Şimdi Ara

::::BURAK YILMAZ FAN SAYFASI::::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar burası Burak Yılmaz Hayran sayfasıdır.

     ::::BURAK YILMAZ FAN SAYFASI::::


     ::::BURAK YILMAZ FAN SAYFASI::::


     ::::BURAK YILMAZ FAN SAYFASI::::


     ::::BURAK YILMAZ FAN SAYFASI::::


     ::::BURAK YILMAZ FAN SAYFASI::::
















    İSTATİSTİKLER



    Son oynadığı 72 lig maçında 63 gol.Gol ortalaması maç başına 0.77 ile Messi ve Ronaldo'dan sonra 3. sıradadır.

    Galatasaray formasıyla ilk 20 resmi golüne en hızlı ulaşan 4. futbolcu olarak tarihe geçmiştir ve bu gollerin 7'sini Chempions Lıgue'de atmıştır.
    metin oktay 18. maç
    mario jardel 19. maç
    tanju çolak 20. maç
    burak yılmaz 26. maç

    An itibariyle CL'nin ve TR liginin gol kralı konumundadır.Cl'de 6.5 maç 7 Gol.Tr de 14 gol (Tr de ilk 6 maç oynamamış ve 3 maçta da 2. yarı oyuna girmiştir.)




    Aşağıya GS de Gol istatistikleri çıkarılmıştır bu liste sürekli güncellenecektir.

    27 şubat 2013 tarihi itibariyle, galatasaray forması altında çıktığı 26 maçta 21 gol ve 7 asistle oynamıştır. (19 lig maçı ve 7 şampiyonlar ligi maçı).

    * 16 farklı maçta ve 13 takıma gol atmıştır. bu maçların 6 tanesinde maçın ilk golünü atan isim olurken yine 6 maçta takımımız yenik durumdayken beraberlik golünü atmıştır.




    2 eylül 2012 galatasaray bursaspor maçı, skor 3-2, goller: umut bulut 24', musa çağıran (kk) 72', burak yılmaz 81' | musa çağıran 51', ömer erdoğan 85'

    15 eylül 2012 antalyaspor galatasaray maçı, skor 0-4, goller: johan elmander 11', nordin amrabat 45', burak yılmaz 55', umut bulut 90'

    23 eylül 2012 galatasaray akhisar belediyespor maçı, skor 3-0, goller: 2x burak yılmaz 28'-58', sercan yıldırım 35'

    6 ekim 2012 galatasaray eskişehirspor maçı, skor 1-1, goller: burak yılmaz 59' | erkan zengin 89'

    23 ekim galatasaray cluj maçı, skor 1-1, goller: burak yılmaz 77' | dany nounkeu (kk) 19'

    27 ekim 2012 galatasaray kayserispor maçı, skor 3-0, goller: umut bulut 7', cris 32', burak yılmaz 36'

    7 kasım 2012 cluj galatasaray maçı, skor 1-3, goller: modou sougou 53' | 3x burak yılmaz 18'-61'-74'

    16 kasım 2012 galatasaray karabükspor maçı, skor 1-3, goller: burak yılmaz 31' | ahmet ilhan 22', mehmet yıldız 34', ilhan parlak 90'

    20 kasım 2012 galatasaray manchester united maçı, skor 1-0, goller: burak yılmaz 53'

    30 kasım 2012 galatasaray gaziantepspor maçı, skor 1-1, goller: burak yılmaz 79' | senijad ibricic 68'

    5 aralık 2012 braga galatasaray maçı, skor 1-2, goller: marcio mossoro 32' | burak yılmaz 58', aydın yılmaz 78'

    8 aralık 2012 sivasspor galatasaray maçı, skor 1-3, goller: erman kılıç 18' | 2x umut bulut 1'-57', burak yılmaz 35'

    10 şubat 2013 galatasaray antalyaspor maçı, skor 2-0, goller: 2x burak yılmaz 8'-62'

    15 şubat 2013 akhisar belediyespor galatasaray maçı, skor 1-2, goller: sertan vardar 85' | didier drogba 67', burak yılmaz 70'

    20 şubat 2013 galatasaray schalke 04 maçı, skor 1-1, goller: burak yılmaz 12' | jermaine jones 45'

    25 şubat 2013 galatasaray orduspor maçı 4-2, goller: sneijder 58', 2x burak yılmaz 68'-70', selçuk inan 78' | selçuk inan (kk) 15', stancu (pen) 45'







  • Eyvah eyvah. Forum karışır.
  • başa yazın beni bu adam ilk geldiğinde nefret ediyordum ama adam galatasaraylı oldu bizden birisi.Çok efendi işiyle ilgileniyor magazinde daha hiç çıkmadı ciddi olarak.
  • Liste güncellenecektir.

    Not:Konuyu baltalamak isteyenler itinayla şikayet edilecektir.
  • 2013 mart sayısında ''emerging stars of the champions league'' (şampiyonlar ligi'nin yükselen yıldızları) başlığı altında kendisine yer bulan futbolcumuz.http://www.worldsoccer.com/...ld-soccer-march-2013



    dünya çapındaki ünü ve gördüğü önüne geçilemez ilgi didier drogba’yı medyanın gözünde galatasaray’ın gol ayağı olarak resmetmiş olabilir. fakat bu en çok bugüne kadar istanbul ekibinin 7 şampiyonlar ligi golünden 6’sını atan burak’a haksızlık olur.

    geçen yaz trabzonspor’dan türk telekom arena’ya adım attığından beri türkiye milli takımının santrforu üst düzey bir bitirici olduğunu ispatladı. ligde düzenli gol attı ve şampiyonlar ligi’nde cristiano ronaldo ile birlikte grup aşamasının en golcü ismi oldu. burak’ın golleri ve ön alandaki efektifliği olmasaydı galatasaray bu noktaya kadar gelemezdi. öte yandan trabzonspor’daki gollerine karşın birçok sarı-kırmızılı taraftar 5 milyon € değerindeki transferlerinin yeterince iyi olmadığını düşünüyordu. gerekçe olarak da 27 yaşındaki oyuncunun beşiktaş ve fenerbahçe’deki başarısız dönemi ve trabzonspor’la şampiyonlar ligi’nde gol atamamış olmasını işaret ediyorlardı.

    burak eleştirileri aşak ve nefret gibi uçlarda yaşayan bir oyuncu. kendini yere atması, yetersiz top kontrolü ve çokça ofsayta düşmesi gibi hataları, golcü gözüne, boşlukları iyi sevmesine ve ara paslardaki başarısı gibi güçlü yönleri kadar konuşulan bir isim. böyle bir durum karşısında bazı oyuncular pes eder. fakat burak savaşmayı seçti ve ateşe ateşle karşılık verdi. dikkatini eksiklerini gidermeye yoğunlaştırıp onları törpüledi.

    aynı zamanda 2006’da ona ilk milli formayı veren galatasaray teknik direktörü fatih terim, onun bu kavgasında ona en uygun isimlerden biri. ayrıca manisaspor ve trabzonspor’da da birlikte oynadığı yakın arkadaşı selçuk inan onun en çok güvendiği, ona en çok servis sağlayan isim.

    burak, galatasaray’ın iki devasa transferinden faydalanma konusunda her şansa sahip. rakip drogba ile boğuşmak zorunda kalırken burak boşluklara daha iyi sızabilir ve hollandalı oyun kurucu wesley sneijder’in servislerinin de tadını çıkarabilir.

    nick bidwell / world soccer, mart 2013




  • Yaz kanka en üste beni yaz
  • Futbolun bir numaralı organizasyonu olarak kabul edilen FIFA'nın resmi sitesinde golcü oyuncumuz Burak Yılmaz ile özel söyleşi olarak bugün itibariyle yayınlanan Yilmaz: "Ich bin nie mit mir zufrieden" başlıklı yazının çevirisidir.


    O, bu sezonun şimdiye kadar ki sürprizlerinden biriydi: Burak Yılmaz! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde şimdiden 6 gol kaydederek, gol krallığında süperstar Cristiano Ronaldo'dan sonra 2. sırada yer alıyor. Gol krallığı sıralamasında Lionel Messi (5 gol) ve Robin Van Persie (3 gol) kendisinden sonra geliyor. Galatasaray taraftarları forvet oyuncusundan umutlu ve ayrıca onun sayesinde Avrupa'nın elitleri arasına girmek için son sekize giden yolun hayalini kuruyorlarlar. Merakla beklenen 2 ayaklı Schalke 04 düellosu ile ilgili 27 yaşındaki forvet sitemize özel olarak konuştu.

    Kendinden oldukça emin bir şekilde "Maça oldukça konsantreyiz. Rakibimiz oldukça güçlü; ama biz de çeyrek finallere ulaşabilmek için yeterli kaliteye sahibiz." diye sözlerine başladı Burak. Nihayetinde o da kendisini durdurmanın çok zor olduğunu biliyor. Galatasaray için eleminasyon sisteminin başlamasıyla, 27 kez milli formayı giyen oyuncu da zirvedeki formunun devam ettirmek istediğini vurguluyor.

    Efsane ile Kıyaslanma
    Manchester United karşısında zafere ulaştıran darbeyi vuran Burak Yılmaz'ın gol attığı son 3 maçı kazandılar. Golcü futbolcu bu performans sonrasında kulübünün Avrupa'nın en iyilerinden biri olduğunu açıklıyor: "Bence harika bir iş yaptık. Her ne kadar ilk 3 maçta şans bizden yana değildiyse de, kendimize her zaman inandık ve bunun karşılığını aldık."

    O da şimdiden efsane Türk forvetleri Hakan Şükür, Nihat Kahveci ve Lefter Küçükandonyadis'in ayak izlerini takip ettiğinin farkında. "Tabii ki Hakan Şükür gibi bir oyuncu ile aynı cümlede yer almak büyük onur ve evet, harika bir sezon geçiriyorum. Galatasaray'da daha önce hiçbir zaman yaşamadığım güveni hissediyorum" diye bu durumu açıklıyor Burak Yılmaz. Bu açıklamalarının sırasında kendisinin Boğazın Boğası lakaplı efsane golcü Hakan Şükür ile kıyaslanmasına teşekkür etmeyi ihmal etmeden.

    Sıkı Çalışma ve Disiplin
    "Benim için, bir kulüpte evimdeymişim gibi hissedebilmek çok önemli, böylece en iyi performansıma ulaşabilirim. Galatasaray benim evim. Şu anda çok mutlu ve memnunum. Ama her oyunda daha da iyisini yapabilmek için çalışıyorum" diyor, Süper Lig'de gol krallığında yakın arkadaşı Umut Bulut ile birlikte liderliğe oynayan, güçlü fiziğe sahip etkileyici forvet. Geçen haftasonu yeni takım arkadaşları Didier Drogba ve Wesley Sneijder ile birlikte görev alan Burak Yılmaz'lı Galatasaray, ligin son sırasındaki Akhisar Belediye'yi 2-1 yenerek puan sıralamasındaki liderliğini pekiştirdi ve rakipleriyle puan farkını korumayı başardı.

    Göz kamaştırıcı performansının izlerine rağmen ayakları yere basan Burak Yılmaz, 2000 yılı UEFA Kupası galibi Galatasaray ile birlikte 19. Türkiye Ligi Şampiyonluğunu da cebine koymak istiyor. Dikkat çekici başarılı performansını, basit terimlerle açıklıyor: "Bu sıkı çalışmanın ve golü iyi gözlemleyebilmenin karışımı. Sahanın dışında da fizik ve zihniyet olarak bir profesyonel gibi yaşıyorum. Ayrıca çok sıkı antrenman yapıyorum ve söz konusu kendim olunca asla yetinmiyorum, bence hala daha iyi olabilirim."

    Efsanelerin Peşinde
    Şimdi, Schalke'ye odaklanma zamanı. Alman gelenekçisi kulüp, son zamanlarda bir karmaşa içinde ve Bundesliga'da 9. sıradalar. Burak Yılmaz, rakipleri hakkında her ne kadar son 4 karşılaşmalarında galibiyetleri olmasa da, bunun gözlerini boyamayacağını ve kötü günlerini geride bırakacaklarını düşünüyor. Çarşamba akşamı, İstanbul'da, o ve arkadaşları Türk Telekom Arena'da sıcak bir dans gösterisine katılabilirler. Hedef 2000/01'den beri ilk defa Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finallere kalabilmek. Yeri gelmişken söyleyelim, Galatasaray'ın o zamana kadarki forveti Hakan Şükür'dü.

    Karşılaştırmalar apaçık ortada. Burak, ülkedeki en efsanevi idollerin dev gölgelerinden çıkmak üzere. Golcü oyuncu Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan oluşan 4 büyüklerde Sergen Yalçın'dan sonra oynayan tek futbolcu olarak şimdiden Türkiye'de özel bir saygıyı hak ediyor. Burak bu konuyla ilgili olarak "Türkiye'nin 4 büyük kulübünde oynamış olmak ve hala oynuyor olmak bir ayrıcalık. Bu kulüplerin hepsinin büyük bir tarihi ve sıradışı taraftarları var" diye belirtiyor. Galatasaray taraftarları, O'nun Schalke kapılarını zorlayacağından eminler ve O'na kalplerinde büyük bir yer ayırmışlar.



    Yazının Orjinali
    http://de.fifa.com/worldfootball/clubfootball/news/newsid=2014429.html?intcmp=newsreader_news_box_2




  • yaz benide.Bizim taraftarlarımız dahil herkese bir bir verdi cvbı.
  • 26 Şubat tarihli NTV SPOR Spor Gündemi adlı programda Mehmet DEMİRKOL :

    -''Burak şu an dünyanın en iyi forvetlerinden birisi.İngilterede hafta sonu bir spor programında ''Fantastik Forvet'' diyerekten Burak YILMAZ konuşuluyor .Yine hafta sonu İtalyan televizyonu spor programında Burak'ın gollerinden oluşan bir video hazırlanmış ve 20 dk bunu konuşuyorlar.Gerçekten çok gurur verici.''
  • yaz hemen
  • 10 şubat 2013 tarihinde oynanan galatasaray antalyaspor maçı sonrası Uğur MELEKE:

    -''Burak'ın attığı 2. gole bakalım.Amrabat topu alıp Burak'a verdi ve Burak topu alır almaz tribünde bir uğultu koptu.Yani tribün gol olacağını sezdi ve Burak tribünlerde bu etkiyi yaratmayı başardı.Burası çok önemli bu etkiyi Dünyada bir tek Messi verebiliyor.''
  • Ünlü ingiliz spor sitesi çarpıcı bir iddada bulundu.Manchester United Burak Yılmaz'ı izlemeye aldı.

    Manchester United are keeping tabs on Galatasaray goal machine Burak Yilmaz, according to reports in his native Turkey.
    The 27-year-old has hit 12 goals in 18 top-flight appearances since moving to Galatasaray in the summer, as well as seven in seven in the Champions League.
    One of those came against United when the sides met in Group H back in November, when Yilmaz hit the only goal of the game in Istanbul.
    Sir Alex Ferguson was impressed with the forward in that outing and it has now been claimed that United are monitoring his progress ahead of the summer.
    Because of his red-hot form, Gala are bracing themselves for bids at the end of the season and one could come from United, as well as Liverpool, who are also interested.
    The Turkish champions paid Trabzonspor just £4m in July and it is understood they would be willing to sell for around £10m, which will not put the two Premier League sides off.





    http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/transfer-rumours/130225/galatasaray-star-being-eyed-manchester-united-192411




  • Galatasaray'lıların yeni gözdesi Burak Yılmaz hakkında Galatasaray sözlük yazarlarının düşünceleri arama bölümüne burak yılmaz yazıyoruz ve ara diyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: denizkubi

    Galatasaray'lıların yeni gözdesi Burak Yılmaz hakkında Galatasaray sözlük yazarlarının düşünceleri arama bölümüne burak yılmaz yazıyoruz ve ara diyoruz.



    http://www.rerererarara.net/
  • yaz benide. burak yılmaz fani olacağım 1 sene önce aklıma bile gelmezdi ama şimdi BURAAAAAAk YILMAAAZ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAZ KARDEŞİM YAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ BURAĞA CAN KURBANNN
  • Sözlük yazarlarından inciler.

    bir futbolcu, tüm yeteneklerini geliştirebiliyorsa, onu sadece alkışlayabiliriz. bazı yazarların ağzının suyunu akıtan sow gibi, medyanın poh pohladığı bir oyuncu değildir burak yılmaz. yıllarca çalışıp, gelişimini sürekli hale getirdikten sonra bu noktalara kadar gelebilmiştir. sonuna kadar da geldiği noktayı hak etmektedir. 20 şubat 2013 galatasaray schalke maçı'nda attığı golde topu önüne alışı, kendisinin zor durumları da fırsata çevirebilmesini göstermesi açısından iyi bir örnektir. ayrıca drogba'nın etinden, kemiğinden, suyundan öyle bir faydalanacak ki, bir sene sonra kendisinin geldiği noktaya bakıp hepimiz hayranlık duyacağız. tam olarak sağ forvet değil, ama drogba'nın merkezde yer aldığı bir hücum hattında, onun yanında sağda veya solda gezici forvet olarak görev yapmalıdır. sırf drogba'dan seken topları toplasa, o şekilde 10 gol atar. çünkü adam golü kokluyor ve en çözülemeyen tarafı da, çok kolay durdurulacak bir oyuncu algısı yaratmasına karşın, gerçekte böyle bir şeyin olmamasıdır. tabii son zamanlarda orta sahaya gelip, ayağına dolandırmadan, topu alıp ileri kat etmesini de göz ardı edemeyeceğim. o kadar çok gelişim gösteriyor ki, yazarken aklıma sürekli bir şeyler geliyor ve bu entry de uzadıkça uzuyor. umarım bize sayfalara sığmayacak derecede yorumlar yaptırır. çünkü kendisinin başarılı olmasını can-ı gönülden istiyorum. allah yolunu açık etsin 17 numaralı aslan...



    Forma almayı düşünen varsa Burak YILMAZ formasını can-ı gönülden tavsiye ederim.İnanın etrafta bıraktığı etki çok daha farklı.Test edildi onaylandı.2 kere Galatasaray gibi bişey.



    kendisinden çalınan şampiyonluğun hesabını sormaktadır. acımasızca, hunharca ve gaddarca saldırmakta. gollerine kendisinden daha cok sevinen milyonlar arkasında. kimsenin gözünün yaşına bakmıyor. süper lig şampiyonluğunu tek başına alacak kadar kendinden geçmiş vaziyette.




    25 şubat 2013 galatasaray orduspor maçı'nda hatırlanması gereken 2 şey var;

    -90+5'de kendi sahamıza kadar gelip rakip oyuncuya uyguladığı pres- gol'den sonra topu atıp kenara koşuşu
    başka sözüm yok cünkü sözün bittiği yerde burak yılmaz başlar oldu. yüreyedur.



    daha önce yazıldımı bilmiyorum ama 25 şubat 2013 galatasaray orduspor maçı'nda ikinci yarı öyle bir sahaya girdi ki tüm tribünlere "ayağa kalkın daha maç bitmedi" hareketi yaptı. kendisi gaza gelmiş bir şekilde sahaya girdi ve çok acayip işler yaptı. 2 gol 1 asistle ikinci yarı muhteşem bir performans ortaya koydu. biz taraftar olarak bu adamın hakkını veremiyoruz. adam yardırdı maçta. tribünde maç sonu sneijder'di drogbaydı diye bağrıyoruz ama burak diye bağırmıyoruz. selçuk diye bağırmıyoruz. bu takımın hamalları bu adamlar ama tribünler hakkını yeterince veremiyor. bende dahil.


    çok üst düzey bilr golcüdür kendisi. her türlü numarası vardır. sağ ayakla gol atar, sol ayakla gol atar, kafayla gol atar, serbest vuruştan gol atar kısacası her türlü gol atabilir. dünyada bu adamın 2.örneği için (bkz: cristiano ronaldo).

    allah şenol güneş'ten ve elbette burak yılmaz'ın kendisinden gani gani razı olsun. ne de güzel bir adam kazanmış türk futbolu, ve ne büyük bir golcüye sahip takımımız...


    golcülerin kralıdır. olum sen nasıl geliştin yahu böyle. adam sanki her geçen gün kendine bir şey katıyor. damlaya damlaya gol olur hesabı. ha diyemeden edemeyeceğim dünyanın sayılı forvetlerindendir. artık bunu demenin zamanı gelmişti.

    türkiyenin en büyük kapak imalatçısıdır.
    uzun yıllar sonra türk futbolu üst düzey bir golcü çıkardı ve ne şanslıyız ki kadromuzda olması bir kenara zirve performansını bizim formamız altında yapıyor.
    bir sezonda 7 şampiyonlar ligi golü nedir yahu :( ronaldo musun?


    bu adama iyi bir futbolcu olması için habire kendisini geliştirmeyi tavsiye edenlerin çoğu geçen seneden bu yana bir arpa boyu yol katedememiş adamlar.
    artık kabullenilmesi lazım ki o dilendiğiniz demba ba falan burak'ın yanında ezik kalıyor. bu adam geçen sene falcao ne yaptıysa aynısını yapıyor şu an itibarıyla. yani hali hazırda 30-40 milyon eu'luk golcüdür gösterdiği performansla. bu gün porto futbolcusu olsa yarın dediğim rakamlara transfer olurdu. kendisinin gösterdiği performansı mesela geçen sezon hulk göstermedi. sene başından beri diyoruz bu adam top class forvet diye. adamın atmadığı tür gol kalmadı hala kafa vuruşu, top kontrolü diye dolanıyo amk millet. bitiriciliği zayıf diyen var lan!!!11 bak kardeşim fm'den editörü açıp adamın bütün özelliklerini 20 yapmaya benzemez bu. her futbolcunun güçlü ve zayıf yönleri vardır. ama burak güçlü özellikleriyle 2-3 sezondan beri yer aldığı her platformda neredeyse maç başına 1 gol ortalamasıyla oynayan bir forvet. taktir etmesini bil. çünkü bu adam galatasaray'dan ayrıldığı gün bir daha senelerce böyle bir forvet izleyemeyeceksin.



    attıklarından çok, kaçırdıklarını konuşmayı; artılarından çok, eksilerini görmeyi kendine görev edinmiş mükemmeliyetçi yüksek kraliyet ailesi mensubu yüce şahsiyetler tarafından eleştirilen golcü. adam şampiyonlar ligi'nde, aynı sezondaki 7. golünü, topu topuğuyla önüne alıp atıyor, ''ama attığından fazlasını kaçırdı'' diye ağlıyor tipler lan!
    yalnız şaka maka, çok fena dikkat çekti bu adam. geçen yıl trabzonspor'a 5 milyonu vermeye kıyamayanlar, bu sefer üçe beşe bakmaz; siz prensler, prensesler, lordlar, sirler falan, arkasından bakakalırsınız ama, içiniz kan ağlarken bile ''zaten top kontrolü de zayıftı, iyi oldu...'' diye kendinizi avutursunuz.


    20 şubat 2013 tarihi itibarıyle ederi 40 milyon eu'dur.
    biz genelde elimizdekini görmeyiz.
    geçen sezon falcao uefa kupasında buna benzer bir performansla adını dünyanın en iyileri arasına yazdırdı.
    burak da daha azını göstermiyor şu an. attığı goller mükemmel. takıma katkısı üst düzey. tam bir fenomen olma yolunda ilerliyor.



    o kadar güzel bir gol atmıştır ki resmen maçın berabere bitmesi yüzünden hakettiği yankıyı uyandırmamıştır. selçuk'un pasını önüne alması olağanüstüydü. o golü ronaldo,messi felan atsa bütün sanal alem golü paylaşıp ortalığı yıkardı. ama burak attınca bir de maç berabere resmen güme gitti gol.



    20 şubat 2013 galatasaray schalke 04 maçı'nda attığı gol, şampiyonlar ligi'nde attığı 7 gol, ligde attığı 14 gol. takımının mücadele ettiği her branşta gol krallığında zirvede olması...eleştirilecek o kadar çok yanı var ki gerçekten.

    20 şubat 2013 galatasaray schalke 04 maçının ilk yarısında 20 km filan koştu sanırım. bir ara ciğeri çıkıp '' hele bir otur soluklan yeğenim'' diyecek diye tırstım. 2.yarı o poziyonları kaçırmasının sebebi tamamen ilk yarıdaki bu olağanüstü çabasıydı.


    Parçalıyı ilk giydiğindeki hırsına şapka çıkarmıştık ki Antalya,Shalke,Ordu derken şapkayı bir türlü tekrar takamadık kafamıza.Aklımızı kafamızdan aldın be Aslan parçası?Nerelerdeydib bunca zamandır ?




  • Konu tutmaz. Beni yazın diyenlere sesleniyorum. Mesajı düzenleme butonu yok ki nasıl yazacak.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.