödemeyi yapmadı(395tl) tekrar ilanı açtı baktım aynı adam teklif vermiş. kendisine sorduğumda teklif verenin arkadaşı olduğunu söyleyince ilanı kaldırmasını söyledim.
    adam hala insanları kandırmaya çalışıyor.
    bütün bu olanları anlatmamdaki maksadım sizleri uyarmak. benim yaşadılarımı sizler yaşamayın.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.