Şimdi Ara

Bundan Sonra Futbol Bölümüne Yazmıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben gerçek Galatasaraylıyım bütün söylemek istediklerimi yazdığıma inanıyorum.Aslında 2004 üyesiyim 39 yaşındayım 1982-83 ten beri hemen hemen her sezon Gs yi takip ediyorum...Eskiden buralarda çok daha seviyeli futbol yorumları yapılırdı.Konuşurduk tartışırdık bir sonuca ulaşmaya çalışırdık.Fakat şu anda maalesef bunu göremiyorum.İnsanlar yazılanları çürütmek yerine direkt olarak yazan kişiye karşı saldırıya geçiyor çoğunlukla.Neyse sizlere iyi muhabbetler diliyorum....



  • Sevindim adına. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

    Sevindim adına. :)

    Ne kadar yazsak konuşsak tartışsak boş..tekrardan en başa dönüp geliyoruz gerçekten önyargıları yıkmak çok zor.Ben gecemi gündüzümü Gs ye ayırıyorum devamlı GS tv açıktır.Şu an hatayda yaşıyorum Mersin ve antepteki maçları kaçırmam Şimdinin 2. lig B Eskinin 3. lig'inde 3 yıl İskenderun Demir Çelik Sporda futbol oynadım.Üniversite araya girince bıraktım.Aslında bu bir spor çok abartıyoruz gibime geliyor bana bir sürü hakaretler vs yapılmasına rağmen kimsye karşı saygımı bozmadım.Aynı renklerin sevdalısıyız.Farklı düşüncelere de saygı duymak lazım aslında....
  • aynen insanlar işlerine gelmeyen bir şey oldumu hemen hakaret etmeye başlıyorlar, karşısındaki kişi kaç yaşında yada ne tür bir hayat tecrübesi var bilmeden hemen hakaret. Bunun nedeni aslında sosyal medya bozukluğu, önünde pc olan yüzüne karşı söyleyemeyeceği (hoş yüzüme söylemesi için önce karşıma gelmesi gerekiyor) lafları söyleyebiliyor. Yani yazmamak değilde, buraya girip hiç bir şeyi takmadan gülüp eğlenip gideceksin.
  • Ben hep inandığım şeyleri yazdım futbol bölümünde
    Mesela Ağustostan beri Burak'ı savunuyorum konu açıyorum Şimdi herkes Burak'ı konuşmaya başladı öyle vaya böyle...
    Fatih Hocayı kazanıyorken eleştirdim cl maçları başlamamıştı eleştirdiğim olaylarla aynı paralelde puanlar maçlar kaybedildi.
    Bunların hemen hemen hiçbirinde de buradaki pek çok kişi gibi kaybettikten sonra ''Ben demiştim'' diyerekten çıkmadım ortaya konuları hortlatmadım
    Hamit ve Amrabat'ın Orta sahaya katkısı olmadığını ve takıma çok fazla bişey katmayacaklarını bunlar kral iken yazdım şu an tartışılıyor.

    Her neyse geçti artık umarım ben yanılırım hamit toparlanır amrabat daha iyi olur.Shlkeyi geçer ligde de şampiyon oluruz inşallah
  • Teşekkür ederim sağlıcakla kal.
  • Şuan ofiste çalısıyorum kusura bakma uzunca yazmak isterdim ama zamanım yok . Konuyu gorunce girmek istedim hemen :) bence biraz fazla ciddiye almısın abi sen olayı . Tartışacagın, fikir alışverişi yapacagın insanları seçememişsin . Yazılarını az cok okurum benım senın adına görebildğim ve eleştirebileceğim bir konu bazıları nasıl burak yılmaza önyargılıysa aynı önyargı sende hamit ve amrabata karsı var . Bence bundan sonra tartısacagın insanları seçersen sorun ortadan kalmıs olur senın adına
  • Klavye ile oturduğun yerden ağalık yapmanın en kolay olduğu dönemdeyiz. Nitekim kesinlikle isim vermiyorum bu bölümde adam gibi oturulup konuşulabilecek bir çok üye varken bir o kadar da boş yapan üye var. Yazdığın yazıları biliyorum. Bir kaç tanesini okumuşluğum vardır. Fikirlerine katıldığımı ya da düşüncelerini doğru bulduğumu söyleyemem. Ama kendi düşüncelerini çok güzel bir şekilde ifade eden bir üyesin. Tavsiyem çok ciddi bir forum bulup orada yazman.
  • Birakamazsin burasi gibi etkin olan baska yer yok bildigim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten birsürü iyi galatasaraylı bıraktı forumu 10-15-18 yaşındaki çocukların yav hehe tarzı mesajlarından,trollemesinden,alakasız cevap vermesinden dolayı.2006-2010 arası iyidi sonra cıvıttı futbol bölümü zaten.Adaletsiz yönetim de olunca kimseyin birşey yazma isteği kalmıyor.Bakıp gülünüp geçiliyor mesajların bir çoğuna.
  • @batistuta83

    mesaj silinmiş ama inan ki 93 yılındaki GS şimdiye kadar gördüğüm en yırtıcı en iyi gs idi.O sene Alman kurt hoca Feldkamp gelmiş yardımcılığına Hollman almanyadan falco,stump,gütshow ,erdal keser,Mustafa gelmiş Bursada stoper oynayan Hakan Santrafor için transfer edilmişti.Bu bir ilkti.İlerde koşan pres yapan parçalayan forvet tipi.O sene bjk feyyaz fb tanju ile oynuyordu o seneye kadar böyle durağan fırsatçı forvetler varken.Hakanla birlikte çok değişik bir santrafor tipi uygulanmıştı türk futboluna ve de çok çok etkili olmuştu.Bjk nin 1.5 sezonluk yenilmezlik rekoruna gs son vermişti.O sene BJK ile gs 5 maç yapmış BJK sadece bir defa berabere kalabilmişti.Fenerbahçeyi 10 kişiyle Kadıköyde 4-1 yenmişti gs o seneyi hiç unutamıyorum gerçekten.
  • Defalarca konular açtığını gördüm açıkçası çoğunu sırf üslubundan dolayı okumamıştım yani saldırıya uğramandaki sebep yazıların nedir bilmiyorum çünkü üslubun çok kötü olduğu için yazılarını içeriğine bakmadan es geçiyordum.Belki de üslubundan dolayı bu kadar eleştrilmişsindir.Tek aklımda kalan Terim'e laf söylüyordun sanırım git artık bu takımdan gibisinden şeyler yazmıştın bi ara.Şimdi sen Terim'in sistemini hocalığını beğenmeyebilirsin(taktiksyenlik ve oyunu okuma konusunda ben de Terim'in abartıldığını düşünürüm ama totalde hoca olarak iyidir) , fakat sen Terim git artık kurtulalım ! tarzı mesajlar atarsan ben bile Terim'e niye sinirlendiğini bilmediğim halde kıl olurum yazıları da okumam.Yani sorun üslubunun rahatsız edici olmasındandır.Çünkü Terim bugüne kadar Galatasaray'da bulunduğu dönemlerin tamamını göz önüne aldığında yararı faydasından çoktur ve sen bizi geçen sene şampiyon yapmış adamı bu laflarla eleştrirsen insanlar da seni eleştirir.Düzgün bi şekilde çıkıp Terim böyle böyle hatalar yapıyor diyip bıraksan bişey olmaz.




  • Valla arkadaşlar ciddi forum varsa bildiğiniz çok makbule geçer. Bu forumda son yıllarda ciddi bi kalite düşüşü söz konusuydu ama bu zamanlarda tavan yaptı resmen


    * dipnot olarak ultraslan forumun yardım sayfası çalışmıyor nasıl iletişime geçebilirim
  • Mesele zaten üslup ve argo değil de sadece futbolculara karşı yorumlarının eleştirilmesi ise kafaya takmaya zaten hiç değmez. Beşiktaş, Necip'i 3 yıldır oynatıp parlamasını bekliyor. Aynı sabır yoldan geçen kilosu boyu normal bir adama verilse, o da ona yakın oynardı diyorum. Gram gelişmedi daha ne bekleniyor merak ediyorum. Vallahi sakatlanınca oynamayacak diye seviniyorum. Hamit de gerçekten Nihat'ın ikinci Beşiktaş dönemi. Fiyasko. Hamit gibi kaliteli adam Riera kadar verimli olamıyorsa zaten ortada bir sorun var demektir.
  • Ohh bu gitti, kaldı şimdi patos mu çitos mu ne, Sevindik adınıza, kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trybskts

    Defalarca konular açtığını gördüm açıkçası çoğunu sırf üslubundan dolayı okumamıştım yani saldırıya uğramandaki sebep yazıların nedir bilmiyorum çünkü üslubun çok kötü olduğu için yazılarını içeriğine bakmadan es geçiyordum.Belki de üslubundan dolayı bu kadar eleştrilmişsindir.Tek aklımda kalan Terim'e laf söylüyordun sanırım git artık bu takımdan gibisinden şeyler yazmıştın bi ara.Şimdi sen Terim'in sistemini hocalığını beğenmeyebilirsin(taktiksyenlik ve oyunu okuma konusunda ben de Terim'in abartıldığını düşünürüm ama totalde hoca olarak iyidir) , fakat sen Terim git artık kurtulalım ! tarzı mesajlar atarsan ben bile Terim'e niye sinirlendiğini bilmediğim halde kıl olurum yazıları da okumam.Yani sorun üslubunun rahatsız edici olmasındandır.Çünkü Terim bugüne kadar Galatasaray'da bulunduğu dönemlerin tamamını göz önüne aldığında yararı faydasından çoktur ve sen bizi geçen sene şampiyon yapmış adamı bu laflarla eleştrirsen insanlar da seni eleştirir.Düzgün bi şekilde çıkıp Terim böyle böyle hatalar yapıyor diyip bıraksan bişey olmaz.

    Haklısın orada hata yapmış olabilirim




  • Beni en çok rahatsız eden mesela bir konu açılıyor, adamın biri diyorki bu yeşil, altına yorumlar geliyor işte doğru söylüyorsun şöyle böyle alıntılar yapılıyor. Sonra bir arkadaş hayır bu beyaz diyor, herkes üzerine çullanıyor, hakarete varan yorumlar yapılıyor, işte senden taraftar olmaz git başka takımı tut bilmem ne. Yahu herkes herkesin fikrini benimsemek zorunda mı? Beğenmiyorsan beğenmedim de veya savun kendi düşünceni ama hakaret etmek klavye delikanlılığı yapmak çok moda malesef.
  • Arkadaşlar futbol biraz da duygusal bir oyun ve kaybedildiğinde çok sevdiğimizden sinirlenip üslupta hata yapmış olabilirim.Bu vesileyle kırdığım arkadaşlar da kusura bakmasınlar.Forumun mantığı paylaşmak zaten ama düşünceleri paylaşmak okumadan etmeden anlamaya çalışmadan ''okumadım ama'' diye yaklaşırsanız zaten bir yere varılmaz.
  • Yaz ama bir seyi 1 kere yaz. 100 kere konu acip ayni seyi 10000 kere tekrar edince eline ne geciyor anlamis degilim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.