Şimdi Ara

Tablet Usb Hub Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar benim tablet konusunda fazla bir bilgim yok ama elimde olan tablete usb çoklayıcı ile deri klavyeli kılıf ve mouse aynı anda bağlamak istiyorum ama normal usb hub çoklayıcı aldım ama çalışmadı. Bunu nasıl çözebilirim adaptörlü olan usb hub alsam çalıştırabilir miyim ?



  • Yardım edecek ve ya deneyen arkadaş yok mu kimse bir cevap vermemiş koskoca forum sitesinde.
  • aynı dert bendede var arkadasım tek basına calıstırabılıoyrm otg kablo ıle ama usb hub ı takınca gormuyor
  • Voltaj yetersiz geliyor olabilir, ben hub a tek flasdisk taktığımda görüyor, ikinci bir eleman taktığımda da, görüp hepsinden vazgeçiyor,
    Şunu denemişler, 500 ma usb çıkşlı adaptörünüz varsa deneyin.

     Tablet Usb Hub Yardım
  • Bende usb ile tek olarak flash vb. çalıştırıyorum ama ikisini aynı anda çalıştırmıyor usb ışık yanıp sönüyor.Adaptörlü usb hubla denemek lazım bulabilirsem deneyeceğim.
  • sonuç?...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blur

    sonuç?...

    Pazartesi günü adaptörlü usb alıp deneyeceğim sonucu buraya yazarım inşallah çalışır.
  • Hadi bakalım, bekliyoruz ;)
  • abı ben portlardan bırıne usb dıger ucunuada cep telın sarj adaptorunu bagladım yanı hub ı enerjilendirdim ama genede sonuc alamadım..bu ıs acaba androıd versıyonuylamı alakalıkı.. otgden sonrakı hub ı tanımıyor mesele bu bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weyyy -- 13 Mart 2013; 10:53:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: weyyy

    abı ben portlardan bırıne usb dıger ucunuada cep telın sarj adaptorunu bagladım yanı hub ı enerjilendirdim ama genede sonuc alamadım..bu ıs acaba androıd versıyonuylamı alakalıkı.. otgden sonrakı hub ı tanımıyor mesele bu bence

    tanıması lazım ama doğru voltajı vermelisin. Çoklayıcının kendi kablosu/adaptoru yok muydu?
  • Biraz araştırdım bu sorunun kaynağı yazılım olabileceğini düşünüyorum ,sıkıntıyı bende çekiyorum, bu işi çözen arkadaşların yardımlarını bekliyoruz,
  • Acaba şöyle bir kablonun mini USB girişli olanı olsa iş görmez mi?


     Tablet Usb Hub Yardım
  • Adaptörlü olanıda denedim tablette ama sorun çözülmedi çözen arkadaşlar varsa bizide bilgilendirirse seviniriz.
  • Beklemedeyim umarım çözen bulunur
  • benim deneyimlerimi yaziyorum elimde m175 m180 m185 3 tane logitech mouse var 3 ude kablosuz tabletimde tek bir mini usb cikis var once otg taktim ona da usb hub cogaltici taktim klavye+8 gb flash bellek sonuc sorunsuz mouse+8gb sorunsuz mouse+klavye once hangisini taktiysam o calisiyor digeri 2-3 saniye calisip sonra duruyor mesela mouse bariz oynatiyorum ama 2 saniye mouse+klavye+8 gb sandisk bellek klavye mouse un ilgincligi aynen devam ama flash bellek calisiyor bu durum yazdigim 3 mouse un 2 farkli kablolu klavyelerle 6 farkli durumda degismedi bu arada klavyelerin biri logitech yani uyumsuzluk gibi birsey oldugunu sanmiyorum yetersiz gucten dolayi 2-3 saniye calisip durma soz konusu buradan hareketle piranha nin dandik bir tabletiyle su sonuca vardim otg kablo+usb hub cogaltici+usb hub adaptoru 3 lemesiyle cok rahat klavye+mouse+istediginiz herhangi bir aleti kullanabilirsiniz ki ben su anda adaptorsuz klavye+8gb yaptim ve mouse ta saniyeler icin de olsa calisiyor.Bunlari yazarken aklima yeni birsey geldi ve sunu gordum klavye+klavye ikiside kablolu biri hep calisiyor sonradan taktigim 2 saniye sonra duruyor wifi mouse+wifi mouse biri hep calisiyor sonra taktigim 2 saniye calisiyor.Yani son durumda ikisini ayni anda calistiramamin tamamen guc ile alakali oldugunu anlamis bulunuyorum.
    edit:KABLOLU KLAVYE +KABLOLU MOUSE+SANDISK 8GB SORUNSUZ CALISIYOR KABLOSUZ MOUSELAR COK ENERJI HARCADIGINDAN OLMUYORMUS KULLANDIKLARIM NT DEN ALINMA LOGITECH K200 KLAVYE NT DEN ALINMA GREENTECH 4 PORT USB HUB SY-H003 NT DEN ALINMA A4TECH OP-50D KABLOLU MOUSE SANDISK 8GB FLASH BELLEK VE PIRANHA TABLET.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0tring -- 21 Nisan 2013; 10:01:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • necsay arkadaşım, değerli teçrübelerini bizimle paylaştığın için kendi adıma teşekkür derim , sitede başka arkadaşlarında yazdıklarını okuduğumda şu şekilde teçübesi olanlarda var , sorunun güç yetersizliğinden kaynaklı olduğunu düşünüp adaptörlü usb hub'la denemişler fakat sonuç alamamışlar bu durumda sorun sanırım başka birşey olsa gerek benim aklıma donanım geliyor ama tam bilemiyorum.
  • selam arkadaslar bendede ayni proplem. mevcut cok arasatirdim cozen yok siz cozdunuz mu yazilim mi sorun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araştırma yaparken şöyle bir ürün buldum: Dark Micro USB2.0 Akıllı Telefon / Tablet Micro OTG Şarj ve Data HUB

    ÖZELLİKLERİ:

    Mobil Cihazınıza Maksimum Bağlantı
    Dark Micro USB2.0 Hub, akıllı telefon ve tabletinize USB klavye, fare, web kamera, flash bellek gibi iki farklı aksesuarınızı başka hiçbir ayara gerek kalmadan OTG üzerinden aynı anda bağlamanızı sağlar. Harici olarak bağladığınız cihazlara ekstra gücü Dark Micro USB 2.0 HUB'de bulunan güç girişine bağlayacağınız USB güç adaptörü ile sağlayabilirsiniz.
    ÖNEMLİ! Güç girişine bağlayacağınız şarj adaptörü cep telefonunuzu şarj etmez sadece 2X USB OTG girişe bağladığınız cihazlara güç vermenize olanak tanır.

    Bir Elin Nesi Var İki girişin Sesi Var
    Dark Micro USB OTG HUB, tek bir microUSB bağlantı noktasına sahip akıllı telefon, tablet gibi Android cihazlarınıza aynı anda birden çok USB cihazı bağlamanıza olanak tanır. Üstelik harici güç besleme özelliği ile Dark DK-AC-USB24 gibi Android uyumlu USB HUB'lar bağlayarak çıkış sayısını daha da arttırabilmeniz mümkün!

    Kompakt Boyutlar ve 13cm Uzatma Kablosu
    Telefonunuz veya tabletiniz ile kolayca bağlantı yapabilmeniz için Dark USB-OTG dönüştürücü kablo 13cm uzunluğundadır. Üstelik derli toplu, kompakt yapısı ile cebinizde veya çantanızda kolayca taşıyabilirsiniz.

    Teknik Özellikler
    Uygulama: MicroUSB üzerinden OTG Bağlantısı
    Giriş: 2x USB A-tip Dişi Bağlantı
    Çıkış: Micro USB B-tip Bağlantı
    Uzunluk: 13cm
    Renk: Siyah
    Ürün Kodu: DK-CB-USB2MICRO2

    Bu üründeki yorumları da incelemenizi tavsiye ederim.

    Link:http://urun.n11.com/data-kablosu-ve-adaptor/dark-micro-usb-coklayici-usb-cogaltici-hub-otg-kablo-P52841954
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.