Şimdi Ara

Avea Adanada çok kötü !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben dahil çevremdeki kişilerin hepsinde avea kapalı alan(ev) içerisinde çok kötü 3g modunda telefonlar 1 veya 2 çubuk ,2g modunda ise 4 çubuk çekiyor aveaya ilk geçtiğim zamanlarda böyle sorunlar yoktu galiba müşteri sayısı artınca baz istasyonları karşılık veremiyor yada sistem karşılayamıyor,galiba operatörümü değiştireceğim son 2 aydır 3g ile doğru düzgün internete giremedim.Farklı farklı alanlarda denedik fakat denediğimiz alanların hepsinde durum aynı, bu kadar düşüş olmaması lazım eve girince nerdeyse çalışmayacak !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JEyüp01 -- 26 Şubat 2013; 18:36:07 >



  • Siz dahil çevrenizdeki sorun yaşayanlar avea ya durumu bildirirseniz dikkate alacaklardır

    Nazar değmesin ankarada avea uçmuş durumda 3g hızında . Trkcell felan hikaye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Avea hat almadan önce bir kez daha düşünün arkadaşlar ben kendi mağduriyetimi aşağıda belirtiyorum,




    23.02.2013 Tarihinde cep telefonuma mesaj gelmiştir mesaj içeriğinizi aynı şekilde yazıyorum,


    MODEL KULUP
    aboneliğiniz baslamistir.Birbirinden atesli kizlarin USTSUZ resim ve videolarini cebine limitsizce indirmeye baslayabilirsiniz!Ucreti haftalik 14.4TL olup otomatik yenilenir,iptal etmek icin IPTAL model yazip 3033e gonderebilirsiniz.MH:02129873017


    Bu mesajdan sonra hattımdan 14.4 TL abonelik parası alınmıştır, ben bu servisin ismini bile duymazken nasıl üye oldum? nasıl onay verdim? hiç haberim yokken hafalık 14.4 TL ye üye edilmişim! Bu firma ile belliki ortak çalışan avea müşteri hizmetlerini aradığımda şikayetim için talep açacakları söylendi ve bir gün sonra geri dönüş yaptılar ve bu görüşmede 3033 vibramobil servisine benim üye olduğum söylendi,ne kadar anlatmaya çalışsamda telefonda görüştüğüm avea müşteri hizmetlerindeki hanımefendi her defasında üyeliği benim yaptığımı söylemekteydi, en sonunda bu dolandırıcı vibramobil ortağı avea müşteri hizmetleri personeline dayanamayarak yapılan bu haksızlığı şikayet edeceğimi söyleyerek telefonu kapattım.

    Vibramobil firmasından gelen mesajdaki telefon numarasını aradım, zaten öyle güzel çalışan sistemleri varki hemen müşteri hizmetleri bant kaydından aynen şunları duydum ilk kelimesi İPTAL etmek için 1 e basın, o kadar çok arayanları varki arkadaşlar ilk menüye iptal etmeyi koymuşlar nede olsa 14.4 TL yi aldılar ve bir kaç ay sonra yine aynı numarayı yapacaklar, nede olsa o kadar çok avea abonesi varki!!!! Bana nasıl üye olduğumu hangi saatte mesaj atmışım veya hangi saatte internetten abone olmuşum bu bilgileri versinler vardır herhalde ip numaraları ???

    Telefonuma gelen mesajların ekran görüntülerinide ekliyorum


     Avea Adanada çok kötü !!


     Avea Adanada çok kötü !!






    Diğer avea abonelerinin mağdur olmaması için şikayetimi bildiriyor ve hattımdan kesilen 14.4 TL nin tekrar geri iade edilmesini istiyorum. Ve müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmeden sonra kesinlikle karar verdim bu saatten sonra avea hat kullanılmaz hattımı farklı bir firmaya taşımayı düşünüyorum

    İyi çalışmalar dilerim.




  • Yinemi Adana
  • zonguldaktada kotu 1.5 sene oldu baz istasyon kuracagiz dediler sordum hala ortada bisey yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aveaya mail atarsın 15 ay sonra cevap gelir ne ilgisi :D
    kendi halinde takılıyo..Müşteriden bağımsız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri Hizmetlerine şikayet maili attım bakalım ne olacak böyle bir şey yok ya kapalı alanda rezil rüsva İnternet'e zar zor giriyorum 3G modunda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Van baskalede de sikinti var.. Adamlarla toplamda 15-20 kere gorustum bir ekip gonderipte bulundugum bolgedeki baz istasyonuna baktiramadilar.. Baz istasyonu 20 metre ilerimde.. Valla avea yaziklar olsun sana.. Yarin gidip vodafone alacagim bunlarla ugrasamam..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durum mersindede var s2 ye özgü durumdur dedim ama hangi teli denediysem 3 g ev içinde veya kapalı alanda ineternete girmede sıkıntı yaratıyor okadar yavaşki 2 g daha hızlı bağlanıyor . dışarda 3 g 10 mbps lere cıkarken ev içinde 3 g 96 kbps yi geçmiyor 2 g ye alıyorum 197k ps görüyor. Kapalı alanda 2 g daha iyi vodafon guzel bi tarife cıkartırsa bir dakka durmam aveada .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Red_Devil33

    Aynı durum mersindede var s2 ye özgü durumdur dedim ama hangi teli denediysem 3 g ev içinde veya kapalı alanda ineternete girmede sıkıntı yaratıyor okadar yavaşki 2 g daha hızlı bağlanıyor . dışarda 3 g 10 mbps lere cıkarken ev içinde 3 g 96 kbps yi geçmiyor 2 g ye alıyorum 197k ps görüyor. Kapalı alanda 2 g daha iyi vodafon guzel bi tarife cıkartırsa bir dakka durmam aveada .

    Bende mersinde yillarca kullandim ama gayet iyiydi. demekki bolge bolge degisiyor. su an turkcell kullaniyorum ve bulundugum yerde 3g 1 mbps gecmiyor. avea daha hizliydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mersin pozcudayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JEyüp01

    Ben dahil çevremdeki kişilerin hepsinde avea kapalı alan(ev) içerisinde çok kötü 3g modunda telefonlar 1 veya 2 çubuk ,2g modunda ise 4 çubuk çekiyor aveaya ilk geçtiğim zamanlarda böyle sorunlar yoktu galiba müşteri sayısı artınca baz istasyonları karşılık veremiyor yada sistem karşılayamıyor,galiba operatörümü değiştireceğim son 2 aydır 3g ile doğru düzgün internete giremedim.Farklı farklı alanlarda denedik fakat denediğimiz alanların hepsinde durum aynı, bu kadar düşüş olmaması lazım eve girince nerdeyse çalışmayacak !

    şakirpaşadan turgut özala ,barajyolundan üniversiteye kadar her yerde kullandım ancak senin dediğin gibi bir olay yok.ayrıca jet kullanıyorum ve hızı da gayet makul bundan 1 hafta kadar önce 1 gün boyunca çekim kalitesi sıfıra düştü o kadar




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.